Ma ništa ne zabranjujem ali se teško prilagođavam novim, besmislenim običajima. Ne sviđa mi se i jebi ga...thea wrote:ne kuzim zasto se ljudi protive ljubavi.
Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Moderator: anex
- Henry Chinaski
#51 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
- madnessa
#52 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Žensko sam, al' se vala ne cmačem sa svima koje vidim. Kad me neki od ovih "bromantičara", kog vidim po drugi put u životu, spopadne na sred ceste i izljubi k'o rod najrođeniji dođe mi da mu šamarčinu zveknem... Graniči sa napastvovanjem... To nema veze s tim da sam mu ja nešto draga ili da mu je baš drago što me vidi nego eto to tako on navikao... 
- Henry Chinaski
#53 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
stochar wrote:izljube se k'o pi.kice i onda odu da tuku ucesnike Pridea...
- fantom slobode
#54 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
meni se cini da ti naginjes onima sto vade nozeve iz prethodnih komentara...madnessa wrote:Žensko sam, al' se vala ne cmačem sa svima koje vidim. Kad me neki od ovih "bromantičara", kog vidim po drugi put u životu, spopadne na sred ceste i izljubi k'o rod najrođeniji dođe mi da mu šamarčinu zveknem... Graniči sa napastvovanjem... To nema veze s tim da sam mu ja nešto draga ili da mu je baš drago što me vidi nego eto to tako on navikao...
- madnessa
#55 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ma ne znam ja za njihove noževe, al' meni dođe da počnem nositi jedan da ih mogu bocnut kad mi se unesu u facu...fantom slobode wrote:meni se cini da ti naginjes onima sto vade nozeve iz prethodnih komentara...madnessa wrote:Žensko sam, al' se vala ne cmačem sa svima koje vidim. Kad me neki od ovih "bromantičara", kog vidim po drugi put u životu, spopadne na sred ceste i izljubi k'o rod najrođeniji dođe mi da mu šamarčinu zveknem... Graniči sa napastvovanjem... To nema veze s tim da sam mu ja nešto draga ili da mu je baš drago što me vidi nego eto to tako on navikao...
- thea
#56 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Last edited by thea on 29/05/2012 12:27, edited 1 time in total.
- Henry Chinaski
#57 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Gluho i daleko bilo.
- thea
#58 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
pa sta ima veze, sve je to normalno, kad pogledam sta se radi u sijetu ljepota je vidjeti kad se neko voli.
- fantom slobode
#59 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Mozda i jest', zaraza, eno neko spomenu da su to Crnci i Gorci sirili po BG. Mene sekira sto se tu sve zavrsava, bas su skromni, a i za moj ukus previse javni i balavi. Ma to ti je sve nedostatak seksa. Joj sramote, evo vidjeh neki se blago za guzove drze (sjeverni - sjeverni pol).madnessa wrote:
Ma ne znam ja za njihove noževe, al' meni dođe da počnem nositi jedan da ih mogu bocnut kad mi se unesu u facu...Ovim i tate i mame iz Sarajeva (i okoline
), ali se nešto dali u cmakanje. Širi se k'o zaraza.
- Revolucionar ★
#60 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
obicno nafurani feminizarani sabani ..
- Henry Chinaski
#61 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Ne slažem se baš. Nije baš najukusnije vidjeti ni muškarca i ženu kako pokušavaju da progutaju jedno drugo u javnosti, a kamo li dva muškarca. Što jest, jest...thea wrote:pa sta ima veze, sve je to normalno, kad pogledam sta se radi u sijetu ljepota je vidjeti kad se neko voli.
- thea
#62 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
henry jesi li ikad sebe zapitao imas li mozda komsiju koji ti je drag, mozda gey ali covijek zbog primitivne sredine ne smije da bude bas onakav kakvog ga je priroda podarila. zar to nije pomalo zalosno?
