madner wrote:MAhalusa
LEti
NA
svaki trac.
Vise nego ocito odakle je inspiracija i nema veze sa mala
slabo pogadjas
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
madner wrote:MAhalusa
LEti
NA
svaki trac.
sta bi onda po toj logici trebalo madner da znaci?madner wrote:MAhalusa
LEti
NA
svaki trac.
Nisi u pravu, kod mene je bilo vise pozitivnih momenata. Samo taj je bio incident.brina wrote:![]()
![]()
![]()
eto! jesam li ja rekla da ima vise ovakvih momenata
mahalac dnevne rubrikebrina wrote:sta bi onda po toj logici trebalo madner da znaci?madner wrote:MAhalusa
LEti
NA
svaki trac.
ziva je istina da decki vole djevojke sa zdravim apetitom - a moj apetit nikad nije ni kasljucnuoMa.Le.Na wrote:ne se osvrtati na ljubomorne ljude kojima je krivo sto mozete pojesti koliko vam volja a i dalje izgledati savrsenowewa wrote:zato meni mesar neki dan rece masala kad sam kupovala ramstek za licnu upotrebuMa.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
valjda ljude ponese i oslobodi to kad vide da volis pojest fino
madner wrote:Mister
armirani
dinamitni
nenadjebivi
emotivni
rahatni
Šef wrote:Nisi u pravu, kod mene je bilo vise pozitivnih momenata. Samo taj je bio incident.brina wrote:![]()
![]()
![]()
eto! jesam li ja rekla da ima vise ovakvih momenata![]()
@malena, opusti se, to je samo moje iskustvo, vjerujem ti da si ok.![]()
mrzim davati demante
i sama se smijem ljudima koji rade isto![]()
![]()
šeeeefe no sikiriki![]()
--> ništa se ne broji ispod kile burekaextraordinary wrote:Hoćel ovo sijevnuti neko zanimljivo forumsko upoznavanje uz pola kile bureka u Bosni ?
da jos uvijek postoje osobe koje se samo ljube (makar z apocetak)komi wrote:samo ste se ljubili
+10 XDvaca wrote:Nadam se da su razlog vašeg nezrelog ponašanja vaše mlade godine. Ništa smiješno ni simpatično nema u "smlaćivanju" drugih ljudi. Posebno ljudi koji su ti učinili uslugu...Ductus Holedocus wrote: ja: zar je bitno
on:bitno je
ja:ma nije i pocnem se smijati(on se unezgodio..pravo sam ga ....)
on:vidio sam tvoje ime na nekom spisku..![]()
![]()
![]()
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa
Možda tebi sada djeluje da si ispala zanimljiva, nedostupna ili šta god i pred njim i pred drugaricama, ali što prije uvidiš da se u životu "sve vraća i sve plaća" i da nije cool smlaćivati ljude (pa ni muškarce) bolje po tebe i ljude oko tebe.
Nikakva kritika, dobronamjeran savjet.
koler wrote:
Jedan od apstinenata ocajno pokusava skinuti proklestvo i pred nama krece u napad na koleginicu sa faxa kojoj priroda nije bas podarila lijep izgled…kratko receno u trenutku najvece napaljenosti, sjecanje na njeno lice dovelo bi do prestanka zelje za sexom:)…. ipak zelja da ucestvuje u razgovorima o sexu hehehe nadvlada i on krece u holu fakulteta sa standardnim pokusajima, kako ide priprema za ispit i tako…sve tece kako treba dok joj on ne predlozi da uce kod njega…djevojka ga pogleda i kao da je shvatila da je predstava radi nas…uz podsmjeh krenu “izvini jedno pitanje, jer bi ti to malo guzio”
:):)…sjeban, gleda u nas pa u nju ne zna sta da kaze, pa progovara “ma sta ti je da ucimo”…kaze djevojka “to sam i mislila vidi se na tebi da ne znas, kad budes znao javi mi se”….::):):) …potop za njega kraj…mjesec nije gotovo izlazio…kad je nasao djevojku vratio se u drustvo
:):)…danas sretno ozenjen jadnica nije joj dao disati hehehehe….
