pricamo o Crncima i Gorcima, narodnom obicaju psovanja oca i njihovom kultnom gradu - Beogradu. A dobro si ti, mozda je to zato sto oni tulumare do kasno u noc, pa se kasnije ljube od srece sto su zivi, a i dosli k sebi, bez posljedica...radostan dan wrote:o čemu pričamo, o susretima nakon 4-5 mjeseci, ili o susretima na jutarnjoj kafi, nakon tulumarenja do kasno u noć, pa se opet vidimo za jedno maksimalno 9 sati?fantom slobode wrote:nisu, to ti nije zarazno, eno ih u Beogradu i u Srbiji ima tome i skoro 100 godina, pa ne zarazise nikog. Naprosto, vole ljudi da se ljube, to im je dio intime. Neka to je dobro, bice manje konkurencije.radostan dan wrote:![]()
![]()
jesu to i vas crnogorci zarazili?
Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Moderator: anex
- fantom slobode
#76 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
- Henry Chinaski
#77 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Radost je to velika. Kad vidiš nekog koga nisi 7 sati vidio...
- fantom slobode
#78 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ili si ga upravo vidio, ali opet ti se ljubi...Henry Chinaski wrote:Radost je to velika. Kad vidiš nekog koga nisi 7 sati vidio...
-
radostan dan
#79 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ja sam ovo primjetio ima par godina kod crnogoraca (balavurdija), i jako mi je smiješno jbg...tulumare po svu noć do 5 ujutro , i onda popodne se nađu na kafi i cmoke se u obraz jedan put (ne skontah dal lijevi ili desni), onako krmeljavi i naduveni, sa obaveznim - đe si brate...a ovaj drugi ne odgovara gdje je, nego i on pita - što činiš.
a sad vidim po postovima da su to oni skontali od žabara.
pu je.em ti globalizaciju.

- fantom slobode
#80 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
meni se cini, da bi se samo ti ljubila, a mozda i analogno onome, znas sve neki muskarci mastaju ono juzni i juzni pol, a on gleda, pa se ukljuci...nemoj se uvrijediti, ne mislim nista lose, nisi ti contra, skontao sam.thea wrote:meni nije degutantan, podrzavam!
- thea
#81 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ne kontriram ja, samo prilazim drustvu normalno, ako se neko hoce da poljubi za svaki susret nek se ljube, meni je to ok sve dok mene ne diraju. 
- thea
#82 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ljudi sve dok pistolji i nozevi ne rade je sve dobro. Opustite se, djecu ako imate oko sebe malo ih zavrajte jednim chuma chumsom
- Sezam
#83 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ne ljubim se sa muskarcima.
- ultima_palabra
#84 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
radostan dan wrote:ja sam ovo primjetio ima par godina kod crnogoraca (balavurdija), i jako mi je smiješno jbg...tulumare po svu noć do 5 ujutro , i onda popodne se nađu na kafi i cmoke se u obraz jedan put (ne skontah dal lijevi ili desni), onako krmeljavi i naduveni, sa obaveznim - đe si brate...a ovaj drugi ne odgovara gdje je, nego i on pita - što činiš.
- thea
#85 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
al'zato nadoknadis sve sa zenama 
- fantom slobode
#86 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
sasvim si u pravu. Nego vidis li da bi neki sad i tudju djecu poceli ljubit' , sve na zvake i lizala, dz.s. dragi...Dosta nozeva i samokresa (evo divna krvatska verzija), ovo je meni se cini ljubavno-turisticka tema sa crtom globalizacije.Sezam wrote:Ne ljubim se sa muskarcima.
A nek' se radi, svakako je velika nezaposlenost.
Niko mi ne rece, je li ko primjeti roza kosulje, a i mogli bi te slikat' kada se tako scole, pa postavit' na forum, da svi vide. Rijesit' ce se mnoge dileme, svakako kad se ljube i ne gledaju okolo.
Eto odmah se nametnu pitanje, da li zatvore oci ili ono kao otvorenih...
-
itekako
#87 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ljubljenje u obraz izmedju dva dobra druga je isto sto i rukovanje dvojice poznanika. Normalna stvar.
Istina je da su danas "svi dobri drugovi" pa je taj gest postao vidljiv na svakom cosku u svakom trenutku i pomalo gubi na "jacini" poruke koju odasilje zbog laznog drugarsta koje se na taj nacin prikazuje.
U mom zivotu postoji par drugova s kojim se poljubim u obraz svaki put kad se vidimo. Istina, to su prijatelji iz nekih mladjih dana s kojim se danas i ne vidjam toliko cesto ali to su zapravo oni, koji bi jedini skocili za mene uvijek i protiv bilo koga bez razmisljanja o posljedicama. Naravno, priskocili bi u pomoc i u nekim manje ekstremnim situacija u kojima bi mi bila potrebna novcana pomoc, auto, stan i sl...
