ti se sam nakaci, ja te nisam zvao. Pogledaj malo goreJoseMujica wrote:fantom slobode ne znam fakat o čemu pričaši o čijim frustracijama razglabamo? Pretpostavljam da si se naklatio na mene jer ti smeta što ne ponavljam ko papagaj šta pišu stranačka glasila i što smatram Aliju petokolonašem borbe za očuvanje Republike Bosne i Hercegovine.
Ako je to to onda je frustracija samo tvoja. Ja stvarno nemam problem razgovarati o bilo čemu gdje ishod razgovora nije unaprijed određen. Tamo gdje je ishod već poznat nema potrebe za razgovorom.
ako želiš diskutovati o bilo čemu slobodno pošalji pp da ne tušimo narod ovdje nekakvim razmiricama koje imaju tendenciju da završe s argumentacijom tipa: vid mu glOve
poz
Neki dobro rekose, potrebni su kvalitetni novinari, a zurnalistika je po pravilu kod nas (na prostoru ex YU) bila fakultet zadnje sanse, znaci kad nigdje ne ide, de da uzmem bilo kakvu diplomu. To vazi i za politicke nauke, sto se vidi iz prilozenog. Novinari su i u ratu pokazali koliko se sami od sebe uvlace u tamne otvore, koliko su vecinom iz Srbije, a kasnije i iz Zagreba, pa na kraju i iz Sarajeva bili zaokupljeni sirenjem lazi. Naravno tu da se ne zaboravi Banja Luka, Pale i ona strana Hercegovine i dan danas su aktivni itekako. A laz i sirenje mrznje ne donose dobro nikome.