Jedna dobra zajebancija…drug izlazi sa djevojkom desetak dana…kaze ma ja naletio na “bulu” primirisat ne da...jebote nece da prica o tome kamoli sta drugo…kaze ova je za zenidbu:)….bas u taj vakat Bajram, dernek i mi sa boljim polovinama u kafanu…sve tece ok dok ne ponese atmosfera sve super ova njegova pijucka neko vino al sve zesce i zesce…to pijuckanje prerasta u saljevanje ma ubija djevojka…on gleda, gleda u nas nista mu jasno nije…za par sati idila djevojka mrtva pijana, baljezga prica gluposti…svima nam nezgodno a on sjeban…ode da povraca, ma katastrofa…mi se zezamo dobra ti ova za zenidbe….pored nje sjedi moja djevojka kaze kraljica…vidis onog tamo frajera za onim stolom…kaze ova vidim…”da znas koliku on kurcinu ima” hahahahhaha….vise nisu izlazili ali smo mu mi mjesecima govorili…vidis onog frajera da znas koliku……
Jos je bilo gafova oblak…i mojih dobrih:) ali da vas ne davim vise…
Vitezanin wrote:Hm zanimljiva upoznavanja... Npr u busu, par puta bilo cool, ispričao sa s ljudima, razmijenio mailove itd![]()
Par puta bio na blind date![]()
, nije bilo loše, uvijek se ispričao i svatko sebi jer nije to to bilo.
Osim ove zadnje, sad sam našao baš cool pametnu frendicu i opet ćemo na kavu, ali nothing more, fali vibra.
Neke detalje od jednog od blind dateova bih zadržao za sebe.![]()
![]()
![]()
http://img844.imageshack.us/i/popcornt.gif/Suti i trpi wrote:Upoznavanja u kojim sam igro glavnu ulogu nisu bila pretjerano zanimljiva (ucinkovitija sigurno jesu), ali je bilo puno zanimljivije kada su zene preuzimale incijativu...
Jednom sam poslom iso u Beograd, pa sam se iskrco u Bijeljini jer sam i tamo imo neki poslic odradit. Hodam po AS cekajuci bus za BG, slusam muziku i pikam okolo... Ugledam curu koja direktno gleda u oci i nikako ne sikida pogled. Pravim 'potez obrvama', da razbijem tu malu nelagodu koja me obuzela u tom staticnom pikanju. Ona se okrece i ulazi u bus koji je iso za Novi Sad. Ja nastavljam paradirat i kada sam pogledo u bus, ponovo ugledam tu curu kako bulji u mene. Rasirim rukama gestikulacijom pitajuci sta zeli. Ona vadi telefon i pokazuje da zeli moj broj. Ja joj kreno pokazivat... Jedva sam joj pozivni izdiktiro kada krenu bus... Odmahnem rukom pokazujuci da nema nista od toga, uzalud nam trud... Bus izadje sa perona i odjednom stade... Cura izlazi iz njega i kaze mi da joj sada mogu izdiktirat broj. Poslije smo se dopisivali neko vrijeme, pa smo se nakon 10ak dana vidjeli u Bijeljini, jer sam u to vrijeme cesto bio na relaciji BG - BN. Cura luda ko struja, vozi auto bez vozacke dozvole, motor,... Jedan drug mi kaze, batali to, nemoj si dozvolit da budes prvi muskarac koji ce se na motoru vozit pozadi, a zena naprijed. Najvise sam se iznenadio na njeno zgrozavanje kada je vidjela da hocu smotat jointcic (tada redovno konzumiro, vec dvi godine batalio... samo da vam se pohvalim
). Takva lujka, a tako ostar protivnik prirodnih opijata. Zvala me da odemo u njenu porodicnu kucu i tako... Otiso bi da prije toga nije ispricala da joj je burazer dobar komad budale, da je trecinu zivota proveo u zatvoru... Mislim da sam jako hrabar, ali tanka je nit izmedju hrabrosti i gluposti
. Sjebali smo sve pare koje sam zaradio u BG, tako da sam moro posudit da se vrnem u Zenicu. Cura se pravo navukla, zvala me da preselim kod nje u Novi Sad gdje je sama zivjela... Dosadjivala, zivkala, jedva sam je se otarasio... Previse luda za moj ukus, ne mogu si dozvolit da cura bude jednako luda kao ja ili cak i ludja
. Da sam je upozno par godina ranije bili bi dobar par budala, tada sam vec bio nesto ozbiljniji. Sada kada sam se doostaaa uozbiljio
, sa takvim lujkama ne bih mogo puno izdrzat... Prije godinu dana isla je u Sarajevo kod nekih prijateljica, zvala me da idem sa njom,... Kao bice super, malo cemo tulumarit, ici cemo na more... Lagano odbio i reko da me vise ne zove.
