ZAR I NA MRTVE?

Kombat

#76 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Kombat »

cyprus wrote:Kompilacija:

Image

Ovo gore nije sirenje mrznje nego prijetnja teroristickim napadom i da postoji D od drzave, dzabojedi iz SIPE, kurca-palca i drugih "agencija za sprovodenje zakona" bi jos jucer uhapsili ovog kretena koji kaze "automatske puske u ruke i osuti po bagri" (a ovi sto su udarili LIKE bi bili privedeni na obavijesni razgovor). Avaj, zauzeti su racijama po kopirnicama a i najbolji ljudi :lol: su im otisli u Pariz pretresati ambasadu sopstvene zemlje koja je u biti bila hub za kurve, drogu i oruzje. Jebaji ga, valja ubit dnevnice a mozda se i zguzi stogod u Parizu...
Innovation

#77 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Innovation »

It_is_a_Leclerc wrote:Suživota, naravno, ima, ali sa onima koji ga žele. Taman ih bilo koliko šaka prosa.

Sa onima koji ne žele suživot, ne žele mir i poštovanje ćemo se boriti, na koji god način možemo, bude li trebalo do sudnjeg dana.
:thumbup: :bih:
kamen spoticanja

#78 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by kamen spoticanja »

Ovo je "heroj" koji se zaletio na kamion s mrtvim srebrenicanima

http://www.cazin.net/mob/clanak/vijesti ... -na-putu-z

Naravno pripadnik nebeskog naroda nije se zaletio na kolonu zivih u na marsu mira...
Tradicija takvim ne dozvoljava da napadnu one koji mogu uzvratiti
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#79 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by KatarinaKosaca »

Kombat wrote:Ovo gore nije sirenje mrznje nego prijetnja teroristickim napadom i da postoji D od drzave, dzabojedi iz SIPE, kurca-palca i drugih "agencija za sprovodenje zakona" bi jos jucer uhapsili ovog kretena koji kaze "automatske puske u ruke i osuti po bagri" (a ovi sto su udarili LIKE bi bili privedeni na obavijesni razgovor). Avaj, zauzeti su racijama po kopirnicama a i najbolji ljudi :lol: su im otisli u Pariz pretresati ambasadu sopstvene zemlje koja je u biti bila hub za kurve, drogu i oruzje. Jebaji ga, valja ubit dnevnice a mozda se i zguzi stogod u Parizu...
Upravo tako :thumbup:
mO k3

#80 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by mO k3 »

kamen spoticanja wrote:Ovo je "heroj" koji se zaletio na kamion s mrtvim srebrenicanima

Naravno pripadnik nebeskog naroda nije se zaletio na kolonu zivih u na marsu mira...
Ovakvih junakA je puno ... ali sta mu ciniti ?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#81 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Truba »

ja kad sam vam pisao da su im nesrbi smiješni i da ne žele s njima živjeti
iz osobnog iskustva u istočnom sarajevu
"vi" ste me vrijeđali i ismijavali

nije im stalo

a što se ovoga tiče odustvo empatije je znak poremećaja
jedan forumaš to stalno ponavlja na drugom topiku
mada opet ja svedem na to: ne znaju što čine

solucija problema: nema je...
možda biologija i EU za koje desetljeće nešto napravi kad svi počnemo bolje živjeti ako doživimo
moa

#82 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by moa »

kamen spoticanja wrote:Ovo je "heroj" koji se zaletio na kamion s mrtvim srebrenicanima

Kad skontam da su ovakvi nas klali i vrsili genocid. Puuu Hebem ti nas...
Opetja033

#83 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Opetja033 »

Funkcija institucija poput SIPA-e i OSA-e je drzanje Bosnjaka pod kontrolom.
admir0711

#84 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by admir0711 »

Ja ne znam zasto se ljudi cude sta srbi rade? Kadfa su mogli klati neduzne ljude zasto ne bi radili to sto sada rade. Ko je njih upoznao dobro nista ga nece iznenaditi. Ja nazalost jesam. Na drugim temama ljudi pisu dobri su oni, nisu svi isti: Istina je to, ali je i istina da tih sto nisu isti nije velik procenat. Pa jbt danas igram igricu i u toku igre mi pise noz zica srebrenica.
Sanjarko

