Zašto žene više vole loše momke ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bato99

#51 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by bato99 »

Epitop wrote:Problem je što veliki broj žena i ne zna šta voli, a bile bi zadovoljne kada bi mogle sa jednom gu.icom na dvije stolice da sjede.
:lol: :lol:
StaTeBriga

#52 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by StaTeBriga »

Cuj vole lose momke..pa mogu seljanke voljeti lose momke i fufice neke..a normalna djevojka nece voljeti nekog' loseg momka, koji laze, vara, pije..ili sta ja znam sta vec radi. Nema smisla. Katastrofa! A momci pokusavaju u danasnje vrijeme da budu losi jer misle da to djevojke pale, e momcici moji, pale to krbulje one, ali kako treba djevojke ne pale, vjerujte mi! 8-) :-D
Layne

#53 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Layne »

Šta fali ako momak pije :? :oops: :mrgreen:
burek_in_space

#54 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by burek_in_space »

Layne wrote:Šta fali ako momak pije :? :oops: :mrgreen:
KO ce onda djevojku voditi u wc da se olaksha?! :x :x

:mrgreen:
lolita_xx

#55 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by lolita_xx »

Layne wrote:Šta fali ako momak pije :? :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
ma nista :D
:kiss:
Layne

#56 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Layne »

Ha ya, evo ja "ponekad" :oops: popijem, pa sam opet fin pravo :oops: :mrgreen:

Bureče: :kiss: :lol: :mrgreen:
Loli: :kiss: :kiss:
burek_in_space

#57 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by burek_in_space »

Layne,ju ar not maj tajp of men,sori! :oops: :mrgreen:
Atzzo

#58 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Atzzo »

Ideš li ženama, ponesi bič! - F. W. Nietzsche

:dance:
Layne

#59 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Layne »

burek_in_space wrote:Layne,ju ar not maj tajp of men,sori! :oops: :mrgreen:
Znam da nisam, ti voliš loše dečke :mrgreen:
burek_in_space

#60 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by burek_in_space »

Layne wrote:
burek_in_space wrote:Layne,ju ar not maj tajp of men,sori! :oops: :mrgreen:
Znam da nisam, ti voliš loše dečke :mrgreen:
Homosexualnost je odavno vec samo dio moje proshlosti! :oops:

:mrgreen:
GandalfSivi

#61 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by GandalfSivi »

Ja bih prije rekao da zene vole momke koji znaju sta hoce, sto ne znaci da su losi. Jednostvno, ponekad nase zelje se razlikuju od normi drustva, i onda "dobri" momci kazu pa dobro, povinovat cu se normama, dok "losi" kazu, ma zalibo me briga, ja cu ga zapaliti pa makar :). Uglavnom, ti momci koji se uslovno receno mogu nazvati losima, su puno sigurniji u sebe i izravniji u pristupu...
Aurora Borealis

#62 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:08, edited 1 time in total.
sportsman

#63 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by sportsman »

Zene, ponekad, nisu u stanju da prepoznaju lose ili dobre momke ili namjerno ne zele da prepoznaju (zasto vecina stavljaju navodne znake kad govore o losim ili dobrim momcima, kad se zna da postoje i da se razlikuju). Ono sto je sigurno, zene ne vole papucare. Zene traze nekoga ko ce im pruziti sigurnost, zastitu i ko ce ih, na neki nacin, "osvojiti" samo njima znanim pristupom. Isto tako, svaka zena trazi nekoga ko ce dominirati ali ko je nece fizicki ugrozavati i nekoga ko je drzak ali ko nije bezobrazan prema njima.

Takodjer, zene ne vole beskicmenjacke i mekusce i popustljivce. Svakako, zene vole da glume "nedodirljive tvrdjave" a, zapravo, jedva cekaju da "padnu". One time porucuju da zele da budu "osvojene". To se odnosi na vecinu zena. Mali je broj zena, a i tipova, koje/i ostaju principijelne/i pri svom stavu. To ne znaci da budu toliko tvrdoglave i "nedodirljive" da ne dopuste nijednom muskarcu da im se obrati, nego, jednostavno da zauzmu stav koji ce, na samom pocetku, jasno dati do znanja svakom tipu o kakvoj se zeni, zapravo, radi. Takvih je zena malo, zapravo, izumiru! Ako i postoje, one se ne eksponiraju (neprimjetljive su) na nacin kao vecina zena , jer zena sa stavom, samopouzdanjem i zdravim razmisljanjem dobro zna koliko vrijedi bez dodatnog eksponiranja ili trazenja samopouzdanja. One koje pate za eksponiranoscu su, zapravo, nesigurne i treba im neko siguran i pun samopouzdanja kako bi se osjecale isto tako. Medjutim, kad ih taj neko ostavi, onda one tek postaju jos vise labilne i ranjive jure iz jedne veze u drugu vezu sto dovodi do konacnog kolapsa.

