Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
balkanac29

#401 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

nisam_ni_ja wrote:Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.

To znači da ste duže skupa.

Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.

Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.

Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.

Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.

Razmisli o tome i šaljem ti pozdrav i razumijevanje za tvoju dilemu.

Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Pa eto oko godinu dana smo zajedno, sada je bas nekako vrijeme gdje se moram odluciti sta dalje (tas vage je dobro poređenje) znaci da li vezu dizati na najvisociji nivo ili jednostavno se razilaziti. Ja ne zelim da je ostavim, jer apsolutno nemam ni najmanji razlog, samo imam unutrasnji nemir koji me sputava da se smijem, koji me cini nezadovoljnim i koji mi stvara tu dilemu zbog njene proslosti. Znam da je ovo sebicnost, zato trazim nacine i misljenja kako to prevazici i moze li se uopste, jer ne bih zelio da sutra sa svojim nedomicama i njoj i sebi unistim zivot. Hvala na iskrenom i iscrpnom savjetu/odgovoru
respo

#402 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

nisam_ni_ja wrote:Nisam baš detaljno pratio temu, ako sam dobro shvatio ti bi je možda ženio, od tada i problemi.

Tvoje razmišljanje je meni normalno, neka me ne napadaju drugi. Dakle ja tebe savršeno razumijem i ne mislim da si zatucan ili da trebaš da liječiš.

Pošto ste duže skupa, a tebe to i dalje muči, na osnovu svog iskustva ću ti reći da se ona tebi možda i ne sviđa toliko, možda misliš da nema dovoljno harizme, da nije odgojena po tvom, itd., pa pokušavaš da tas na vagi izjednačiš time s koliko ih je bila.

Ja sam imao isto razmišljanje u jednom trenutku, neslavno se završilo ali to nije bitno.

Sadašnja djevojka me fascinirala odgojem, vrijednoćom, iz Čačka je i odgojena je po starinskim zapadnomoravskim normama, majka ju je naučila kako se pazi muškarac, spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta, jer je veoma cijenim i poštujem pored toga što je volim.

ta dvojica sto su spavala s njom su bili kunto i panto? :D
balkanac29

#403 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

lavorpunvode wrote:

razumiju mnogi ovdje taj stav. ali ne i NJEGOV stav, jer doticni tvrdi da je bio s 40tak djevojaka :lol:
Da jesam, pocetkom 2008. sam izasao iz veze od 4 godine kao balavac povrijedjen i zeljan se osvetiti svemu sto je zensko. Zivio sam zivot boema, propalice, probisvijeta (zene, kafane, kocka, noc mijenjao za dan) sve sam to mogao jer finansijska konstrukcija mi je dozvoljavala. Uglavnom burno sam zivio, nisam htio nisam se mogao zaljubiti do sada, mislio sam da se vise nikad necu zaljubiti, desilo se i drago mi je, ali me sada kopka i muci dusu to sto sam naveo. Pozdrav
lavorpunvode

#404 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by lavorpunvode »

balkanac29 wrote:
lavorpunvode wrote:

razumiju mnogi ovdje taj stav. ali ne i NJEGOV stav, jer doticni tvrdi da je bio s 40tak djevojaka :lol:
Da jesam, pocetkom 2008. sam izasao iz veze od 4 godine kao balavac povrijedjen i zeljan se osvetiti svemu sto je zensko. Zivio sam zivot boema, propalice, probisvijeta (zene, kafane, kocka, noc mijenjao za dan) sve sam to mogao jer finansijska konstrukcija mi je dozvoljavala. Uglavnom burno sam zivio, nisam htio nisam se mogao zaljubiti do sada, mislio sam da se vise nikad necu zaljubiti, desilo se i drago mi je, ali me sada kopka i muci dusu to sto sam naveo. Pozdrav
balavac od 24-25 godina :-)
balkanac29

#405 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

da tada sam imao nepune 24 god.,
relativno84

#406 Re: Одг: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by relativno84 »

nisam_ni_ja wrote:spavala je prije mene sa 2 momka ali to mi uopšte ne smeta
Pa i da je s deset spavala sta te briga vazno je da nista nije radila :sleep:
ho oponopono

#407 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

...ovaj balkanac sindrom još traje?! :mrgreen:
balkanac29

#408 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

Kako zaista izbaciti njenu proslost iz glave i uzivati s djevojkom do keje ti je stalo?
ho oponopono

#409 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

balkanac29 wrote:Kako zaista izbaciti njenu proslost iz glave i uzivati s djevojkom do keje ti je stalo?