- Henry Chinaski
#63 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Kao što rekoh gore, neke stvari nisu za javnost, bilo da je gey ili mješoviti par...thea wrote:henry jesi li ikad sebe zapitao imas li mozda komsiju koji ti je drag, mozda gey ali covijek zbog primitivne sredine ne smije da bude bas onakav kakvog ga je priroda podarila. zar to nije pomalo zalosno?
- thea
#64 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ok, slazem se!
ali ne kuzim ako se neko poljubi u lice da vam i to smeta. Previse obracate paznju na druge, pogledajte sebe vise necete vidjeti nikog.
ali ne kuzim ako se neko poljubi u lice da vam i to smeta. Previse obracate paznju na druge, pogledajte sebe vise necete vidjeti nikog.
- Revolucionar ★
#65 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Slazem se sa Henryem . Neke stvari jednostavno nisu za javnost .
- Henry Chinaski
#66 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Javnost je javnost. Ne mogu se praviti da ne postoji nešto što je 3 metra od mene. Naročito ako sam sa djecom.thea wrote:ok, slazem se!
- thea
#67 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
a sta bi ste tek rekli na ménage à trois
- Henry Chinaski
#68 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Je li to ponuda ili šta?thea wrote:a sta bi ste tek rekli na ménage à trois
- Kaligrafija
#69 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Odličan izraz , bromantičar , ovo još nisam čuo!madnessa wrote:Žensko sam, al' se vala ne cmačem sa svima koje vidim. Kad me neki od ovih "bromantičara", kog vidim po drugi put u životu, spopadne na sred ceste i izljubi k'o rod najrođeniji dođe mi da mu šamarčinu zveknem... Graniči sa napastvovanjem... To nema veze s tim da sam mu ja nešto draga ili da mu je baš drago što me vidi nego eto to tako on navikao...
- Revolucionar ★
#70 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
ovdje je vise naglasak na neke stvari u javnosti .. sta god ko radi u privatnosti svog doma ne tice me se, i nemam problema sa tim ..thea wrote:a sta bi ste tek rekli na ménage à trois
-
radostan dan
#71 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
o čemu pričamo, o susretima nakon 4-5 mjeseci, ili o susretima na jutarnjoj kafi, nakon tulumarenja do kasno u noć, pa se opet vidimo za jedno maksimalno 9 sati?fantom slobode wrote:nisu, to ti nije zarazno, eno ih u Beogradu i u Srbiji ima tome i skoro 100 godina, pa ne zarazise nikog. Naprosto, vole ljudi da se ljube, to im je dio intime. Neka to je dobro, bice manje konkurencije.radostan dan wrote:![]()
![]()
jesu to i vas crnogorci zarazili?
- fantom slobode
#72 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
To su talijanski turisti na Ilidzi (zabari). Neka, samo treba snimiti, ako su u kosuljama, lagano depilirani i sa uredno u pocupanim obrvama, nije frka, ti su dosli da vide grad, da potrose sta para, ne treba ih tjerat' nek' se ljube, oni to vole, bolje nego ko oni Englezi u Spaniji, ubiju se od alkohola pa se valjaju po ulicama, ne bi mogli hodat' po Sarajevu od njih.
Samo im recite, Come stai, ti voglio bene, amico mio, dai mi un baccio, mi piace da morire... i eto te odmah si raja, udjes u krug, svega kasnije, a i parada ti vise znaci, volio bi da ucestvujes...
Samo im recite, Come stai, ti voglio bene, amico mio, dai mi un baccio, mi piace da morire... i eto te odmah si raja, udjes u krug, svega kasnije, a i parada ti vise znaci, volio bi da ucestvujes...
- Henry Chinaski
#73 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Malo je tema skrenula i počelo se govoriti o nekoj ljubavi i sl. ali ovdje govorimo o degutantnom načinu standardnog dnevnog pozdravljanja.
- thea
#74 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
meni nije degutantan, podrzavam!
- Henry Chinaski
#75 Re: Zašto se muškarci pozdravljaju ljubljenjem?
Eh, ti kontra pa kontra...thea wrote:meni nije degutantan, podrzavam!