Kada je rijec o losim momcima, neke zene ih vole, pa cak i kad ih tuku. To se vec zove bolest, a ne "ljubav". Dobri momci, cesto, budu rame za plakanje tim zenama. A, ti dobri momci su vecinom mekusci. Znaci, kako god pogledamo, sa muske ili zenske strane, velika je nesavrsenost i sebicnost u tim odnosima sto na kraju rezultira da neko nekoga uvijek "vuce za nos" ili, bolje receno, ponizava kako fizicki tako i psihicki. Na kraju, cinjenica je da zene vole momke (bilo lose ili dobre) koji nisu nametljivi i koji ne pokazuju toliku zainteresiranost za njih.
hepek071

#64 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by hepek071 »

bato99 wrote:Da se ženskadija pali vise na loše momke je naucno dokazano.

Peter Johansson sa New Mexico State University i David Schmitt sa Bradley University su pronasli dokaz da u cijelom svetu, bez razlike, da postoji veza izmedju “mracnih strana” muškadije i njihovog uspeha kod ženskadije. Kazu da se muskarcima isplate narcisoidne i impulsive osobine + da iskoriste druge. Takvi imaju više uspeha kod zena. Kazu naucnici da je to evoluciona istina.

Od čega to zavisi? Istraživanja pokazuju da zene vole ono sto je tesko dobiti. Reaguju instiktivno na “opasne poglede” i padaju kao kruske. Onda uhvate pa ne pustaju. Pa mu zvocaju jer je zaboravio da kupi cvijece za rodjendan, da se javi, da ovo, da ono … pa onda nekada i uspiju nesto da iznude pa malo odahnu i tako u krug.
SJETIO SE BOG I NAS LOŠIH :thumbup: :thumbup: :thumbup: finjaci vaše vrijeme je prošlo :D :D :D :D zezam se...nego ženske je li ovo istina šta kažu sa ovog univerziteta
pa zato što su žene loše... što bi prost narod reko "svaki lonac nađe sebi poklopac" ili što moj zet kaže " da žena valja i Bog bi je imo!" :D
sheilak

#65 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by sheilak »

Zašto žene vole više loše momke? - Pa, radi sitne djece! :D
Aurora Borealis

#66 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:08, edited 1 time in total.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#67 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by anjusha »

Ma stvarno me ove generalizacije nerviraju. cuj lose momke... Zene vole momke. Tacka. Dobar, los, zao, bebast... Vazno je da je njen :)
walkabout

#68 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by walkabout »

anjusha wrote:Ma stvarno me ove generalizacije nerviraju. cuj lose momke... Zene vole momke. Tacka. Dobar, los, zao, bebast... Vazno je da je njen :)
:kiss: :oops:
hepek071

#69 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by hepek071 »

Kad su klinke zenama se servira kroz filmove, price i literaturu nedodirljivi losi decko koji se zaljubi i promijeni iz temelja i ostaje zauvjek njen.

Kad klinke odrastu i postanu uistinu zene traze uglavnom kvalitetne partnere. Pitanje bi trebalo biti Zasto se muskarci plase pametnih zena?
sportsman

#70 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by sportsman »

Aurora Borealis wrote:
sportsman wrote:Zene, ponekad, nisu u stanju da prepoznaju lose ili dobre momke ili namjerno ne zele da prepoznaju (zasto vecina stavljaju navodne znake kad govore o losim ili dobrim momcima, kad se zna da postoje i da se razlikuju). Ono sto je sigurno, zene ne vole papucare. Zene traze nekoga ko ce im pruziti sigurnost, zastitu i ko ce ih, na neki nacin, "osvojiti" samo njima znanim pristupom. Isto tako, svaka zena trazi nekoga ko ce dominirati ali ko je nece fizicki ugrozavati i nekoga ko je drzak ali ko nije bezobrazan prema njima.

