Zanimljiva upoznavanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#351 Re: Zanimljiva upoznavanja
necu da budem IN, hocu da imam fb 
- Boom71
#352 Re: Zanimljiva upoznavanja
Dobro se nisi ispovracala,tu na licu mjesta.frfi. wrote: izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"reko ok, svakako sam ja misllia platiti
![]()
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcanikusta sam trebala, sudje prati da nisam imala love(srednja skola i kokuzluk, nije se uvijek imalo za ne daj Boze u novcaniku
....)
![]()
bas mi je bilo wtf, nismo se vise nikad vidjeli naravno
- ljubav_aha
#353 Re: Zanimljiva upoznavanja
plain vanilla wrote:necu da budem IN, hocu da imam fb
i myspace je koristen,samo tad je manje raje imalo PC
- ljubav_aha
#354 Re: Zanimljiva upoznavanja
Boom71,bas si Boom-basticanBoom71 wrote:Dobro se nisi ispovracala,tu na licu mjesta.frfi. wrote: izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"reko ok, svakako sam ja misllia platiti
![]()
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcanikusta sam trebala, sudje prati da nisam imala love(srednja skola i kokuzluk, nije se uvijek imalo za ne daj Boze u novcaniku
....)
![]()
frfi,ja bih rekla da nemam dovoljno
- plain vanilla
#355 Re: Zanimljiva upoznavanja
ma mene nista osim mIRCa nije zanimaloljubav_aha wrote:plain vanilla wrote:necu da budem IN, hocu da imam fb![]()
![]()
i myspace je koristen,samo tad je manje raje imalo PC
razlog da otvorim fb je bio poker
- ljubav_aha
#356 Re: Zanimljiva upoznavanja
mirc nisam nikad koristila
ma FB je OK
ma FB je OK
- citroen
#357 Re: Zanimljiva upoznavanja
Bez vode i facebooka ne mogu zivjeti

- ljubav_aha
#358 Re: Zanimljiva upoznavanja
- frfi.
#359 Re: Zanimljiva upoznavanja
imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSve
zato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN" 
mada moram priznati da sam koristila bratov profil, farma...
a to da se ispovracam, nije dotle doslo bas
vise sam bila
i jos par pomijesanih osjecaja
a da kazem da nemam dovoljno... ne znam
bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju
al tada sam bila mlada i neiskusna, nije mi to naumpalo 
mada moram priznati da sam koristila bratov profil, farma...
a to da se ispovracam, nije dotle doslo bas
a da kazem da nemam dovoljno... ne znam
Last edited by frfi. on 08/11/2010 18:31, edited 1 time in total.
-
Smoki
#360 Re: Zanimljiva upoznavanja
i ja sma jedan od rijetkih koji nije na fbfrfi. wrote:imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSvezato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN"
- ljubav_aha
#361 Re: Zanimljiva upoznavanja
hm,nesto vas ima puno na forumu bez FB ,ne bih rekla da je rijetkostSmoki wrote:i ja sma jedan od rijetkih koji nije na fbfrfi. wrote:imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSvezato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN"
-
PalaSa Marsa
#362 Re: Zanimljiva upoznavanja
Boom71 wrote:Dobro se nisi ispovracala,tu na licu mjesta.frfi. wrote: izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
![]()
....)
![]()
-
mg
#363 Re: Zanimljiva upoznavanja
Napolju pljusti kisa, a ja stajem na prosirenje kod As-a jer trebam kupiti neke sitnice. U to neka cura zatvara kisobran i pocinje da cupa steku na suvozackoj strani( stara kola, nema centralne) a ja unutra sa upitnikom iznad glave...kontam wtf? Lijepo se nagnem i otkljucam ( kontam ova danasnja generacija sa sela sisla na turbo folku odrasla, iscupat ce mi steku ) ona upada u auto...
Ja: Zdravo
Ona: Zdravo, ja sam xxxxxx ali ti me znas kao (nick sa mirca)
Ja: Izvini, ja nemam pojma o cemu ti pricas...
Ona: Pa...(skonta da se zajebala)...
U to je otvorila vrata i izasla napolje...
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#364 Re: Zanimljiva upoznavanja
Smoki wrote:i ja sma jedan od rijetkih koji nije na fbfrfi. wrote:imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSvezato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN"
jos jedan
-
paloma
#365 Re: Zanimljiva upoznavanja
+1Priorat wrote:Smoki wrote:i ja sma jedan od rijetkih koji nije na fbfrfi. wrote:imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSvezato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN"
jos jedan
mirc... prva ljubav zaborava nema
- frfi.
#366 Re: Zanimljiva upoznavanja
ma nije mi palo na pametPalaSa Marsa wrote:Boom71 wrote:Dobro se nisi ispovracala,tu na licu mjesta.frfi. wrote: izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
![]()
....)
![]()
Da barem niste jeli. Samo ne razumijem sto nisi jos koji put izasla, da vidis o cemu se tu radi.
- debelimedo
#367 Re: Zanimljiva upoznavanja
Haj prevari se Suljagina Fatamg wrote:Napolju pljusti kisa, a ja stajem na prosirenje kod As-a jer trebam kupiti neke sitnice. U to neka cura zatvara kisobran i pocinje da cupa steku na suvozackoj strani( stara kola, nema centralne) a ja unutra sa upitnikom iznad glave...kontam wtf? Lijepo se nagnem i otkljucam ( kontam ova danasnja generacija sa sela sisla na turbo folku odrasla, iscupat ce mi steku ) ona upada u auto...
