Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Locked
User avatar
eyesburn
Posts: 1954
Joined: 05/08/2008 13:14
Location: ljeto u zlatnoj dolini

#1 Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Post by eyesburn » 05/09/2011 23:59

pitanje jasno da ne može biti jasnije. vidim nekima radi, meni ne radi u većini slučajeva.

gdje zapelo?


User avatar
plejka2
Posts: 14586
Joined: 02/11/2009 20:47
Location: u dosluhu sa podzemljem

#2 Re: Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Post by plejka2 » 06/09/2011 00:02

kako ba? :roll:
mozda ne kopiras link kak treba :roll:
kužiš? :-D

User avatar
Atticus Finch
Posts: 3150
Joined: 21/07/2010 20:36
Location: Hiroshima mon amour

#3 Re: Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Post by Atticus Finch » 06/09/2011 00:02

Uvijek obriši &feature=related s kraja linka i to je to. :)

User avatar
eyesburn
Posts: 1954
Joined: 05/08/2008 13:14
Location: ljeto u zlatnoj dolini

#4 Re: Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Post by eyesburn » 06/09/2011 00:06

Atticus Finch wrote:Uvijek obriši &feature=related s kraja linka i to je to. :)
eh o tom je znači fazon.

hvala ;)

User avatar
Atticus Finch
Posts: 3150
Joined: 21/07/2010 20:36
Location: Hiroshima mon amour

#5 Re: Zbog čega ne radi prikaz youtube klipa na forumu?

Post by Atticus Finch » 06/09/2011 00:11

Kod pojedinih klipova postoje još neke oznake iza ovoga &feature=related, uglavnom sve briši. Jasno ti je da se ovo &feature=related pojavljuje ukoliko koristiš klipove iz suggestions. Uzdravlje. :)

Locked