Takodjer, zene ne vole beskicmenjacke i mekusce i popustljivce. Svakako, zene vole da glume "nedodirljive tvrdjave" a, zapravo, jedva cekaju da "padnu". One time porucuju da zele da budu "osvojene". To se odnosi na vecinu zena. Mali je broj zena, a i tipova, koje/i ostaju principijelne/i pri svom stavu. To ne znaci da budu toliko tvrdoglave i "nedodirljive" da ne dopuste nijednom muskarcu da im se obrati, nego, jednostavno da zauzmu stav koji ce, na samom pocetku, jasno dati do znanja svakom tipu o kakvoj se zeni, zapravo, radi. Takvih je zena malo, zapravo, izumiru! Ako i postoje, one se ne eksponiraju (neprimjetljive su) na nacin kao vecina zena , jer zena sa stavom, samopouzdanjem i zdravim razmisljanjem dobro zna koliko vrijedi bez dodatnog eksponiranja ili trazenja samopouzdanja. One koje pate za eksponiranoscu su, zapravo, nesigurne i treba im neko siguran i pun samopouzdanja kako bi se osjecale isto tako. Medjutim, kad ih taj neko ostavi, onda one tek postaju jos vise labilne i ranjive jure iz jedne veze u drugu vezu sto dovodi do konacnog kolapsa.

Kada je rijec o losim momcima, neke zene ih vole, pa cak i kad ih tuku. To se vec zove bolest, a ne "ljubav". Dobri momci, cesto, budu rame za plakanje tim zenama. A, ti dobri momci su vecinom mekusci. Znaci, kako god pogledamo, sa muske ili zenske strane, velika je nesavrsenost i sebicnost u tim odnosima sto na kraju rezultira da neko nekoga uvijek "vuce za nos" ili, bolje receno, ponizava kako fizicki tako i psihicki. Na kraju, cinjenica je da zene vole momke (bilo lose ili dobre) koji nisu nametljivi i koji ne pokazuju toliku zainteresiranost za njih.
Ili se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da je taj doticni (njihov izbor, njihov odabranik :roll: ) zaista losa osoba, los covjek, i nastoje pronaci u njemu zeru ljudskosti. A kad na momenat to i uspiju, osjecaj je kao da su dobile na lotu, pa sreci nema kraja - on je najbolji, samo to drugi ne vide.

Ne bih se bas slozila s ovim drugim boldiranim, ali necu govoriti uopsteno u ime citave zenske populacije, samo cu reci da kod mene nije takav slucaj.
Kad osjetim da je doticni nezainteresiran, sta ja imam tu dalje traziti? Lijepo se oprostimo, i idemo dalje.
Dobro, ali po prirodi je ono sto ne mozes dobiti uvijek privlacnije. Ako si ti jaca od prirode onda ti vjerujem. :-)
Salim se! U principu, mnogo zena i muskaraca, zele (uglavnom tajno) da osjete kako je to biti s nekim ko ne pokazuje toliku zainteresiranost za njih. To je nesto sto je neizbjezno, ma koliko se mi opirali tome. Ali daleko od toga da neko za nekim "pati" zato sto taj neko drugi/a nije zainteresiran/a. Zapravo, cesto se dogodi suprotno da onaj ko nije bio u pocetku zainteresiran, nakon nekog vremena, postane zainteresiran, medjutim, onaj ko je bio zainteresiran u pocetku, vise nije zainteresiran ili, jednostavno, iz inata ne pokazuje tu zainteresiranost. Ti musko-zenski odnosi su toliko komplicirani i puni nadmudrivanja i, ako se covjek bilo da je muskarac ili zena, upusti u to tesko da izidje iz toga bez vidljivih posljedica. Po meni, treba biti svoj od pocetka, imati svoj kakav takav pravac, bez dodatne eksponiranosti i nepotrebne glume i znati uvijek sta zelis i kako to dobiti.
Aurora Borealis

#71 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:09, edited 1 time in total.
black

#72 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by black »

hepek071 wrote: Pitanje bi trebalo biti Zasto se muskarci plase pametnih zena?
Image

ma ko se ba plashi :mrgreen:
Aurora Borealis

#73 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
Aurora Borealis

#74 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 00:10, edited 1 time in total.
black

#75 Re: Zašto žene vole više loše momke ??

Post by black »

Aurora Borealis wrote:
Reci ti njima black :P
:mrgreen: :P
Post Reply