Zaposlenje u Comtrade shopu
-
Kljblj
#26 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Pa šta fali da pita za platu i prevoz?! A za regres, kad već sitničarimo, pitao nije. Ovdje ima i hiljadu puta glupljih pitanja i tema pa se razvuku na 10 i više strana. Ovo je bar nešto što može mnogima koristiti.
- oldschool
#27 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Pitanje je na mjestu, na intervjuu lažu, daju pogrešne informacije, pa i zabranjuju starim radnicima da pričaju s novim, pogotovo oko plata. Situacija nije bajna, ti ćeš sve raditi, znači od čišćenja, slaganja, istovara, ispomoći drugima, rada s kupcima, pospremanja, provjeravanja cijena, pogotovo kad vam bude dolazila roba iz drugih radnji, podvaljuju sve i svašta, fali bruka dijelova, tonera, a na kraju sve vi plaćate. 
- tataćusak
#28 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Hvala drug pa makar samo na realnosti. Usput imam drugi posao. A za ovo mimino neću pitati na forumu. Pa šta mi ti predlažeš da se zaletim negdje u radnju i pitam radnike (direktoru neću jer oni to uvijek malo umotaju). Ovako na forumu su ljudi anonimni i nadam se da će mi neko reći neke osnovne informacije. A regres ne očekujem i ne tražim - kartu i topli očekujem a ako nema onda ja realno očekujem više od tih 500 joja kako neko navede da je plata. Možda i ja kakim ali vidjet ću još se malo raspitati, uglavnom svima hvalaalcho wrote:A ti bas znas da covjek nema drugi posao? Pa se sad raspituje za ovaj? A i da nema, sta je lose u raspitivanju o uslovima u firmi u kojoj se zelis zaposliti?*mima* wrote:Neko kome treba posao nece postavljat ovakva pitanja po forumu......digni guzicu i trazi posao......ako ti se ne dopada ...trazi drugi.....cuj ima li regres a nije ni poceo radit.....
- tataćusak
#29 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
To je sve u redu, što primiš a ne valja kriv si, treba imati damu i vratiti. A molim te ako imaš nekih info, bar o radnom vremenu i slobodnim danima, ako je već plata tajna možeš mi i na pp.oldschool wrote:Pitanje je na mjestu, na intervjuu lažu, daju pogrešne informacije, pa i zabranjuju starim radnicima da pričaju s novim, pogotovo oko plata. Situacija nije bajna, ti ćeš sve raditi, znači od čišćenja, slaganja, istovara, ispomoći drugima, rada s kupcima, pospremanja, provjeravanja cijena, pogotovo kad vam bude dolazila roba iz drugih radnji, podvaljuju sve i svašta, fali bruka dijelova, tonera, a na kraju sve vi plaćate.
A možda mima ima pravo pa ovo i nije za foruma ne znam ni sam. Samo znam da mi informacije trebaju.....
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#30 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Kaj VSStataćusak wrote:Hehe nema baš veze sa temom ali VSS.Bobi wrote:A kaj ti imaš završeno od škole?
- tataćusak
#31 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
E jesi ga sitničav pa i da je žurnalistika šta fali ak se kužim u robu?Bobi wrote:Kaj VSStataćusak wrote:Hehe nema baš veze sa temom ali VSS.Bobi wrote:A kaj ti imaš završeno od škole?
, zurnalistika
, hoces da prodajes racunarsku opremu
?
- Jeff Bingham
#32 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Ne kontam kakve veze ima njegova strucna sprema sa odgovorima na postavljeno pitanje? Da ima 4 osnovne, njegova stvar...pitao je nesto, ako znate odgovor i recite a ne odmah preseravanje, podjebavanje, zajebavanje i ujebavanje. I tako na 90% tema.
Podsjeti me na razlog sto se dugo nisam htio registrovati
- tataćusak
#33 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
Možda neko i odgovori konkretno. Kako im nije mrsko pisati nebitne stvari koje neće nikome pomoći a ni odmoći?Jeff Bingham wrote:Ne kontam kakve veze ima njegova strucna sprema sa odgovorima na postavljeno pitanje? Da ima 4 osnovne, njegova stvar...pitao je nesto, ako znate odgovor i recite a ne odmah preseravanje, podjebavanje, zajebavanje i ujebavanje. I tako na 90% tema.
- muha_sa
#34 Re: Zaposlenje u Comtrade shopu
-ništa ne pitaj vec se zaposli ako vec imaš šansu-i ako ne radiš-il ako radiš a nisi zadovoljan s trenutnim poslom.tataćusak wrote:Naslov kaže zaposlenje, ali mislim prije na uslove rada, radno vrijeme, plata, slobodni dani isl. - na poslovima prodaje. Molio bih nekoga ko zna da mi pobliže objasni, može i na pp.
Pošto je ovo moja prva otvorena tema nadam se da moderacija neće imati ništa protiv i da ću imati nekih korisnih odgovora.![]()
-neceš ovdje nac odgovor na postavljeno pitanje vec furaj i rintaj--sve ce ti se samo kazat.
-sretno
- jaxxx