#85 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Sanjarko »

admir0711 wrote:Ja ne znam zasto se ljudi cude sta srbi rade? Kadfa su mogli klati neduzne ljude zasto ne bi radili to sto sada rade. Ko je njih upoznao dobro nista ga nece iznenaditi. Ja nazalost jesam. Na drugim temama ljudi pisu dobri su oni, nisu svi isti: Istina je to, ali je i istina da tih sto nisu isti nije velik procenat. Pa jbt danas igram igricu i u toku igre mi pise noz zica srebrenica.
Jos kada te Siptarom nazovu a Nisi Skipetar/Schipetar.
dezurni_ucenik

#86 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by dezurni_ucenik »

admir0711 wrote:Ja ne znam zasto se ljudi cude sta srbi rade? Kadfa su mogli klati neduzne ljude zasto ne bi radili to sto sada rade. Ko je njih upoznao dobro nista ga nece iznenaditi. Ja nazalost jesam. Na drugim temama ljudi pisu dobri su oni, nisu svi isti: Istina je to, ali je i istina da tih sto nisu isti nije velik procenat. Pa jbt danas igram igricu i u toku igre mi pise noz zica srebrenica.

Znam ja neke raje iz Beograda. Urbana gradska, medjutim suknuse ga oni meni jednom za rat u Bosni. Nebitno sta je receno. Uglavnom ne mogu oni bez cetnistva. Cast Cedomiru Jovanovicu, Natasi Kandic i ljudima tog ranga. Ovo ostalo ili bi te zaklalo opet ili bi stajalo sa strane i gledalo kako te kolju. Marva je to.
cekek

#87 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by cekek »

Image
U susjednoj HR za ovo idu do 3 godine...

Kod nas je baš takav zakon tek u pripremi

*ebem te živote :? :-?
tandmand

#88 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by tandmand »

Opetja033 wrote:Funkcija institucija poput SIPA-e i OSA-e je drzanje Bosnjaka pod kontrolom.
Bošnjaci su u dejtonskoj BiH stavljeni u poziciju "naroda na uslovnoj slobodi", koji se za bilo šta važnije mora javiti svojim kontrolorima da mu potvrde da li ima ili nema konsenzusa u vezi njegovih htijenja. Zamislite da Izrael za svaku bitnu stvar mora dobiti saglasnost iz Njemačke u kojoj su još na vlasti Himlerovci. Ovako više ne ide, ovaj "suživot" nema smisla i potrebno je se oslobađati okova i veza sa stvarima koje Bošnjacima nisu od životne važnosti. BiH kao država mora biti neupitna ali i mi moramo unutar nje da prodišemo kako treba. Entitete treba obrisati a opštinama u kojima Bošnjaci nemaju nikakvog interesa dati neki vid autonomije. Npr. zajednica srpskih opština: Gacko, Bileća, Ljubinje, Nevesinje, Kalinovik, Pale i zajednica hrvatskih općina: Zap.hercegovina do Neretve i Neum. Sve ostalo Republika BiH, uređena kao i ostale države u evropi. Kidajmo veze sa četnicima, razgraničimo se sa njima tamo gdje je to moguće a da ne ugrožavamo državu BiH. Pomirenja sa njima nema, sa kime da se pomiriš kad nemaju ni svojih partizana ni socijaldemokrata. Pomirenja nema, sve dok trpimo rezultate agresije i genocida. Ne može se nakon počinjenog praviti kao da nije bilo ništa i glumiti neka kultura - salonska.
ioannes

#89 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by ioannes »

Image
Ove ljude treba jednostavno društveno osuditi...
Ljudskoj gluposti nema kraja.

Isti fenomen neki dan ovde u Njemačkoj,
Trebaju u neki gradić blizu Dresdena uselit izbjeglice,
krenuli odmah protesti,na fejsbuku punim imenom i prezimenom pišu kako tim izbjeglicama treba čekićem glave polupati, zapaliti tu izbjegličku zgradu i ostale bljuvotine.

Nije to samo fenomen na našem području
mmaar

#90 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by mmaar »

ioannes wrote:

Image
Ove ljude treba jednostavno društveno osuditi... -
Ljudskoj gluposti nema kraja.

