Chmoljo wrote:a ja onda prokomentarisaoAurora Borealis wrote:
Ima i ta mjestaDa smo na onom zlu od fejsbuka sad bih ti lajkala ovo
a komentar na sa-x
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Chmoljo wrote:a ja onda prokomentarisaoAurora Borealis wrote:
Ima i ta mjestaDa smo na onom zlu od fejsbuka sad bih ti lajkala ovo
♥ Julianna ♥ wrote:
![]()
To svaki dan u drvo spucaš♥ Julianna ♥ wrote:Nije uopšte teško naći dobru osobu...evo ja sam dobra - ko GROM!
Najradije spucam panj ko što si ti.edo_79 wrote:To svaki dan u drvo spucaš♥ Julianna ♥ wrote:Nije uopšte teško naći dobru osobu...evo ja sam dobra - ko GROM!![]()
♥ Julianna ♥ wrote:Najradije spucam panj ko što si ti.edo_79 wrote:To svaki dan u drvo spucaš♥ Julianna ♥ wrote:Nije uopšte teško naći dobru osobu...evo ja sam dobra - ko GROM!![]()
♥ Julianna ♥ wrote:Najradije spucam panj ko što si ti.edo_79 wrote:To svaki dan u drvo spucaš♥ Julianna ♥ wrote:Nije uopšte teško naći dobru osobu...evo ja sam dobra - ko GROM!![]()
Meshtar wrote:
Ma Julka k'o sikir'o?
Dobro, oprostiću ti..al samo zbog tog avataraedo_79 wrote:
Nemoj bona da se ljutiš .... zezam se malo
E fala ti gdje čula i gdje ne čula♥ Julianna ♥ wrote:Dobro, oprostiću ti..al samo zbog tog avataraedo_79 wrote:
Nemoj bona da se ljutiš .... zezam se malo
self-healing fiozofijaLjuska_u_BaklaFi wrote:Teshko je naci dobru osobu, ali nije nemoguche![]()
![]()
Uglavnom ju je teshko naci jer mislimo da jeste, a stvari su potpuno, al' potpuno drugachije
Ma.Le.Na wrote:ja ne znam o cemu vi pricate![]()
ja i ostale dobre osobe se ne krijemo i nije nas tesko naci![]()
![]()
![]()
![]()
Ma.Le.Na wrote:ja ne znam o cemu vi pricate![]()
![]()
![]()
![]()
Svako ima pravo da bira vlastitu filozofijuljubav_aha wrote:self-healing fiozofijaLjuska_u_BaklaFi wrote:Teshko je naci dobru osobu, ali nije nemoguche![]()
![]()
Uglavnom ju je teshko naci jer mislimo da jeste, a stvari su potpuno, al' potpuno drugachije
Omerovim_Koracima wrote:Ma.Le.Na wrote:ja ne znam o cemu vi pricate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar dobar...
Eo npr. ja sam sav dobar,ko me zna,kaze da bi me svaka majka mjesto kcerke htjela![]()
Omerovim_Koracima wrote:Ma.Le.Na wrote:ja ne znam o cemu vi pricate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar dobar...
Eo npr. ja sam sav dobar,ko me zna,kaze da bi me svaka majka mjesto kcerke htjela![]()
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Svako ima pravo da bira vlastitu filozofijuljubav_aha wrote:self-healing fiozofijaLjuska_u_BaklaFi wrote:Teshko je naci dobru osobu, ali nije nemoguche![]()
![]()
uvijek mogu da budem razocarana, i naci razloga da to nisam.....volim svoj vjechiti osmjeh
Dajte neku losuSa_dy wrote:Gdje su dobri...?
madner wrote:Dajte neku losuSa_dy wrote:Gdje su dobri...?
Tata nam ne treba,njega che mo bachitsuspect_zero wrote:Omerovim_Koracima wrote:Ma.Le.Na wrote:ja ne znam o cemu vi pricate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar dobar...
A tata?
Omerovim_Koracima wrote:
Tata nam ne treba,njega che mo bachit![]()