HahahahahahahAurora Borealis wrote:@Layne: je l' ONE tri??![]()
Stomak be zaboli
Ma ja ba, kako si pogodila?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
HahahahahahahAurora Borealis wrote:@Layne: je l' ONE tri??![]()
I ovo je dostaAurora Borealis wrote:AminLayne wrote:E svaki ti dao![]()
![]()
Nisam se ovako odavno ismij'o.
Ostali talenti![]()
![]()
![]()
Lijepa, zgodna, suviše pametnanije bogzna dobrostojeća, ali će biti
, imam imanje, imam vikendicu, kuću, 5 grla stoke, farmu koka nosilja, 3 košnice pčela, umijem i skuhati
![]()
A ostale darovitosti nisu za javnostbojim se steći ću previše obožavatelja, pa ko će to nasvojiti
More l' proć'?
Ili roba s peškomchuchumbamayumbe wrote:Mi "dobri" smo vec "rezervisani", ili smo se pozenili.
Ovih sto je ostalo, to je roba s greskom.
hahaexplorer wrote:Ispravi me ako grijesim, ali tamo nekada u januaru si kao avatar postavila svoju sliku sa doceka nove godine (ili neke slicne proslave) i pola muskog foruma je "pobudalilo"aminchev2 wrote:ima nas dosta, ali eto, recimo ja
potrefim sve momke koje niko vise i nece, i onda se iznerviram, opsujem sve po spisku (dama sam, Boga mi), i odpisem muskarce do daljneg
zasto ne postoje vise normalni ljudi, ili sam mozda suvise izbirljiva
Dirty Heri... od tebe... nit rijeci o ovome "izbirljiva"![]()
![]()
(mrsko mi traziti link, ali vjerujem da ces se sjetiti).
Zar nisi mogla nista probrati od silnih ponuda? Nije valjda da su svi.... takvi kakve ih opisujes![]()
@ citizen-x: iako mi je vecina tvojih postovasa ovim se ne bih slozio. Slicno, ako ne i gore, misljenje o SA frajerima ima i vecina "regularnih" (ovdje ne ukljucujem radodajke) cura koje zive u SA. Danas vecina frajera zeli biti "sex budy", tj. ako se moze sta odraditi bez prevelikih petljanja emocija u sve to i - to je to.... nemoj im kakve obaveze, da moraju zivkati 2-3 puta dnevno i sl....
aminchev, a sta je sa tim "prekobarskim" frajerima?
Ako ti tako kazes.aminchev2 wrote: ...... nit smatram da bih uspijela naci nekoga finog ovdje ....
explorer wrote:Ako ti tako kazes.aminchev2 wrote: ...... nit smatram da bih uspijela naci nekoga finog ovdje ....
ma hebes male, velike, ako ti imaš dobru guzu, u sto ne sumnjamAurora Borealis wrote:hahhahaha kao recimo na menefixer wrote:pozz ljubaviAurora Borealis wrote:
ohoo fixerušta ima
![]()
p.s. dodatak mom postu: @aminchev2: smijem li zaključiti da imaš suviše niske kriterije? Ako je tako, šta onda možeš očekivati? Uostalom, šta znači 'niski kriteriji'? Sve je to relativno, reče jednom jedan čiko![]()
da ona ima niske kriterije ne bi ona imala problema, ali bas suprotno...![]()
ponukan ovom temom, shvatio sam da većina cura u ovom sarajevu ima male grudi - čast izuzecima. zasto ja uvijek naletim na te male?
![]()
![]()
Dobro, nećemo pretjerivati, sad baš da su skroz male 'male' i nisu, ali opet.. Šta je za tebe 'malo'?
Oh sve je to relativno, kažem ja
Da se mi možda ipak ne poznajemo odnekud? Recimo, iz prošlog života?
![]()
Naletiti na loše zbog visokih kriterija..? Hmmm..Nekako mi je logičnije na takve naletiti zbog niskih.
@Layne: je l' ONE tri??![]()
mišica wrote:pozz ljubavi![]()
ponukan ovom temom, shvatio sam da većina cura u ovom sarajevu ima male grudi - čast izuzecima. zasto ja uvijek naletim na te male?
![]()
ne ulazim u ispravnost tvrdnje...fixer wrote:mišica wrote:pozz ljubavi![]()
![]()
ček malo....grudi nemaju baš neke veze s izborom....pa ..brate ako nema ruku ima onda za usta![]()
![]()
![]()
a to zna biti puuuuuunoooo zanimljivije
eee lejne još sam ja kod barbe na kur....cuLayne wrote:Fixeru, moraš i mišicu naučit da citira![]()
![]()
znaju li te tvoje jaranicemišica wrote: jaranice.....s malim grudima![]()
![]()
duga je lista moj layne, duugaLayne wrote:Fixeru, moraš i mišicu naučit da citira![]()
![]()
ma vala s' tim se i ne opterećujem..nego nako usput sam to rekla...fixer wrote:znaju li te tvoje jaranicemišica wrote: jaranice.....s malim grudima![]()
![]()
da mnogi muskarci kazu nesto, iako to ne misle, da bi dobili NESTO VISE?
pogresno si me shvatila... ja sam rekao da je duga lista onih koji ne znaju quotat, a ne da je duga lista onih koji mene cekaju da ih naučim.mišica wrote:ma vala s' tim se i ne opterećujem..nego nako usput sam to rekla...fixer wrote:znaju li te tvoje jaranicemišica wrote: jaranice.....s malim grudima![]()
![]()
da mnogi muskarci kazu nesto, iako to ne misle, da bi dobili NESTO VISE?
a što se liste čekanja tiče...ja na njoj ne trebam mjesto...imam ja mjesto gdje ne čekam