pa evo ne znam Sai, bice da sam pokupio sve klisee..Saian wrote:hebote gledam ovu temu par dana i kontam "Zamjena pola 24 sata" koji kua, pola chega zamijenit 24 sata, tek danas otvorih![]()
![]()
![]()
Arsla pa ti opisa to ko da je sve hit do hita od sminkanja do cipelicakoji kua, zar nije ljepse imat jedne u vrh glave dvoje cipela i ne shminkat se, a samim tim odspavat duzhe
kako god evo ja kontam da bih kontemplirao o mushko-zhenskim odnosima, svijetu, opcem i onom senzualnom, onda bih malo izuchavao tijelo
sta mu pashe, sta mu ne pashe
, volio bih da se zamijenim tako da me bar nekih 2,3 sata zakachi PMS (necemo pretjerivati, cisto da tachno znam sta su no's sta su go's
) i tako bih proveo dan, a onda nakon 24 sata bih s tim znanjem probao prvo sebi i drugima (uz naknadu u suhom zlatu
) olakshati zhivot i suzhivot
P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to, a oboje ne ide hebi ga
tol'ko znam
i bez switcha
Zamjena pola 24 sata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leonid Breznjev
- Saian
ispravka :" kontam menstruacija, a samim tim i PMS dolazi chesche" dakle mislio sam samo na fenomen PMS-a kojeg nema bez menstruacije iako nekad nisma bas siguran u toSaian wrote: P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to, a oboje ne ide hebi ga
tol'ko znam
i bez switcha
sve za naukuanais_nin wrote: Saipa nisam nikad kontala da si ti toliki mazohista
trpio bi i PMS i "crveno" u istom danu
![]()
![]()
samo uzmi u obzir da i jedno i drugo zna biti "bolno" na svoj nacin, da ne bude previse?
![]()
- zena21
ne znam o cemu pricas.. ali znam da se muski stalno "namjestaju"iz nekog razloga... mozda da nam ti objasnis taj fenomenblack wrote:pa meni se chini da si hvalila se na nekim temama kako ti toga nefalizena21 wrote:ne bih se voljela mijenjati ni na minutu... ali ako bih ipak morala... posvetila bih se fenomenu ceskanja, drapanja i namjestanja m*da![]()
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
ja da sam muko prvo bih se uhvatila dobacivanja na cesti. Ono "ks, kssss"
. Ona se okrene puna sebe i pogleda me, a ja mrtav-hladan" Sta si se ufurala, jarana zovem, ne tebe"
Ono, malo bih se zahebavo
i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodate
i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodate
-
mamica papucarka
ja uvijek imam osjecaj da bi mi to smetalo. Pa izlijece iz gaca, pa te dohvaca lijevo-desno. Ne znam kud bi sa tim da ga imamcyprus wrote:Aha, sve zapinjemomamica papucarka wrote:i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodateNeko više neko manje, zavisno od veličine
![]()
.
Valjda ko i grurdi u zena
i da sam musko uvijek bih hodao neobrijan
-
mamica papucarka
ja sam rekla NEOBRIJAN, a ne neobrijana.
Za ovo drugo se obrati Nausnici 
-
callmethebreeeze
black wrote:pa mozes ti i sada hodati neobrijanamamica papucarka wrote:
i da sam musko uvijek bih hodao neobrijan![]()
![]()
ne bi, vjeruj mi, ja ako se ne brijem par dana pocne me jako svrbiti, a da ne pricam da izgledam kao cetnik pocetnik ili polaznik ljetne skole za talibane u vaziristanu
- Saian
sjo ja se ne brijem dok ono fakat ne bude ofirnocallmethebreeeze wrote:black wrote:pa mozes ti i sada hodati neobrijanamamica papucarka wrote:
![]()
![]()
ne bi, vjeruj mi, ja ako se ne brijem par dana pocne me jako svrbiti, a da ne pricam da izgledam kao cetnik pocetnik ili polaznik ljetne skole za talibane u vaziristanu
-
callmethebreeeze
2-3 sedmice?!Saian wrote:sjo ja se ne brijem dok ono fakat ne bude ofirnocallmethebreeeze wrote:black wrote: pa mozes ti i sada hodati neobrijana![]()
![]()
ne bi, vjeruj mi, ja ako se ne brijem par dana pocne me jako svrbiti, a da ne pricam da izgledam kao cetnik pocetnik ili polaznik ljetne skole za talibane u vaziristanu, fuarm "aj don giv a fak" -look
dakle svakih 2, 3 sedmice, najmrzhe mi je, ako uleti neki "ozbiljni" susret pa se moram brijat sjoooooooo belaj
. Imam prijatelja kojem sa 25 godina rastu dvije dlake na vratu samo, nema chovjek brade nikako i akko mu samo zavidim sjooooo, brijanje peglativa brate
u vojsku te treba
- Bosanac sa dna kace
taj je haman bio pravo elasticanZox wrote:Jedan moj drug iz rata, cije ime ne smijem spomenuti jer je sad javna licnost je mogao! (pop, ne polBosanac sa dna kace wrote:ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizatmaccarona wrote:istinu zborisal me zanima jos jedno
dal ste ikad pokusali sami sebi pop.......
![]()
![]()
![]()
)
Ono, nisam bas prisustvovao konkretnom cinu, ali se mogao sageti toliko da je to bilo sasvim izvodljivo.
haman su mu svi zavidjeli
- Bosanac sa dna kace
sto kipar rece sve zavisi od velicine, a i u cemu si, jel imas unutarnji ves itd....mislim d aj usporedba sa grudima ispravnamamica papucarka wrote:ja uvijek imam osjecaj da bi mi to smetalo. Pa izlijece iz gaca, pa te dohvaca lijevo-desno. Ne znam kud bi sa tim da ga imamcyprus wrote:Aha, sve zapinjemomamica papucarka wrote:i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodateNeko više neko manje, zavisno od veličine
![]()
.
![]()
![]()
![]()
Valjda ko i grurdi u zenaKad trcis Lijevo-desno,
![]()
-
Zoya
#92 Re: Zamjena pola 24 sata
Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah 
- anais_nin
#93 Re: Zamjena pola 24 sata
sram te bilo...Zoya wrote:Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah
mene je uvijek vise fascinirala muska sposobnost da promashe klozetsku solju kad ciljaju
- Cholina_Lokica
#94 Re: Zamjena pola 24 sata
ista sam takva, i da vidim kako fercera svrsavanje kod njihZoya wrote:Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah
- faye
#95 Re: Zamjena pola 24 sata
Dile wrote:ista sam takva, i da vidim kako fercera svrsavanje kod njihZoya wrote:Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabahjel' puno drugacije
vala ja ne bih
- Cholina_Lokica
#96 Re: Zamjena pola 24 sata
pa da udjem malo dublje u tu problematiku
koji je njima to osjecaj 
- faye
#97 Re: Zamjena pola 24 sata
ok, ok
- anais_nin
#98 Re: Zamjena pola 24 sata
Dile wrote:pa da udjem malo dublje u tu problematikukoji je njima to osjecaj
- Cholina_Lokica
#99 Re: Zamjena pola 24 sata
anais_nin wrote:Dile wrote:pa da udjem malo dublje u tu problematikukoji je njima to osjecaj
![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#100 Re: Zamjena pola 24 sata
Ja bih taj dan usrecio neku zgodnu lezbejku...