Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nineinchnails wrote:A to sto su gradjanima Sarajeva oduzeli parking na Dobrinji nakon godina uzurpiranja trolejbuskom i autobuskom okretnicom, to nikom nista?!
Znaš oduzela je politika građanima parking i premjestila okretnicu koja se iz znamo kakvih razloga ne nalazi tamo gdje se nalazila neeekkkaaadddaaa dddaaavvvnnnnoooo prije rata.
nineinchnails wrote:A to sto su gradjanima Sarajeva oduzeli parking na Dobrinji nakon godina uzurpiranja trolejbuskom i autobuskom okretnicom, to nikom nista?!
Znaš oduzela je politika građanima parking i premjestila okretnicu koja se iz znamo kakvih razloga ne nalazi tamo gdje se nalazila neeekkkaaadddaaa dddaaavvvnnnnoooo prije rata.
opet vam to ne daje pravo da se ukvatirate na taj parking i pravite dispecerska sjela i vicete kArte.........napravite stanicu i brisite s parkinga
Molim svevisnjeg da vi sa foruma zavrsite fakultete (ukoliko ste ih upisali i namjeravate diplomirati) i dovedete u red sve sto je u kolapsu u ovom jaadnom gradu.
opet vam to ne daje pravo da se ukvatirate na taj parking i pravite dispecerska sjela i vicete kArte.........napravite stanicu i brisite s parkinga
Ako mogu neka je stanari premjeste tamo gdje je bila davno prije.Možel?Naravno uz pomoć politike ako im uspije.
I ta okretnica vjeruj,na tvoju,ličnu frustraciju nije napravljenja da neko sijeli i "viče karte".
Lady Saray wrote:vidjeh ih ja jutros da ciste. 5-6 grasovaca al ascare grasovci hem nekim pise na ledjima hem imaju one crvene revizorske jakne razbijali led pa lopatali pa onda naidje najmladji i sve to fino posoli
------------------------------------
nisu sigurno,ne hvata se sanđaklija lopate
ja bih mu sad rado nabacio fotku Bimine vile sa bazenom u Kovaćićima. Sve ovo što se danas u ovoj firmi dešava direktna je posljedica njegove dugogodišnje vladavine ovim preduzećem kada je šaraf plaćan po 50 KM po komadu.
Tako da Nikola Tesla ustane iz groba i postane direktor GRASS-a sa neograničenim ovlaštenjima ne bi uspio ovu firmu dovesti u red.
Politika? A ja mislio da je Djed Mraz donio odluku, jer su uposlenici GRAS-a bili dobri i dobili sve petice u skoli ove godine.
Klasicna otimacina od gradjana opstine Novi Grad koja je na djelu jos od kraja rata. Svaki parking je gradjanima uzurpiran ili potpuno oduzet, i gdje da se oni parkiraju? Imas li ti kakvo rjesenje?
Politika? A ja mislio da je Djed Mraz donio odluku, jer su uposlenici GRAS-a bili dobri i dobili sve petice u skoli ove godine.
Klasicna otimacina od gradjana opstine Novi Grad koja je na djelu jos od kraja rata. Svaki parking je gradjanima uzurpiran ili potpuno oduzet, i gdje da se oni parkiraju? Imas li ti kakvo rjesenje?
Ti i ne znaš gdje se trolejbus prije okretao...ha ya
Dovoljna je tvoja argumentacija da neko sjedi i viče karte i javašluči i da je zbog toga oduzet parking.
Ako ti smeta zajedno sa svojim komšilukom se žali na iskazanu mržnju od strane GRAS-a.
jebo te tebi ko da je gras babovina koliko se zadajes...........to vi naucili gdje bila prije rata okretnica idite po svoje kod brace preko linije i dogovarajte se a ne uzurpirajte nesto sto nije vase vicuci kArte ĐŽ
Rješavanje problema u GRAS-u i radikalna izmjena načina poslovanja GRAS-a bit će ogledalo rada kantonalnih vlasti u ovom mandatu. Sve ostale stvari - zdravstvo/školstvo/sigurnost su na neki način vezane sa ostalim nivoima vlasti i uvijek se može prebacivati loptica, ali u slučaju GRAS-a odgovornost je kristalno jasna.
vjesticanametli wrote:jebo te tebi ko da je gras babovina koliko se zadajes...........to vi naucili gdje bila prije rata okretnica idite po svoje kod brace preko linije i dogovarajte se a ne uzurpirajte nesto sto nije vase vicuci kArte ĐŽ
Ti vodi računa o svojoj babovini.
Nismo mi naučili,mi to odavno znamo,samo neki ne znaju.Velika je to uzurpacija vičući karte.haha moraće ovalni ured reagovati.
Ovo što Gras radi nije normalno! Hajd ne kažem za ovu frku s tramvajima sto je od sinoc, OK, razumijem i ja da je visa sila, jbg., nema struje i to, ali autobusi... Katastrofa! Dala sam od petka za taksi koliko i za mjesečnu kartu.
Poludjela sam danas zbog glupog gradskog prijevoza! Linije redovne ko plaća u Bosni! Katastrofa!
MAN-lion's coach wrote:
Ti i ne znaš gdje se trolejbus prije okretao...ha ya
Dovoljna je tvoja argumentacija da neko sjedi i viče karte i javašluči i da je zbog toga oduzet parking.
Ako ti smeta zajedno sa svojim komšilukom se žali na iskazanu mržnju od strane GRAS-a.
Znam gdje se trolejbus okretao.
Nije moja argumentacija (citaj bolje postove).