...šipak je tebi stalo! :wink:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#410 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

ho oponopono wrote:
balkanac29 wrote:Kako zaista izbaciti njenu proslost iz glave i uzivati s djevojkom do keje ti je stalo?

...šipak je tebi stalo! :wink:
Image
balkanac29

#411 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

WRRsmom wrote:mislim da smo ti do sada rekli svi, sve sta smo imali. ostalo je na vama dvoma. :thumbup:
Ma stalo je i ja sada idem kroz grad znam ko su joj bila dva momka prodju npr. jedan od njih pored mene, ja je vodim za ruku. Oni se mogu dosaptavati: "bio sam sa ovom" :-(
hape

#412 Re: AW: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by hape »

balkanac29 wrote:
WRRsmom wrote:mislim da smo ti do sada rekli svi, sve sta smo imali. ostalo je na vama dvoma. :thumbup:
Ma stalo je i ja sada idem kroz grad znam ko su joj bila dva momka prodju npr. jedan od njih pored mene, ja je vodim za ruku. Oni se mogu dosaptavati: "bio sam sa ovom" :-(
Jos jarane kad zamislis kako joj je fino bilo s tim likovima i kako je uzivala u svemu. Auuuuu. I prodje njen bivsi pored vas i odmah jaranu objasnjava koje su joj pozicije najdraze. Auuuuu. :-D
balkanac29

#413 Re: AW: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

hape_hapica wrote:
balkanac29 wrote:
Jos jarane kad zamislis kako joj je fino bilo s tim likovima i kako je uzivala u svemu. Auuuuu. I prodje njen bivsi pored vas i odmah jaranu objasnjava koje su joj pozicije najdraze. Auuuuu. :-D
:evil:
Ramzess Veliki

#414 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ramzess Veliki »

balkanac29 wrote:
I kad te neki od njih pita kako je biti sa korištenom, a ti kažeš:
- Pa prvih 5 cm onako, a poslije nova novcata. :thumbup:
:lol:
balkanac29

#415 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

Ramzess Veliki wrote:
balkanac29 wrote:
I kad te neki od njih pita kako je biti sa korištenom, a ti kažeš:
- Pa prvih 5 cm onako, a poslije nova novcata. :thumbup:
:lol:
Dobar dobar :-) Vidim da si raspolozen za salu, reci mi ima li "lijeka" za prevazilazenje ovakvih bubica
nuovavita

#416 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by nuovavita »

balkanac29 wrote:
:facepalm: Jah....iii? Još si ti mlad... 8-)

Nikako da shvatim ovakvo razmišljanje...ali možda je samo do mene! Ili jednostavno Balkan! :roll:
Ramzess Veliki

#417 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ramzess Veliki »

balkanac29 wrote: Dobar dobar :-) Vidim da si raspolozen za salu, reci mi ima li "lijeka" za prevazilazenje ovakvih bubica
Znaš li da su američki indijanci cijenili žene koje su imale više muškaraca prije njih, jer po njihovoj logici ta je žena vrijedila i muškarci se nisu đabe trudili oko nje.
Svima možeš reći u brk da su imali priliku i nisu je znali sačuvati za sebe, a ti jesi. :thumbup:
I ne lupaj glavu sa time, jednom će prsnuti.
Ne vrijedi se sekirati ni oko čega, osim da ne budeš gladan. Sve ostalo je igra i zabava. :thumbup:
balkanac29

