Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moji rodjaci Srbi su izbjegli iz Sarajeva i sve su rasprodali u Sarajevu. Uskoro ce Sarajevo biti cist muslimanski grad, i najmanje ce Sarajelija biti u Sarajevo a vise ljudi iz Sandzaka i istocne Bosne
-------------------------------
nece ... uskoro ...
... nego je vec odavno ...
Hajde neka ti je sa srecom, treba da odes tek ces tada shvatiti da si zaista "livadic"..
Nezaboravi fackt da su Radovan Karadzic , Momcilo Kraisnik, Biljana Plavsic, Risto Djogo, i bezbroj drugih zlocinaca bili sarajlije...JEL TO STETA STO VISE NISU
moji rodjaci Srbi su izbjegli iz Sarajeva i sve su rasprodali u Sarajevu. Uskoro ce Sarajevo biti cist muslimanski grad, i najmanje ce Sarajelija biti u Sarajevo a vise ljudi iz Sandzaka i istocne Bosne
-------------------------------
nece ... uskoro ...
... nego je vec odavno ...
Hajde neka ti je sa srecom, treba da odes tek ces tada shvatiti da si zaista "livadic"..
Nezaboravi fackt da su Radovan Karadzic , Momcilo Kraisnik, Biljana Plavsic, Risto Djogo, i bezbroj drugih zlocinaca bili sarajlije...JEL TO STETA STO VISE NISU
ko zna, mozda si upravo pobrojao dvolicnoga rodjake
dvolicni, a da nam kazes kuda se smucaju neki od njih... mozda sta i zaradimo
dvolicnost. wrote:Cisto sumnjam da ce se stare Sarajlije usreciti novim pridoslicama iz Sandzaka, istocne Bosne i arapskih zemalja.
Zazeljece se oni Srba i Hrvata, ali njih nece biti:)
Jao sto me ovim postom podsjeti na srbe u Prijedoru.Kad odem u Prijedor(kao i vecina ne srba) svi trce da se pozdrave sa mnom,te ono jao gdje si,sto mi je drago vidjeti te,jao sta nam uradise,kako nas rastavise(a ja znam ko je mene protjerao i ko pobi one sve ne srbe po logorima).Vise njih mi je reklo ovako"Koliko ste vi muslimani nama na um pali" Naime sad im smetaju njihovi srbi iz Hrvatske,kao oni od njih ne mogu doci do radnih mjesta.A ja Boze dragi onako blijedo ih gledam,uvijek im kriv neko DRUGI samo oni sami NIKADA.
Pozdrav!!!!!
dvolicnost. wrote:Cisto sumnjam da ce se stare Sarajlije usreciti novim pridoslicama iz Sandzaka, istocne Bosne i arapskih zemalja.
Zazeljece se oni Srba i Hrvata, ali njih nece biti:)
Jao sto me ovim postom podsjeti na srbe u Prijedoru.Kad odem u Prijedor(kao i vecina ne srba) svi trce da se pozdrave sa mnom,te ono jao gdje si,sto mi je drago vidjeti te,jao sta nam uradise,kako nas rastavise(a ja znam ko je mene protjerao i ko pobi one sve ne srbe po logorima).Vise njih mi je reklo ovako"Koliko ste vi muslimani nama na um pali" Naime sad im smetaju njihovi srbi iz Hrvatske,kao oni od njih ne mogu doci do radnih mjesta.A ja Boze dragi onako blijedo ih gledam,uvijek im kriv neko DRUGI samo oni sami NIKADA.
Pozdrav!!!!!
pa takvu ces istu pricu cut od svakog srbina koji ode u svoj kraj
koji je sada u federaciji...
ja kad sam prvi put dosao u federaciju isto su mi pricu , Bosnjaci pricali...
a da ne govorim sta tuzlaci misle o srebrenicanima...
A ja taman konto da se vratim u rajvosa reko dosta je bilo trulog zapada
sad steme razocarali tom pricom nije valjda da je situacija tako grozna da prave sarajlije nemaju mjesta.Nisam dobio takav dojam na odmoru svi su bili tako fini i ljubazni sa mnom neznam jel zbog love ili su stvarno tako srdacni ja odma odlucio da se vracam
tenor wrote:A ja taman konto da se vratim u rajvosa reko dosta je bilo trulog zapada
sad steme razocarali tom pricom nije valjda da je situacija tako grozna da prave sarajlije nemaju mjesta.Nisam dobio takav dojam na odmoru svi su bili tako fini i ljubazni sa mnom neznam jel zbog love ili su stvarno tako srdacni ja odma odlucio da se vracam
aaaa znaci tu lezi zec a ja mislila onima u Prijedoru drago sto je dosla original prijedorcanka pa im drago,a ono zbog love
BECHO wrote:Pa bogami sinko, ako su ti radili oko glave, nije ni cudo sto onda pises ovakve gluposti! Ali nema veze, pozitivan si ti lik, to se tebi samo omaklo!
Ma vala da ti pravo kazem sudec' bar po ovom forumu ( a i van njega je situacija slicna)
ovdje sve sokrat, do sokrata, pa mi nikako ne ide u tu moju glavu
koju su sistematski pretrazili ,da je bilo moguce da ljudi tako visprena uma mogu napravit ovakva sranja u jednoj drzavi!?!