kad budu zaradjivali kao na zapadu.test01 wrote:Kad ce Bosanci pocet svako sebi da placa kafu,kao na zapadu?
Zasto su ljudi negativni i raduju se tudjoj nesreci?
-
WizzardFromBOZ
- Neelix
a fakat, zanimljivo je koliko tih nekoliko km moze reci o covjeku. ja kad sam na kafama sa najboljim prijateljima uvijek svako sebi placa - cist racun, duga ljubav. s druge strane, nije mi problem platiti ni za sve, ali ima ljudi koji se nauce to iskoristavati pa bi ti svaki put uvalili placanje. a i ja se ruzno osjecam kad drugi placaju za mene. hocemo u EU!WizzardFromBOZ wrote:kad budu zaradjivali kao na zapadu.test01 wrote:Kad ce Bosanci pocet svako sebi da placa kafu,kao na zapadu?
-
zemo_online
Nisi ti Bosanac!Neelix wrote:a fakat, zanimljivo je koliko tih nekoliko km moze reci o covjeku. ja kad sam na kafama sa najboljim prijateljima uvijek svako sebi placa - cist racun, duga ljubav. s druge strane, nije mi problem platiti ni za sve, ali ima ljudi koji se nauce to iskoristavati pa bi ti svaki put uvalili placanje. a i ja se ruzno osjecam kad drugi placaju za mene. hocemo u EU!WizzardFromBOZ wrote:kad budu zaradjivali kao na zapadu.test01 wrote:Kad ce Bosanci pocet svako sebi da placa kafu,kao na zapadu?