Isti fenomen neki dan ovde u Njemačkoj,
Trebaju u neki gradić blizu Dresdena uselit izbjeglice,
krenuli odmah protesti,na fejsbuku punim imenom i prezimenom pišu kako tim izbjeglicama treba čekićem glave polupati, zapaliti tu izbjegličku zgradu i ostale bljuvotine.

Nije to samo fenomen na našem području

Ove genocidne kreature treba krivicno goniti i kazniti, u najmanju ruku to. U svakoj normalnoj zemji i normalnom narodu, ovakvo ljudsko i civilizacijsko dno jeste marginalizovano ako takvih uopste ima, dok je kod Srba ovo totalni mainstream, "normalan svijet", vecina... Pogledajte samo medije, komentare po portalima koji su kao "gradjanski", pa ce sve biti jasno. Izgleda da im jos zadugo nema spasa.

I da dodam, ovo se komotno moze okarakterisati i kao terorizam i ne znam sta rade nadlezne institucije i hoce li neko sutra preuzeti odgovornost ako ove genocidno zadojene kreature ucine sutra neki teroristicki akt koji najavljuju i prizivaju.
Kikibombona

#91 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Kikibombona »

Kombat wrote:

Image

Ovo gore nije sirenje mrznje nego prijetnja teroristickim napadom i da postoji D od drzave, dzabojedi iz SIPE, kurca-palca i drugih "agencija za sprovodenje zakona" bi jos jucer uhapsili ovog kretena koji kaze "automatske puske u ruke i osuti po bagri" (a ovi sto su udarili LIKE bi bili privedeni na obavijesni razgovor). Avaj, zauzeti su racijama po kopirnicama a i najbolji ljudi :lol: su im otisli u Pariz pretresati ambasadu sopstvene zemlje koja je u biti bila hub za kurve, drogu i oruzje. Jebaji ga, valja ubit dnevnice a mozda se i zguzi stogod u Parizu...
Ima li nacina da se divljanje na internetu zaustavi?

Pa za ovo bih pucao 5 godina zatvora...

Radi li iko od nadleznih ista?
Patriotska_Liga

#92 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Patriotska_Liga »

Šta bi ko radio kad su šefovi svih organizacija koji bi trebali da se bave ovakvima zapravo njihovi istomišljenici.
oldtajmer

#93 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by oldtajmer »

- Zapomagah ja, vrištim, trčim prema Mehanovoj kući, kuda, ne znam, ali znam da nisam putem. Dođoh tamo, kad pred kućom, vidim moj Mujo, ali mu samo glavu vidim. Zgrabih onu glavu u obje ruke, ona vruća, poneki damar se osjeti još, oči kao da su žive, valjda kako je u njih pogledao, tako i ostale - dodaje dalje, ali u jednom trenutku glas joj utihnu.

Ne može dalje... Popi malo vode, protrlja svoje uvehlo čelo, udahnu duboko...

Kaže, ono čega se još sjeća jeste ogroman čovjek, ili joj se tako učinio, koji je pred nju izašao iz Mehanove kuće.

- Na njemu kecelja, krvava sva, kao u mesara. On je klao, a druga dvojica dovodila su mu na klanje ljude. Ja i dalje držim onu Mujinu glavu, a on na mene viče: „Pušćaj tu glavu.“ Velim da neću, zakoljite i mene, a on mi psuje balijsku majku. Šta je kasnije bilo, ne znam. Znam samo da sam, kad sam došla sebi, bila sva mokra i krvava. K’o da sad gledam u ona vrata na Mehanovoj kući i, iza njih, unutra, ljudskih glava ne može se prebrojati...
djete od cetrnest godina :(

i kad vidis da se danas neko nasladjuje sa ovakvim zlodjelima,sta reci
ne moze to biti normalan insan nikako,ne znam da li i u psihijatriji postoji dijagnoza za ovakvo nesto
kakvi sve samo monstrumi danas kroce ovom zemljom Boze dragi,nekada sam uvjeren da bi ovi danas bili spremni da rade sto puta gore stvari nego njihovi prethodnici
p206

#94 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by p206 »

oldtajmer wrote:
- Zapomagah ja, vrištim, trčim prema Mehanovoj kući, kuda, ne znam, ali znam da nisam putem. Dođoh tamo, kad pred kućom, vidim moj Mujo, ali mu samo glavu vidim. Zgrabih onu glavu u obje ruke, ona vruća, poneki damar se osjeti još, oči kao da su žive, valjda kako je u njih pogledao, tako i ostale - dodaje dalje, ali u jednom trenutku glas joj utihnu.

