..... kad god i gdje god je tema sda nemoguce je omanuti temu o proslim i buducim ratovima, prognanicima, izbjeglicama, golgoti, stradanjima....boric wrote:to nije bitno._BosanaC wrote:Ali ja pitam gdje si sada?boric wrote: trebao si me pitati,gdje si bio od '91 do '95.godine....sad je nevazno gdje sam.da li sam u Bosni ili vani.
PRIVREMENI je najbolje odgovorio,nece vise ni jedna zemlja primiti bosanske izbjeglice.
nego gdje si ti bio '92.godine-'95.godine
zasto se SDA boji odlaska OHR-a iz Bosne?
-
senada
-
_BosanaC
Sve si mi rekao, veliki patriotoboric wrote:to nije bitno._BosanaC wrote:Ali ja pitam gdje si sada?boric wrote: trebao si me pitati,gdje si bio od '91 do '95.godine....sad je nevazno gdje sam.da li sam u Bosni ili vani.
PRIVREMENI je najbolje odgovorio,nece vise ni jedna zemlja primiti bosanske izbjeglice.
nego gdje si ti bio '92.godine-'95.godine
A ja sam na istom mjestu gdje sam bio i '92. i gdje cu vjerovatno ostati dok sam ziv, za razliku od lajavaca poput tebe koji prvo izvuku guzicu vani pa onda hoce krojiti kapu ljudima koji su ostali ovdje preko raznih nazovi kongresa i budalestina.
- A_I_
tastatura-borci (hraaaaak)_BosanaC wrote: Sve si mi rekao, veliki patrioto![]()
A ja sam na istom mjestu gdje sam bio i '92. i gdje cu vjerovatno ostati dok sam ziv, za razliku od lajavaca poput tebe koji prvo izvuku guzicu vani pa onda hoce krojiti kapu ljudima koji su ostali ovdje preko raznih nazovi kongresa i budalestina.
-
_BosanaC
Na zalost...A_I_ wrote:tastatura-borci (hraaaaak)_BosanaC wrote: Sve si mi rekao, veliki patrioto![]()
-
boric
pljuc!!!!!!!!_BosanaC wrote:Na zalost...A_I_ wrote:tastatura-borci (hraaaaak)_BosanaC wrote: Sve si mi rekao, veliki patrioto![]()