Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mayab wrote:Da se razumijemo, ova cijela zima je bila nadprosjecno topla, minusa jako malo, i ne bas niskih, to svako zna; znaci za grijanje od strane toplana je bilo potrebno puno manje plina-goriva opcenito, dakle, manje nego sto su i oni sami imali u planu za jednu ocekivano prosjecno hladnu zimu plus neki procenat vise za rezervu.
Uz to, vremenski su krace zagrijavali dnevno, nego sto se hvale da rade!
Potroseno je prilicno manje goriva, dakle enormne ustede, a racuni potrosacima su isti, i eto prilike da se vrati dobar dio dugova i konsoliduje firma!
Dali su to oni uradili, ili je to samo izvrsna prilika da se isplacuju visoke plate i da se opet planiraju njihove igre bez granica po Neumima?
Treba držati stanovništvo u stanju tenzije i straha.. provjerena metoda. Ionako se ne bunimo.
I kaže potpiši ugovor.. satra' se evo potpisujući!!
Ima li iko na forumu ko nas može posavjetovati oko ulaganje žalbe na poslovanje toplana? Opet hladni radijatori i upravo sam poslala protestni email na njihovu adresu, koji će naravno biti izbrisan.
Imam potpuno pravo da tužim, jer ne dugujem ni feninga Toplanama. Vani je 9 stepeni, a ne griju, što znači da su bez ikakvog razloga ugasili grijanje. Ima li iko da predloži da nešto uradimo.
Da nam udruženja za zaštitu potrošača rade kako treba, trebalo bi samo njima da javimo i da nam kažu šta da radimo, ali sumanjam da to kod nas funkcionira. Pa ako ima neko da zna način da stanemo jednom u kraj ovome zauvijek neka kaže šta da radimo i šta možemo.
Mislim vrlo ozbiljno, jer meni je dosta stvarno! Pa nisam budala ni sanska koza da me muze ko stigne!
mliječni put wrote:Ima li iko na forumu ko nas može posavjetovati oko ulaganje žalbe na poslovanje toplana? Opet hladni radijatori i upravo sam poslala protestni email na njihovu adresu, koji će naravno biti izbrisan.
Imam potpuno pravo da tužim, jer ne dugujem ni feninga Toplanama. Vani je 9 stepeni, a ne griju, što znači da su bez ikakvog razloga ugasili grijanje. Ima li iko da predloži da nešto uradimo.
Da nam udruženja za zaštitu potrošača rade kako treba, trebalo bi samo njima da javimo i da nam kažu šta da radimo, ali sumanjam da to kod nas funkcionira. Pa ako ima neko da zna način da stanemo jednom u kraj ovome zauvijek neka kaže šta da radimo i šta možemo.
Mislim vrlo ozbiljno, jer meni je dosta stvarno! Pa nisam budala ni sanska koza da me muze ko stigne!
Najbolje je da ih nazoves, poslat ce ti svoja dva covjeka na kucnu adresu da izmjeri temperaturu u stanu i da vide sta je sa radijatorom.