Zaruke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mis mekinjas

#26 Re: Zaruke

Post by Mis mekinjas »

burek_in_space wrote:Misli na klauzule u predbrachnom ugovoru, pusti se romantike. :oops:
Uuuuuu, ova je pametna.... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
kinderlada

#27 Re: Zaruke

Post by kinderlada »

Pa zaruke su valjda jednom u zivotu, bar se svi nadamo tako, zato mislim da treba da budu posebne i sa stilom, a ne Hos´se udat i caoooo
Lijepo smisli romanticnu neku atmosferu, prsten pripremi i onda ce sve doci samo po sebi. Ali znaj da ce to tvoja djevojka pamtiti cijeli zivot, jer nije mala stvar dozivjeti tako nesto, cuti da neko bas s njom zeli da dijeli cijeli svoj zivot, Ma svaka se rastopi, vjeruj :)

Puno srece i tebi a i njoj svakako!!
statix

#28 Re: Zaruke

Post by statix »

"Draga, odobrili su mi kredit...." :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#29 Re: Zaruke

Post by ladyblue18 »

28. Feb. 2010. 01:31 Banned user for reason “stalni off-ovi na lj&s, ignoriranje upozorenja moderatora, itd...”
» kmirsad, Raščupana

7 dana
Eddy_BHF

#30 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

E hvala svima koji su mi pozelili srecu, da sada ne bi svakog citirao i zahvaljivao to sam ucinio ovako. I javit cu kako je proslo. :-D

Naravno ako ima jos pametnih odgovora slobodno pisite. :D
alibaba_i_30_godina

#31 Re: Zaruke

Post by alibaba_i_30_godina »

sweet kiss wrote: pozz, ja sam se nedavno zarucna i mogu ti reci iz licnog iskustva da momak nikad ne nosi prsten kad su zaruke u pitanju, nego djevojka samo nosi zarucnicki prsten koji nosi prvo na desnoj ruci i kasnije kad se uda prebaci ga na drugu ruku. sto se tice iznanadjenja mislim da je to poseban dan i trenutak sam, jer zaruke su ipak predkorak udaje i to je nesto ozbiljno i vrijedno. mene je momak zarucio na jedan poseban nacin i cijela atmosfera i pitanje su bili posebni. vidjela sam da je ulozio dosta truda u to i to sam jako cijenila. ako ti je djevojka tip koji je romanticar onda definitvno ucini nesto posebno i romanticno, ako nije onda joj ugodi na drugaciji nacin koji bi je iznenadio i ucinio to posebni. def se ne slazem da trebas reci bilo sta ti padne na pamet, jer vecina djevojaka upravo uziva da bude tretirana na poseban nacin,i da joj kazes nesto prelijepo... zaruke su nesto sto se pamti cijeli zivot jos pogotovu ako su bile posebne :-D :-D :-D ja svoje pamtim i svima pricam s uzivanjem, sretno to i nadam se da ce sve proci dobro :D
Eto lijepog odgovora/prijedloga (boldirani dio).

Malo se potrudi jer kao sto rece autor citiranog posta, djevojke takve stvari pamte za cijeli zivot. Vidis kako gdja. Ministarka pamti cak i rijeci ... :lol: :D

Ako je romanticar, moj prijedlog ti je da je odvedes negdje na ljepu veceru u neki lijep lokal ... eh sad da je ljeto bilo bi puno ljepse jer je lakse naci mjesto, al' eto posto te potrefilo u martu kad je jos zima, to bi trebao izvesti u nekom zatvorenom prostoru ... ne mora biti nista skupo, ali ipak elegantno i profinjeno ... i pusti se americkog klisea, spustanje na koljena i slicno ... to sto je ona vec toliko sa tobom dokaze ti je dovoljan ...

