Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
green man wrote:
E evo bi bila idealna zastava naše nam države,skrojena prema svim političkim,socijalnim i ostalim parametrima. Čak ima i trobojka
Polozio si, svaka ti cast
To bi stavio na zastavu onima sto ovu napacenu Bosnu i Hercegovinu u ratu
odbranise
Svaka čast borcima koji su branili i odbranili BiH:bih:.Ali kad skontaš koliko demobiliziranih borace sjede kod kuće nezaposleno i žive u teškim uslovima i skontaju da ih niko ne jebe 5 % što su ostali bez dijelova tijela ili zamalo života da bi odbranili bosanski narod i državu .Ova zastava je posvećena (kao što sam naveo u onom postu) svim bosnaskohercegovačkim političkim,socijalnim i sličnim prilikama prilikama...Borce osim tebe niko nije spominjao...Kakva nam država takva nam zastava
luciferino wrote:Ne znam zašto je to toliko važno. Nemam ništa protiv bilo koje boje (priznajem, malo mi je smiješno da plava, crvena i bijela budu okarakterisane kao slavenske). Čak šta više, nama treba nešto neutralno, recimo roze ili ružičasto .
Što se tiče neutralnosti, trenutna zastava je najneutralnija moguća.
luciferino wrote:Ne znam zašto je to toliko važno. Nemam ništa protiv bilo koje boje (priznajem, malo mi je smiješno da plava, crvena i bijela budu okarakterisane kao slavenske). Čak šta više, nama treba nešto neutralno, recimo roze ili ružičasto .
Što se tiče neutralnosti, trenutna zastava je najneutralnija moguća.
Pa bas je super i ova
vidi fakat sto je ova fina, nekako mi se na prvi pogled pravo svidjela...
Vjerojatno zato sto drzava BiH nije donijela pravilnik o isticanju drzavne zastave u skladu sa zakonom, a ljudi koji rade u drzavnim sluzbama su nepismeni i neznalice pa nemaju tri ciste o tome cemu sluzi zastava i zasto se i kako istice...