burek_in_space wrote:
Nisam bio ozbiljan sa ovim, a shto se tiche zavlachenja, to vec ne morash, znam ja gdje si ti sve bio.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
burek_in_space wrote:
Nisam bio ozbiljan sa ovim, a shto se tiche zavlachenja, to vec ne morash, znam ja gdje si ti sve bio.

fino je to kad se "prijatno iznenadis" ali ja nesto vise vjerujem da ima mnogo vise onih neprijatnih iznenadjenja pa ti se ogadi sve i ne prilazis vise mejsecima internetu a da ne pricam o nekom forumuŠef wrote:Meni FB nekako i nije za upoznavanje, vise da nadjes staru raju, rodbinu koja je vani i da si u bliskom kontaktu sa ovima koje i inace vidjas.
Pravu draz upoznavanja osjetio sam preko drugih sajtova, a najsladje je kad je blind date i kad se prijatno iznenadis, pa se u pocetku supljira a i jedno i drugo jedva cekamo da predjemo na stvar.
Ma.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
valjda ljude ponese i oslobodi to kad vide da volis pojest fino
Nermoj se naljutiti ali kad vidim nick malena uvijek mi pred ocima hmm, najblaze receno, ugodno popunjena djevojka.Ma.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
dobar dobardarprirode wrote:Ma.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
valjda ljude ponese i oslobodi to kad vide da volis pojest fino![]()
![]()
vide na tebi ili kolichine kupljenogMa.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
Šef wrote:Nermoj se naljutiti ali kad vidim nick malena uvijek mi pred ocima hmm, najblaze receno, ugodno popunjena djevojka.Ma.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
Šef wrote:Nermoj se naljutiti ali kad vidim nick malena uvijek mi pred ocima hmm, najblaze receno, ugodno popunjena djevojka.Ma.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
zato meni mesar neki dan rece masala kad sam kupovala ramstek za licnu upotrebuMa.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
ne se osvrtati na ljubomorne ljude kojima je krivo sto mozete pojesti koliko vam volja a i dalje izgledati savrsenowewa wrote:zato meni mesar neki dan rece masala kad sam kupovala ramstek za licnu upotrebuMa.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
Eki.Ma.Le.Na wrote:ne se osvrtati na ljubomorne ljude kojima je krivo sto mozete pojesti koliko vam volja a i dalje izgledati savrsenowewa wrote:zato meni mesar neki dan rece masala kad sam kupovala ramstek za licnu upotrebuMa.Le.Na wrote:meni su najzanimljivija upoznavanja bila kada kupujem hranu - sendvici...pita i sl.![]()
Šef wrote: Eki.![]()
jelde jeste sretni sto imate takve forumasiceblack wrote:ovde sve savrshene
Ne zamjeri mi na skepticizmu. To je iz iskustva. Bio je blind date, nick kao tvoj, dosao sam prvi na dogovoreno mjesto i cekao. Po nicku ocekivao sam da se pojavi Monica Bellucci ali je moje nade rasprsila amorfna masa koja se valjala niz ulicu.Ma.Le.Na wrote:Šef wrote: Eki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa fol je da svi ostanu anonimni i anonimne. Ja, covjek od povjerenja, osoba sa neupitnim moralnim vrijednostima i karakter cu da se zrtvujem kako bi forumasice mogle da se hvale.Ma.Le.Na wrote:![]()
![]()
postavite vi slike da vidimo ima li razloga dokazivati se ikome
Šef wrote:Ne zamjeri mi na skepticizmu. To je iz iskustva. Bio je blind date, nick kao tvoj, dosao sam prvi na dogovoreno mjesto i cekao. Po nicku ocekivao sam da se pojavi Monica Bellucci ali je moje nade rasprsila amorfna masa koja se valjala niz ulicu.Ma.Le.Na wrote:Šef wrote: Eki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šef wrote:Ne zamjeri mi na skepticizmu. To je iz iskustva. Bio je blind date, nick kao tvoj, dosao sam prvi na dogovoreno mjesto i cekao. Po nicku ocekivao sam da se pojavi Monica Bellucci ali je moje nade rasprsila amorfna masa koja se valjala niz ulicu.Ma.Le.Na wrote:Šef wrote: Eki.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi jesimadner wrote:Pa fol je da svi ostanu anonimni i anonimne. Ja, covjek od povjerenja, osoba sa neupitnim moralnim vrijednostima i karakter cu da se zrtvujem kako bi forumasice mogle da se hvale.Ma.Le.Na wrote:![]()
![]()
postavite vi slike da vidimo ima li razloga dokazivati se ikome