Mene interesuje kako si prsten kupio, kako si je prevario da saznas debljinu prsta ... :oops: :lol: :lol:
sweet kiss

#32 Re: Zaruke

Post by sweet kiss »

ne znam odakle si, ali postoji jedan restoran u sarajevu, na Ilidzi, zove se Ilidzis i tamo je fkt onako romanticno mjesto, prigusena svjetla, neka lagana i roamnticna muzika u pozadini, onako kao kolibica neka izgleda, predobro je mjesto..:) pa eto tamo mozes otici i na veceru ili samo na pice, a i klopa im je dobra :)
Eddy_BHF

#33 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

Mene interesuje kako si prsten kupio, kako si je prevario da saznas debljinu prsta ... :oops: :lol: :lol:

Hehe, ma nema puno veliku ruku tak da mi nije bio problem. :-D A i dogovorio sam se sa zlatarom ako sta ne bude ok. da cu moci zamjeniti za drugi. :lol: :lol:
alibaba_i_30_godina

#34 Re: Zaruke

Eddy_BHF wrote:Mene interesuje kako si prsten kupio, kako si je prevario da saznas debljinu prsta ... :oops: :lol: :lol:

Hehe, ma nema puno veliku ruku tak da mi nije bio problem. :-D A i dogovorio sam se sa zlatarom ako sta ne bude ok. da cu moci zamjeniti za drugi. :lol: :lol:
Dobro si se snasao za prsten ... :D :D
Eto sutra je The Day pa nek je sa srecom, nadam se da su ti neki prijedlozi bili od koristi ... javi nam jel' pao samar il' pak nesto drugo :lol: :lol:
Officer Crabtree

#35 Re: Zaruke

Post by Officer Crabtree »

ne d'o Bog da se radi o Mala Mu, bio bi to najveći deus ex machina sa-x :-)
kitalija

#36 Re: Zaruke

Post by kitalija »

Eddy_BHF wrote:Pozz

Kao sto vidite naziv teme , rjec je o zarukama, odnosno zaruci. 01. marta mi je druga godisnjica veze i odlucio sam da na taj datum zarucim svoju djevojku . :-D Nista joj nisam to nagovjestavao , to ce je pravo iznenaditi.

E sada da vas pitam da li treba sta posebno reci kada je htjednem zaruciti il ono jednostavno sto mi padne na pamet u tom trenutku!???? :roll:

I jos jedno pitanje , da li momak treba nositi burmu da se zna da je zarucen il ne???
eeee moj jarane najgore je pravariti djevojku pred oltarom..... :sax: :bih:
Eddy_BHF

#37 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

Eto sutra je The Day pa nek je sa srecom, nadam se da su ti neki prijedlozi bili od koristi ... javi nam jel' pao samar il' pak nesto drugo :lol: :lol:[/quote]

Hvala, da jos sam jedan dan .... :-) Ma nece samar pasti 100% , vec neznam sta cu raditi ako padne u nesvijest. :roll: ...
ladyblue18

#38 Re: Zaruke

Post by ladyblue18 »

@ Officer Crabtree - opomena!
Officer Crabtree

#39 Re: Zaruke

Post by Officer Crabtree »

vec neznam sta cu raditi ako padne u nesvijest.
ok, neozbiljna pitanja zahtijevaju ozbiljne odgovore...

pljusni je malo vodom i lagano je udari po obrazu...
Eddy_BHF

#40 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

Evooo mene , prezivio sam ... :lol: I sada sam zarucen , ko bi rekao.
Sve je ok proslo , imao sam malo treme al kao sto neki kazu al pozitivnu tremu. :D Izasli smo na jedno fino mjesto , bas gotivno , i malo pricali mislim ja u sebi ajd vrijeme je , odhuknem ti ja jedno dva puta , pita ona mene "Sta ti je, sto odhukujes?" , a ja se mal na smija reko vidjet ces. :-D I naravno ja predjem na stvar , izvadim prsten i fino je pitam, i naravno odgovor je bio "DA" , uspio sam u svojoj namjeri da je ono bas iznenadim , kada i ona poce odhukivat , e onda ja pita sta je bilo sto odhukujes , kaze ona "E sada znam kako ti je bilo." :-D I posle nekog vremena dok smo malo dosli sebi :-) , pitam je da li je sta ocekivala mislim naravno na zaruke , kaze "Ni najmanje , cak ni u skorije vrijeme nije to ocekivala". Sve je ok proslo , prsten odgovara i naravno svidja joj se. Ako Bog da u negdje pocetkom ljeta se zenim. :-D

Hvala svima , sto ste davali svoje komentare i pozelili mi srecu. Pozz :thumbup:
Andaluzijski pas