#418 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

Ramzess Veliki wrote:
balkanac29 wrote: Dobar dobar :-) Vidim da si raspolozen za salu, reci mi ima li "lijeka" za prevazilazenje ovakvih bubica
Znaš li da su američki indijanci cijenili žene koje su imale više muškaraca prije njih, jer po njihovoj logici ta je žena vrijedila i muškarci se nisu đabe trudili oko nje.
Svima možeš reći u brk da su imali priliku i nisu je znali sačuvati za sebe, a ti jesi. :thumbup:
I ne lupaj glavu sa time, jednom će prsnuti.
Ne vrijedi se sekirati ni oko čega, osim da ne budeš gladan. Sve ostalo je igra i zabava. :thumbup:
Poslije ovakvih rijeci covjeku dodje da te nadje zagrli, potapse po ramenu i kaze ti da si ljudina...
balkanac29

#419 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

veze s vezom wrote:hos to sad prihvatiti ona 4 lika prije tebe :D
Ne mogu, daj mi nacin, daj mi savjet ako imas neki pametan, ne zelim da si unistim ljubav, svjestan sam svoje posesivnosti. A ovo sto je ovaj lik napisao jednostavno takve rijeci prijaju ;-)
ho oponopono

#420 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

balkanac29 wrote:
Ne mogu, daj mi nacin, daj mi savjet ako imas neki pametan, ne zelim da si unistim ljubav, svjestan sam svoje posesivnosti. A ovo sto je ovaj lik napisao jednostavno takve rijeci prijaju ;-)

...majke mi moje izvini, ali ti si bolestan lik!

...može tebi Ramzes Velikan čitave romane napisati za anala da budu, ali to neće doći do tebe, ti samo tjeraš po svom , izvini ali neću više se tobom bakćati, hajd zdravo! :mrgreen:
MedenoSrce

#421 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by MedenoSrce »

balkanac29 wrote:
zelim vjerovati da se salis, jako zelim vjerovati :ommmmm: mozda je bolje da si trol ... budi trol molim te
Ridjobrki

#422 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ridjobrki »

balkanac29 wrote:
Evo da ti ja dam savjet: svaki put kad je svlačiš pomišljaj kako su to radili prije tebe još četvorica, svaki put kad je poljubiš skontaj da je to neko ljubio prije tebe a i možda da je čak blajvala likovima pa sad tebe ljubi i glavno - uvijek kad se seksate kontaj kako si tanak i koji su ona četvorica zmajevi bili! Ne misli ni na šta drugo i samo se na to fokusiraj. :wink:

Sorry, znam da će sad na mene drvlje i kamenje jer ti ne pomažem ali ja mislim da je u ovom momentu i ovoj situaciji mnogo pametnije pomoći toj sasvim normalnoj i vjerovatno dragoj i divnoj curi da ne završi sa iskompleksiranom konjinom poput tebe nego tebi da zadržiš ljubav. :wink:
Ridjobrki

#423 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ridjobrki »

WRRsmom wrote:ridjobrki pomogao si mu vise nego sto ce iko. jer ce on to tako i raditi kad god je s njom.i napraviti i njoj i sebi pakao od zivota. mpoj savjet razlaz pod hitno. i vooooozdra :run:
Kao društveno odgovorne individue naša je dužnost da pomognemo ovoj curi i poštedimo je tog pakla. Ako je ovo problem transparentni onda možemo tek pomisliti šta se krije ispod površine...

Nek on ostavi ovu profuknjaču i nađe sebi šta mutavo i nevino i svima će biti dobro.
4zr4

#424 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by 4zr4 »

Najbolje je ne spominjati, za obje strane. :D
miki.ba

#425 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by miki.ba »

Ridjobrki wrote: Evo da ti ja dam savjet: svaki put kad je svlačiš pomišljaj kako su to radili prije tebe još četvorica, svaki put kad je poljubiš skontaj da je to neko ljubio prije tebe a i možda da je čak blajvala likovima pa sad tebe ljubi i glavno - uvijek kad se seksate kontaj kako si tanak i koji su ona četvorica zmajevi bili! Ne misli ni na šta drugo i samo se na to fokusiraj. :wink:
O ovome je dobro razmišljati prilikom seksa ako imaš problem sa prijevremenom ejakulacijom. :D

http://hr.wikipedia.org/wiki/Prijevremena_ejakulacija
Ovo je najčešći seksualni poremećaj kod muškaraca svih dobi, češće se javlja kod mlađih muškaraca, nešto je češći kod visoko obrazovanih muškaraca
:D
Evo zašto žene traže bauštelce. :lol:
Post Reply