Druga scena bila je u Zenici. Cekam sa jednim drugom ostatak ekipe, pa da idemo negdje ljudeknuti. Preko puta nas stoji neka cura na koju u prvi mah nismo obratili paznju frustrirani sto ostatak ekipe prilicno kasni. Vadim telefon da vidim koliko je sati (bas je u tom trenutku ta cura zvala momka sa kojim je dogovorila sastanak pa joj se ucinilo da sam ja taj, jer vadim telefon bas u trenutku kada je zazvonio)... Dizem glavu i vidim kako neka cura ide prema meni sa sirokim osmjehom. Ja se okrecem da vidim imali ko iza nas, jer mi je cura sasvim nepoznata. Kaze 'ti si Dzevad'... Nisam uspjeo ni izgovorit, a moj drug me malo gurnu i rece 'jest, jest, to je taj'. Progovorili smo koju i ja sam joj brzo reko da nisam nikakav Dzevad sto je nju prilicno rastuzilo. U tom trenutku zove momak sa kojim je preko neta dogovorila izlazak... Govori mi 'evo zove me, sta cu sad'. 'Cuj sta ces, pa idi upoznaj se sa momkom, nije dzaba doso... a akoooo ne zadovolji kriterije, ja cu biti tu pa se mozemo malo bolje upoznat'. Malo je popricala sa njim i ponovo dosla do mene. Ta 'vezica' je kratko trajala, nista vrijedno pomena. Vjerovatno bi bolje ispalo da je otisla sa momkom sa kojim se dogovorila. Mozda sam im pokvario lijepu vezu.
Treca scena se desila u Subotici. Sjedio sam u kaficu sa drugom, pio posljednju pivu cekajuci bus za Zenicu. On upika neku curu i rece da je ide stignuti, da ce se vratit za 15ak minuta. U tih 15ak minuta se svasta desilo. Preko puta mene bile su tri cure od kojih je jedna cijelo vrijeme pikala u mene, a i ja u nju (onako instiktivno). Posto sam taj dan trebo kuci nisam nista pokusavo, jer bi bilo glupo upoznat nekoga i reci, 'sad kad smo se lijepo upoznali ja odoh kuci u Zenicu'... Ubrzo zatim cure ustaju i ta krece prema meni. Ja nabacio kez u iscekivanju onog sto se upravo sprema... Nisam mogo ni pretpostavit sta ce mi reci ta mala bezobraznica... Rece tacno ovako 'picka si bre, gledas pola sata a ne smes da pridjes' (
![]()
![]()
)... Okrenu se i ode. Rijetko ostajem bez teksta, ali na to nije dobila odgovor.
Eto, nadam se da ova tema nije bila, jer nikako ne mogu pregledat predhodnih 40 stranica. Ako je bila, zakljucajte.