Ne može dalje... Popi malo vode, protrlja svoje uvehlo čelo, udahnu duboko...

Kaže, ono čega se još sjeća jeste ogroman čovjek, ili joj se tako učinio, koji je pred nju izašao iz Mehanove kuće.

- Na njemu kecelja, krvava sva, kao u mesara. On je klao, a druga dvojica dovodila su mu na klanje ljude. Ja i dalje držim onu Mujinu glavu, a on na mene viče: „Pušćaj tu glavu.“ Velim da neću, zakoljite i mene, a on mi psuje balijsku majku. Šta je kasnije bilo, ne znam. Znam samo da sam, kad sam došla sebi, bila sva mokra i krvava. K’o da sad gledam u ona vrata na Mehanovoj kući i, iza njih, unutra, ljudskih glava ne može se prebrojati...
djete od cetrnest godina :(

i kad vidis da se danas neko nasladjuje sa ovakvim zlodjelima,sta reci
ne moze to biti normalan insan nikako,ne znam da li i u psihijatriji postoji dijagnoza za ovakvo nesto
kakvi sve samo monstrumi danas kroce ovom zemljom Boze dragi,nekada sam uvjeren da bi ovi danas bili spremni da rade sto puta gore stvari nego njihovi prethodnici
I djedovi ovih su bili isti...

https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Pokolj_ ... Bosne_1943.

To se zaboravilo...ovo sad neće.
Kombat

#95 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by Kombat »

Kikibombona wrote:

Radi...
provjeravaju na bankomatu jel legao regres...
mmaar

#96 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by mmaar »

Jos jedan mali prilog pomirenju i antropologiji.

I vecina zivotinjskih vrsta se izdigla iznad ovog stadija. Neizljeciva degenerativna bolest.
zigranje

#97 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by zigranje »

mmaar wrote:Jos jedan mali prilog pomirenju i antropologiji.

I vecina zivotinjskih vrsta se izdigla iznad ovog stadija. Neizljeciva degenerativna bolest.
kooiko god se qrcili po bosni, u n.pazaru su ko bubice mirni

qrc da smiju kenjat po sandzaku ovako,
ovo samo kvazi-srpčad laju
tandmand

#98 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by tandmand »

Kikibombona wrote: Ima li nacina da se divljanje na internetu zaustavi?

Zašto da se zaustavlja kažnjavanjem i tako stvara lažna slika njihovog fašističkog mentaliteta, koja može stvoriti dojam da je kod njih sve u redu a vidimo da nije. Neka se istresaju i svoje namjere ogole do kraja. Nisu to pojedinačni slučajevi "kao u Njemačkoj", to je masovna pojava kad uzmemo u obzir da ih još 10x toliko isto misli ali ne piše po internetu. Šta je sa onima kojima zabava nije internet, već kafana i lov. Naivne Bošnje na ovaj način dobijaju besplatnu edukaciju koja im kasnije može spasiti život. Ne sankcionisati, već gledati i bilježiti.
skupljac_zeljeza

#99 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by skupljac_zeljeza »

Kikibombona wrote:
Ima li nacina da se divljanje na internetu zaustavi?

Ako su već ažurni policajci RS-a uhapsili momke što su na FB pokazali slike u svatovima sa zastavom ljiljankom što ne bi za ovakav komentar naplatili kaznu recimo 100 KM, a za lajk 40 KM i da se začepe bar neke rupe u budžetu. Hoćeš biti 'cyber hero', onda taj ćejf plati. Normalno/nenormalno da ovo ne bi mogle raditi entitetske policije, ali bi mogao neki odjel na državnom nivou. Plaćati ih po učinku.
bh.tornjak

#100 Re: ZAR I NA MRTVE?

Post by bh.tornjak »

covjek ne zna dal bi se smijao ili palkao nekim komentarima....cuj, naplacivat kazne.....halllloooo,baaa
Hrvati u Hrvatskoj s tim nemaju problema....zna se zasto...
Albanci na Kosovu s tim nemaju problema...zna se zasto...

cetalj samo silu koja ga zgazi postuje.....i sile se plasi....
forumskih naprdjivanja ...jok
Post Reply