Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smjesni ste ... kao sto zene lazu tako lazu i muskarci. Mada vidim da je ovdje samo u pitanju sexa i kako to da se je sexsala prije vas ...
Licno mislim da zivot brez SEXA nije zivot. Pa prije braka ili poslje braka il na onome svjetu. A neka laze ... a dokazano je da su u lazi kratke noge!!!
nego ja licno ne patim od tog balkanskog sindroma!
Neki dan ja sa nenom u pricu, nesta ona meni kako moj brat mijena djevojke, ovo ono, i sad kaze kako ce ozeniti neku koja nije "postena" reko fino, pa kako ces ti ides ulicom i neko kaze ja sam ti bio sa zenom, pa reko reci cu i ja njemu, bio sam i ja sa tvojom :D:D:P
horns&drums wrote:nista se ne moze generalizirati sto se tice ljudi ali se pokusati moze
kako to mislis - pa nemozes sve trpati u isti kos? doduse ako govorimo o banalnim stvarima tipa "koliko ih je bilo prije mene" ... onda sve moze i sve je dozvoljeno
Uostalom koga vise boli ona stvar koliko se puta drmala prije tebe, s kolko godina je zijanila junf i tako dalje...
ne kontam.
Mene licno kod zena uopste i ne zanima proslost. Sto manje znam, manje glava boli. Valja su muskarci sposobni da ocjece zenu na osnovu sadasnjosti i netrebaju im nekakva uvjerenja sta je bilo prije....
mudro zboris kao i obicno
a to "koga vise boli ona stvar"....? pa one nesigurne naravno
faaka wrote:Momak i djevojka se mogu dogovoriti oko toga ako si imali prijasnjih avantura...
Ali problem je u tome sto ih carsija nece ostaviti na miru...
Ispocetka ce se mozda i drzati zajedno...
Ali s vremenom ce popustiti i onda sve propada...
A posto su vec navikli na avanture... postoji mogucnost/vjeroatnoca da ce dok su jos zajedno zaglaviti s nekim drugim(a)...
A tu su i djeca...
A Boga mi i godine...
Nije vise 23...
Nego mozda 33...
ili 43...
a sto sve iz proslosti mora biti avantura???? mislim evo posebno u mojim generacijama, sad ja naidjem na lika kojem je 30 i ocekujem da je on imao jednu, dvije prije mene??? aha, gdje si sta ima? mislim da je imao i par duzih veza, do ovih godina bi se tu nabirikalo partnera....slicno je i sa zenama....tako da ta brojka nije nikakva refleksija na stav te osobe prema seksu, i/ili avanturama
a mahala ce uvijek nesto naci za pricu...jadan je onaj kome to uopste u uho ulazi
rumenko wrote:drevni kinezi su davno rekli...ne vjeruj zeni koja laze..kako li su to skontali...svaka im cast...
drevne bosanke su davno rekle :Imaj ih po trojicu cetvroicu istovremeno....budi ljubavnica inteligentnima,a zena glupima Kako li su ovo skontale neam pojma,al` svaka im cast