Pridržavam. Dopao mi se takav kakav je, isprava je više bilo zanimljivo spletkariti sa njim, jer tad nije bilo osjećaja sa moje strane, aaa i zanimljiviji su mi uvijek neki "lijevi" likovi, nije kao većina, ali sada kad su se javili osjećaji, ponekad mi eto zasmeta ta hladnoća, jer samo mogu da nagađam zašto je sa mnom kad se već uvijek ponaša tako hladno, sem kad se vidimo.Arturo B wrote:To je lijepo u teoriji ako se istog pridrzavas i u praksi. Zene vecinom zele da promijene muskarca prema nekim svojim nahodjenjima i zeljama. I kad ga promijene onda se zale sto nije isti kao kad su se upoznali
Zašto je on hladan?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- julli
#101 Re: Zašto je on hladan?
- julli
#102 Re: Zašto je on hladan?
Eto, to mu je plus, nije kao ti. Pretpostavljam.patakdaca wrote:Ma to je najlakse samo ti treba finansija, ko zna kolko covjek moze popit, da sam ja na njegovom mjestu morala bi se kod mmf-a zaduzitijulli wrote:To će biti malo teže.patakdaca wrote:Ko sto kolega leet kaze ako ga napijes najebala si, zato da bi sve islo u tvoju korist, moras da ga nalijes, a ne napijes
- Arturo B
#103 Re: Zašto je on hladan?
Ako ti odgovara kako se ponasa kad je s tobom onda ne vidim u cemu je problem. Ne shvataj ovo preozbiljno, idi lagano i vidi kako ce se razvijati situacija.julli wrote:Pridržavam. Dopao mi se takav kakav je, isprava je više bilo zanimljivo spletkariti sa njim, jer tad nije bilo osjećaja sa moje strane, aaa i zanimljiviji su mi uvijek neki "lijevi" likovi, nije kao većina, ali sada kad su se javili osjećaji, ponekad mi eto zasmeta ta hladnoća, jer samo mogu da nagađam zašto je sa mnom kad se već uvijek ponaša tako hladno, sem kad se vidimo.Arturo B wrote:To je lijepo u teoriji ako se istog pridrzavas i u praksi. Zene vecinom zele da promijene muskarca prema nekim svojim nahodjenjima i zeljama. I kad ga promijene onda se zale sto nije isti kao kad su se upoznali
Last edited by Arturo B on 11/09/2012 21:02, edited 1 time in total.
- julli
#104 Re: Zašto je on hladan?
Čekam.veze s vezom wrote:hmmm...huh..cekaj da razmislim
- Not My Idea
#105 Re: Zašto je on hladan?
julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista topliji
jer ti ovdje razbijas glavu

- julli
#106 Re: Zašto je on hladan?
Ne volim nogomet.Not My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
- Not My Idea
#107 Re: Zašto je on hladan?
I onda pitas sto je hladan

- Arturo B
#108 Re: Zašto je on hladan?
Izgleda da sam ja jedini muskarac na forumu koji ne gleda utakmicu. Sta to govori o meniNot My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
- julli
#109 Re: Zašto je on hladan?
Znam, rekao je da sam čudna što nisam ljubitelj nijednog sporta, a ja njemu na to da je on blesav.Not My Idea wrote:I onda pitas sto je hladan![]()
- Not My Idea
#110 Re: Zašto je on hladan?
previse si mi drag da bih ti odgovorila na ovoArturo B wrote:Izgleda da sam ja jedini muskarac na forumu koji ne gleda utakmicu. Sta to govori o meniNot My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
![]()
- VeriBizi
#111 Re: Zašto je on hladan?
Arturo B wrote:Izgleda da sam ja jedini muskarac na forumu koji ne gleda utakmicu. Sta to govori o meniNot My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
![]()
- julli
#112 Re: Zašto je on hladan?
Govori da nisi jarac u horoskopu.VeriBizi wrote:Arturo B wrote:Izgleda da sam ja jedini muskarac na forumu koji ne gleda utakmicu. Sta to govori o meniNot My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
![]()
![]()
- Arturo B
#113 Re: Zašto je on hladan?
Sta cu kad mi je nogomet veoma dosadan sportNot My Idea wrote:previse si mi drag da bih ti odgovorila na ovoArturo B wrote:Izgleda da sam ja jedini muskarac na forumu koji ne gleda utakmicu. Sta to govori o meniNot My Idea wrote:julli, idi bona gledaj utakmicu. Nece on bit nista toplijijer ti ovdje razbijas glavu
![]()
![]()
- julli
#114 Re: Zašto je on hladan?
nabaviću i dvije cisternepatakdaca wrote:julli wrote:
Eto, to mu je plus, nije kao ti. Pretpostavljam.
Losa pretpostavkane pijem al mogu cisternu popit, bas da me takve kao ti nebi mogle napit
![]()
-
Escape
#115 Re: Zašto je on hladan?
Cini mi se da si napisala da momak radi od 7 do 18 sati. Znaci mora ustati u 6 i cijeli dan rintat za drugog.
Jos ako ima zahebanog sefa
Samo nedeljom odmara
Radila sam i sama u jednoj firmi o 6:30 do 18 sati, nekad i nedeljom, tezak poso, mobing, frka, buka, galama, vjeruj dvije mi veze propale, jer sam se cinila hladnom, al u biti nije mi bilo do zivota od umora sto fizickog sto psihickog.
Mozda momak cak i ne smije koristiti mobitel na poslu itd. da bi ti se javljo cesce.