Hocu reci, ljubljenje kao gest pozdrava se pojavljuje samo u specificnim odnosima izmedju starih i dobrih drugova koji su zajedno prosli puno toga, od ratnih zajebancija, zajednickih guzenja, tuca, raznoraznih problema i situacija u kojima se nenormalno lucio adrenalin, serotonin ili dopamin
...
Istina je da su danas "svi dobri drugovi" pa je taj gest postao vidljiv na svakom cosku u svakom trenutku i pomalo gubi na "jacini" poruke koju odasilje zbog laznog drugarsta koje se na taj nacin prikazuje.
U mom zivotu postoji par drugova s kojim se poljubim u obraz svaki put kad se vidimo. Istina, to su prijatelji iz nekih mladjih dana s kojim se danas i ne vidjam toliko cesto ali to su zapravo oni, koji bi jedini skocili za mene uvijek i protiv bilo koga bez razmisljanja o posljedicama. Naravno, priskocili bi u pomoc i u nekim manje ekstremnim situacija u kojima bi mi bila potrebna novcana pomoc, auto, stan i sl...
Hocu reci, ljubljenje kao gest pozdrava se pojavljuje samo u specificnim odnosima izmedju starih i dobrih drugova koji su zajedno prosli puno toga, od ratnih zajebancija, zajednickih guzenja, tuca, raznoraznih problema i situacija u kojima se nenormalno lucio adrenalin, serotonin ili dopamin
-
radostan dan
#88 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ovdje je sve regularno dok se ovo -za- ne promjeni u -na-.itekako wrote:.
U mom zivotu postoji par drugova s kojim se poljubim u obraz svaki put kad se vidimo. Istina, to su prijatelji iz nekih mladjih dana s kojim se danas i ne vidjam toliko cesto ali to su zapravo oni, koji bi jedini skocili za mene uvijek... i
-
itekako
#89 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Kad nas sretnes na ulici i vidis da se ljubimo, reci mi to tadradostan dan wrote:ovdje je sve regularno dok se ovo -za- ne promjeni u -na-.itekako wrote:.
U mom zivotu postoji par drugova s kojim se poljubim u obraz svaki put kad se vidimo. Istina, to su prijatelji iz nekih mladjih dana s kojim se danas i ne vidjam toliko cesto ali to su zapravo oni, koji bi jedini skocili za mene uvijek... i
- madnessa
#90 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ma okej to kad nekog vidiš svake prijestupne godine, pa ga se zaželiš. Ali ovo pet jarana se sretne na sred Ferhadije i počnu međusobno da se cmaču. Gužvu naprave, tramvaji prestanu radit, mlado i staro gleda gdje će sjest' dok se oni iscmaču... Nit oni gledaju gdje su stali niti da li će nekog odalamit svojim zamasima ruku... Još kad krene u rikverc hodat, pa te onako zaskoči (visoka sam metar i žilet, pa imam osjećaj da će me zgazit)... 
- duminjo
#91 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ja sam inace alergican na muski dodir
imam par prijatalja koje rijetko vidjam ...u pola godine mozda i kad se vidimo izgrlimo se (udarimo malo po ledjima, bez poljubaca) na pola sekunde i svako sebi
a sto se tice opcenito ovog ljubljenja, za mene je to cista formalnost, cmok cmok i nista... ne ljubim se ni sa zenama, osim kad "moram" ofirno mi ono kad ona krene pa da se ja izmicem.. biz jbo te cmakanje
a sto se tice opcenito ovog ljubljenja, za mene je to cista formalnost, cmok cmok i nista... ne ljubim se ni sa zenama, osim kad "moram" ofirno mi ono kad ona krene pa da se ja izmicem.. biz jbo te cmakanje
-
FMDzem
#92 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Meni kao muškarcu je baš fuj kad mi priđe neko da me 'jaranski poljubi'. Koliko sam i saam upratio najviše se to odnosi na 'raju s Ilidže i okolnih brda' (čitaj Otes, Kolonija, pa vamo Briješče, silni Potoci
)
Jednom me je jedan krenuo da 'jaranski' i neofirno sam se izmako', od tada više nije ni pokušavo..
I naravno tu je neizbježno 'Arane, kume ili ono nedo Bog 'Maaca'
Jednom me je jedan krenuo da 'jaranski' i neofirno sam se izmako', od tada više nije ni pokušavo..
I naravno tu je neizbježno 'Arane, kume ili ono nedo Bog 'Maaca'
- KPNCTNJAH