#41 Re: Zaruke

Post by Andaluzijski pas »

Zovi nas na svadbu kad se ona zbije. Neće biti belaja, vjere mi.
minjonja

#42 Re: Zaruke

Post by minjonja »

Eddy_BHF wrote:Evooo mene , prezivio sam ... :lol: I sada sam zarucen , ko bi rekao.
Sve je ok proslo , imao sam malo treme al kao sto neki kazu al pozitivnu tremu. :D Izasli smo na jedno fino mjesto , bas gotivno , i malo pricali mislim ja u sebi ajd vrijeme je , odhuknem ti ja jedno dva puta , pita ona mene "Sta ti je, sto odhukujes?" , a ja se mal na smija reko vidjet ces. :-D I naravno ja predjem na stvar , izvadim prsten i fino je pitam, i naravno odgovor je bio "DA" , uspio sam u svojoj namjeri da je ono bas iznenadim , kada i ona poce odhukivat , e onda ja pita sta je bilo sto odhukujes , kaze ona "E sada znam kako ti je bilo." :-D I posle nekog vremena dok smo malo dosli sebi :-) , pitam je da li je sta ocekivala mislim naravno na zaruke , kaze "Ni najmanje , cak ni u skorije vrijeme nije to ocekivala". Sve je ok proslo , prsten odgovara i naravno svidja joj se. Ako Bog da u negdje pocetkom ljeta se zenim. :-D

Hvala svima , sto ste davali svoje komentare i pozelili mi srecu. Pozz :thumbup:
:thumbup: :thumbup:

sve najbolje buducim mladencima!

blago vama pa ste se nasli :D
alibaba_i_30_godina

#43 Re: Zaruke

Eddy_BHF wrote:Evooo mene , prezivio sam ... :lol: I sada sam zarucen , ko bi rekao.

:lol: :lol:
Cuj nije ocekivala, ma ima da joj to vratis petostruko ... znas kako :oops: :oops:

Uglavnom cestitam zaruceni covjece, nemoj se previse sad furati sa prstenom ... :lol: :wink:
ladyblue18

#44 Re: Zaruke

Post by ladyblue18 »

Cestitke. :-D :thumbup:
colt

#45 Re: Zaruke

Post by colt »

Jesi li kleknuo :-D .
Meni je bila frka zbog toga, al ipak kao sto neko kaze, djevojke to pamte cijeli zivot i uradio sam to pred punim restoranom (mada je restoran u pocetku bio prazan, al kad se poceo puniti :D, ufff)

Al, vrijedilo je!!!!

U svakom slucaju, sretno!!!
sweet kiss

#46 Re: Zaruke

Post by sweet kiss »

cestitam na zarukama i sve najbolje vam zelim :-D :-D :-D i odlicno obavljeno
Njanjo

#47 Re: Zaruke

Post by Njanjo »

....ode jos jedan na tamnu stranu :sad:

Zezam se naravno, sve najbolje prijatelju cuvaj se muhahaha :razz: :razz:
Eddy_BHF

#48 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

Hvala svima , sto ste davali svoje komentare i pozelili mi srecu. Pozz :thumbup:[/quote]

Jesi li kleknuo :-D .
Meni je bila frka zbog toga, al ipak kao sto neko kaze, djevojke to pamte cijeli zivot i uradio sam to pred punim restoranom (mada je restoran u pocetku bio prazan, al kad se poceo puniti :D, ufff)

Al, vrijedilo je!!!!

U svakom slucaju, sretno!!![/quote]

Hvala. Ma nisam kleknuo na koljena , to sam preskocio. :-D Al mislim da ce pamtiti cjeli zivot. :D
Eddy_BHF

#49 Re: Zaruke

Post by Eddy_BHF »

Hvala svima koji su mi pozeljeli srecu . Uskoro postajem covjek. :lol: :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#50 Re: Zaruke

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sve najljepshe zhelim i ako nekada napravite poneku greshku jedno prema drugom, smatrajte to greshkom i oprostite jedno drugom.....Ali, zaboravite samo greshku, nemojte greskom zaboraviti jedno drugo :oops: :oops: :-D Sretno
Post Reply