Haj prevari se zalosna joj majka
Udje Fata u magazu u sama
Za njom udje Mujo zamandali vrata
Udje Fata u magazu u sama
Za njom udje Mujo pa zamandali vrata
hej za njom Mujo zamandali vrata
-
Karmen86
#368 Re: Zanimljiva upoznavanja
U jebote, naleti ti na mog bivšegfrfi. wrote:srecom, nikad ne otvorih profil na fb, rijecima ne mogu opisati koliko sam ponosna na sebe![]()
![]()
a mirc... pa kad se sjetim koliko sam puta ostala cijelu noc budna i to svima prepricavala-kao ja neka maca..![]()
![]()
![]()
...bas neponovljiv
![]()
joooj, sad se sjetih, imala sam jos jedan dogadjaj sa mircom, lika sam znala onako preko rajine rajei skontamo mi da oboje konzumiramo mirc i "razmijenimo nickove"
![]()
i haj raspricali se pravo, i isto tako dugo pricali, on mene postavi za moderatora na nekom kanalu pa ja sva posebna i ponosna, imam @ ispred nika
![]()
i tako ta, mircovska zavodjenja...
izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
![]()
....)
![]()
- respo
#369 Re: Zanimljiva upoznavanja
koliko je tacno ne znam al prijatelj prica da je djevojku upoznao tako sto je bukvalno udario autom 
(zamisli koji peh moras biti da nadjes "ljubav" tako sto je udaris)
kaze vozio i ne zna ni on odakle se ona stvorila i udari je obori je na zemlju istrci kad ona lezi ( sad jeli bila pri svjesti ili nije nije rekao)
i kao uglavnom odvuce je u hitnu pazio mazio brinuo se da sve prodje
valjda je uzeo broj telefona ili kako vec ne znam
i zvao je tako par puta da vidi kako je i to i valjda ga ona zagotivila izasli valjda spoznali da se slazu i pocnu vezu
kaze vozio i ne zna ni on odakle se ona stvorila i udari je obori je na zemlju istrci kad ona lezi ( sad jeli bila pri svjesti ili nije nije rekao)
i zvao je tako par puta da vidi kako je i to i valjda ga ona zagotivila izasli valjda spoznali da se slazu i pocnu vezu
- plain vanilla
#370 Re: Zanimljiva upoznavanja
sto bi u narodu rekli- oborio je s nogurespo wrote:koliko je tacno ne znam al prijatelj prica da je djevojku upoznao tako sto je bukvalno udario autom
-
PalaSa Marsa
#371 Re: Zanimljiva upoznavanja
Mozda ga je negdje skenirala i svidio joj se, pa odlucila da su me baci pod auto, kako bi je primjetio.respo wrote:koliko je tacno ne znam al prijatelj prica da je djevojku upoznao tako sto je bukvalno udario autom
- frfi.
#372 Re: Zanimljiva upoznavanja
PalaSa Marsa wrote:Mozda ga je negdje skenirala i svidio joj se, pa odlucila da su me baci pod auto, kako bi je primjetio.respo wrote:koliko je tacno ne znam al prijatelj prica da je djevojku upoznao tako sto je bukvalno udario autom
i zvao je tako par puta da vidi kako je i to i valjda ga ona zagotivila izasli valjda spoznali da se slazu i pocnu vezu![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
- frfi.
#374 Re: Zanimljiva upoznavanja
jooj imam ja jos jedno
isto je bilo doba interneta, hi5 je tad bio-vec spomenuta srednja skola
nekad poslije skole sam sa jaranicom otisla u tada aktuelni internet, i sad smo usle u hlacama i skolski obucene, i onda jedna po jedna otisle do wecea i presvukle se u neke suknjice i fensi majchice
posto smo prilicno uranile, nije bilo puno ljudi i nama kao "nije bilo ofirno da to uradimo jer smo totalno kul"
tu su sjedila neka dva lika, koje mi ni skontali nismo...
poslije se upoznam sa jednim od te dvojice, zapravo on mi se javi preko hi5
kaze, znam ja tebe, kazem ja otkud momce
kaze on meni: ti si jednom usla u internet fino i kultura obucena, sa jaranicom, i onda ste otisle i presvukle se i vratile u suknjici, to se krijes od roditelja?:lol: tu se ja kao skuliram, kao meni svejedno, ne sjecam se ni sta sam odgovorila..al znam da sam bila
sreca nije mi to uzivo reko-super prednost interneta, mozes se snaci
poslije smo izasli, barili se i sta vec, al to vec nije tema
i eto necu vise, bice da izmisljam
isto je bilo doba interneta, hi5 je tad bio-vec spomenuta srednja skola
nekad poslije skole sam sa jaranicom otisla u tada aktuelni internet, i sad smo usle u hlacama i skolski obucene, i onda jedna po jedna otisle do wecea i presvukle se u neke suknjice i fensi majchice
tu su sjedila neka dva lika, koje mi ni skontali nismo...
poslije se upoznam sa jednim od te dvojice, zapravo on mi se javi preko hi5
i eto necu vise, bice da izmisljam
-
inspire_me
#375 Re: Zanimljiva upoznavanja
Priorat wrote:Smoki wrote:i ja sma jedan od rijetkih koji nije na fbfrfi. wrote:imala u srednjoj hi5, i jos tad skontala da u nekom trenutku postanem "blagi osvisnik" o gledanju tudjih slika i neZnamTiJaCegaSvezato sam rekla hvala Bogu da neam fejs, i da sam ponosna na sebe zbog toga
a ne da bih bila "IN"
jos jedan
Da se i ja tuspasim medju ove bez FB account-a
Ah mirc, to su bila vremena