Razmisli malo
Jos ako ima zahebanog sefa
Samo nedeljom odmara
Radila sam i sama u jednoj firmi o 6:30 do 18 sati, nekad i nedeljom, tezak poso, mobing, frka, buka, galama, vjeruj dvije mi veze propale, jer sam se cinila hladnom, al u biti nije mi bilo do zivota od umora sto fizickog sto psihickog.
Mozda momak cak i ne smije koristiti mobitel na poslu itd. da bi ti se javljo cesce.
Razmisli malo
- julli
#116 Re: Zašto je on hladan?
Uzela sam i to u obzir, posebice što je muškarac, pa onda još više nema živaca za pisanje poruka na radnom mjestu. Razumijem. Ali i dok nije radio, mobitel kod nas nije igrao ništa drugačiju ulogu od ove sada,samo što je tad bivao na netu svaki dan, pa smo se čuli svakodnevno po nekoliko sati, no sad kako radi, na net skoro pa i ne ulazi.Escape wrote:Cini mi se da si napisala da momak radi od 7 do 18 sati. Znaci mora ustati u 6 i cijeli dan rintat za drugog.
Jos ako ima zahebanog sefa![]()
Samo nedeljom odmara![]()
Razmisli malo
- kockica_kockica
#117 Re: Zašto je on hladan?
@julli
Ti zelis da bude cudan neobican a da se ponasa prema tvojim pravilima igre... Ne ide to tako...
Ako radi cijeli dan kad je slobodan mozda ti njemu padnes na pamet ali moze biti toliko umoran da mu nije do njega...
Ne pise sms... Pa mislim da muskarci cudni bili ili ne ne pisu niti vole pisati porukice mobitelom jos pogotovo njeznog sadrzaja... Takvi su rijetkost
Kad je s tobom nije hladan ... ili sam ja pobrkala.. ali ako je njezan prema tebi kad ste zajedno ne smaraj ga sa kojekakvim prigovorima.. Muski ne vole ni to... Vidjate se rijetko i jos kad se vidite kad prigovaras zazali dan kad te zvao da izadjete a mogao je spavati, gledati tekmu...
Daj mu sansu da se otvori prema tebi... Ti se prilagodi njegovom tempu, uzivaj u zajednickim trenutcima, i rijetkim porukicama kakvog god sadrzaja bile... Vremenom cete se naci negdje na pola puta...
Ti zelis da bude cudan neobican a da se ponasa prema tvojim pravilima igre... Ne ide to tako...
Ako radi cijeli dan kad je slobodan mozda ti njemu padnes na pamet ali moze biti toliko umoran da mu nije do njega...
Ne pise sms... Pa mislim da muskarci cudni bili ili ne ne pisu niti vole pisati porukice mobitelom jos pogotovo njeznog sadrzaja... Takvi su rijetkost
Kad je s tobom nije hladan ... ili sam ja pobrkala.. ali ako je njezan prema tebi kad ste zajedno ne smaraj ga sa kojekakvim prigovorima.. Muski ne vole ni to... Vidjate se rijetko i jos kad se vidite kad prigovaras zazali dan kad te zvao da izadjete a mogao je spavati, gledati tekmu...
Daj mu sansu da se otvori prema tebi... Ti se prilagodi njegovom tempu, uzivaj u zajednickim trenutcima, i rijetkim porukicama kakvog god sadrzaja bile... Vremenom cete se naci negdje na pola puta...
- Not My Idea
#118 Re: Zašto je on hladan?
Nije ovo samo nogomet, ovo je nasa reprezentacija!Arturo B wrote: Sta cu kad mi je nogomet veoma dosadan sport
- madner
#119 Re: Zašto je on hladan?
Misevi koriste svaku priliku 
- julli
#120 Re: Zašto je on hladan?
Ovaj post mi se do sada najviše dopao, moram priznati.kockica_kockica wrote:@julli
Ne pise sms... Pa mislim da muskarci cudni bili ili ne ne pisu niti vole pisati porukice mobitelom jos pogotovo njeznog sadrzaja... Takvi su rijetkost![]()
Trudim se doista, samo nisam sigurna koliko ću moći, jer ponekad zna biti zbilja teško kad vidiš ostale "normalne" parove, i onda se zapitam koliko će to ići, recimo svaka moja prijateljica ne bi ni dva dana izdržala sa njim, i sve se čude što i dalje vrijeme trošim na njega, ali eto, ja još tjeram neki svoj inat. Na kraju krajeva, nije mi svejedno, voljela bih da nam uspije.
- julli
#121 Re: Zašto je on hladan?
Brutala.madner wrote:Misevi koriste svaku priliku
Divno ću da pošaljem sav muški svijet u tri lijepe, i da uživam.
- Not My Idea
#122 Re: Zašto je on hladan?
Vidis, par sati si na forumu i vec ucis.julli wrote: Divno ću da pošaljem sav muški svijet u tri lijepe, i da uživam.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#123 Re: Zašto je on hladan?
Ko je šampioooon...Booosna!Ko je šampioooon...Booosna!Ko je šampioooon...Booosna!
Ups, pogrijesi temu
Ups, pogrijesi temu
- julli
#124 Re: Zašto je on hladan?
'ajd fino.Bobi wrote:Ko je šampioooon...Booosna!Ko je šampioooon...Booosna!Ko je šampioooon...Booosna!
Ups, pogrijesi temu
neka se i nama posrećilo
- Not My Idea
#125 Re: Zašto je on hladan?
Gdje je Behar probeharao?
Bobi, vidis li ti ovu guzvu na izlazu iz grada?
Bobi, vidis li ti ovu guzvu na izlazu iz grada?