Zasto dijaspora glasa?
-
Santos
#76 Re: Zasto dijaspora glasa?
Slusaj dobro pa sama zakljuci.Ranjen teze u nogu i dobio 70% invalidnine,medzutim na reviziji zato sto se napunilo puno invalida koji su sami sebe rezali,koji nisu vidjeli linije meni spuste cak za 50% dakle na 20% tj,36 km.Kad se zavrsio belaj odem do firme da radim kaze nema mjesta puno gdje si do sad bio.Fino sam odgovorio da sam stitio vase guzove da bi vi mogli radit.Posto mi je noga u helacu nisam mogo radit teze fizicke poslove sto mi se jedino i nudilo i na kraju pusione zapad.Na zapadu dobijam sve i ljudi imaju respekt prema mojoj nozi tako da dobijam lagan poso.Posto ovdje imas pravo na politicki azil tj da remigriras ja sam odlucio da se vratim jer sa tim parama sam skonto da je bolje dole zivjet u BiH nego ovdje.Ja se nevracam radi bih nego radi ljudi i radi samog nacina zivota dole a ti zakljuci sta je to meni BiH dobro dala da bi ja reko nesto pozitivno.Jedno je ljepota zemlje a jedno su urgusuzi sto vladaju njome.Ako sam ja ovim nesto nekom utjeco ili solio pamet koje dole aferim kako hocete,ja samo kazem kako je pa kako ko izvaga do njega je.
-
shupljak
#77 Re: Zasto dijaspora glasa?
Dragi Bosanci i Hercegovci nastanjeni u miloj nam domovini:
Ja sam uredno glasao svih ovih godina iz dijaspore i nista...
Situacija se ili ne mijenja ili ide na gore.
De vi to fino lokalno regulisite pa nam javite kad sve bude u redu da mozemo normalno glasati.
Slacemo mi vama love kao i dosad i javljati se na forume jer smo patrioti i volimo vas, ali shvatite da dijaspora nema vremena za suplje price (Iskreno vam svima zelima da ni vi ne budete imali, sto skorije to bolje).
S postovanjem
Protjerani Bosanac-Dijasporac
Ja sam uredno glasao svih ovih godina iz dijaspore i nista...
Situacija se ili ne mijenja ili ide na gore.
De vi to fino lokalno regulisite pa nam javite kad sve bude u redu da mozemo normalno glasati.
Slacemo mi vama love kao i dosad i javljati se na forume jer smo patrioti i volimo vas, ali shvatite da dijaspora nema vremena za suplje price (Iskreno vam svima zelima da ni vi ne budete imali, sto skorije to bolje).
S postovanjem
Protjerani Bosanac-Dijasporac
- mofo33
#78 Re: Zasto dijaspora glasa?
u kratko,ti si bosanski invalid koji zivi od zapadnih para,Santos wrote:Slusaj dobro pa sama zakljuci.Ranjen teze u nogu i dobio 70% invalidnine,medzutim na reviziji zato sto se napunilo puno invalida koji su sami sebe rezali,koji nisu vidjeli linije meni spuste cak za 50% dakle na 20% tj,36 km.Kad se zavrsio belaj odem do firme da radim kaze nema mjesta puno gdje si do sad bio.Fino sam odgovorio da sam stitio vase guzove da bi vi mogli radit.Posto mi je noga u helacu nisam mogo radit teze fizicke poslove sto mi se jedino i nudilo i na kraju pusione zapad.Na zapadu dobijam sve i ljudi imaju respekt prema mojoj nozi tako da dobijam lagan poso.Posto ovdje imas pravo na politicki azil tj da remigriras ja sam odlucio da se vratim jer sa tim parama sam skonto da je bolje dole zivjet u BiH nego ovdje.Ja se nevracam radi bih nego radi ljudi i radi samog nacina zivota dole a ti zakljuci sta je to meni BiH dobro dala da bi ja reko nesto pozitivno.Jedno je ljepota zemlje a jedno su urgusuzi sto vladaju njome.Ako sam ja ovim nesto nekom utjeco ili solio pamet koje dole aferim kako hocete,ja samo kazem kako je pa kako ko izvaga do njega je.
a ja bosanska glupaca na zapadu ,koja radi za tvoju invalidninu