Zamjena pola 24 sata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Saian wrote:hebote gledam ovu temu par dana i kontam "Zamjena pola 24 sata" koji kua, pola chega zamijenit 24 sata, tek danas otvorih :D :D :D

Arsla pa ti opisa to ko da je sve hit do hita od sminkanja do cipelica :D koji kua, zar nije ljepse imat jedne u vrh glave dvoje cipela i ne shminkat se, a samim tim odspavat duzhe :roll: kako god evo ja kontam da bih kontemplirao o mushko-zhenskim odnosima, svijetu, opcem i onom senzualnom, onda bih malo izuchavao tijelo :D sta mu pashe, sta mu ne pashe :D, volio bih da se zamijenim tako da me bar nekih 2,3 sata zakachi PMS (necemo pretjerivati, cisto da tachno znam sta su no's sta su go's :D) i tako bih proveo dan, a onda nakon 24 sata bih s tim znanjem probao prvo sebi i drugima (uz naknadu u suhom zlatu :D) olakshati zhivot i suzhivot :D

P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to :D, a oboje ne ide hebi ga :D tol'ko znam :D i bez switcha :D
pa evo ne znam Sai, bice da sam pokupio sve klisee.. :) ipak mislim da bi mi to, pogotovo u onakom drustvu, bio nezaboravan dan! ako vec zena, onda hocu da budem prava dama! :D :D
Saian

Post by Saian »

Saian wrote: P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to :D, a oboje ne ide hebi ga :D tol'ko znam :D i bez switcha :D
ispravka :" kontam menstruacija, a samim tim i PMS dolazi chesche" dakle mislio sam samo na fenomen PMS-a kojeg nema bez menstruacije iako nekad nisma bas siguran u to :D, cekati crveno bi bilo pevishe (ili ti zu viel des Guten) imash pravo, tako da bih ja dao gas da umaknem na zhuto :D :D :D
anais_nin wrote: Sai :? pa nisam nikad kontala da si ti toliki mazohista :shock: trpio bi i PMS i "crveno" u istom danu :oops: :shock: :D samo uzmi u obzir da i jedno i drugo zna biti "bolno" na svoj nacin, da ne bude previse? :D
sve za nauku :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

ne bih se voljela mijenjati ni na minutu... ali ako bih ipak morala... posvetila bih se fenomenu ceskanja, drapanja i namjestanja m*da :oops: :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

zena21 wrote:ne bih se voljela mijenjati ni na minutu... ali ako bih ipak morala... posvetila bih se fenomenu ceskanja, drapanja i namjestanja m*da :oops: :lol: :lol: :lol:
pa meni se chini da si hvalila se na nekim temama kako ti toga nefali :oops: :D
zena21

Post by zena21 »

black wrote:
zena21 wrote:ne bih se voljela mijenjati ni na minutu... ali ako bih ipak morala... posvetila bih se fenomenu ceskanja, drapanja i namjestanja m*da :oops: :lol: :lol: :lol:
pa meni se chini da si hvalila se na nekim temama kako ti toga nefali :oops: :D
ne znam o cemu pricas.. ali znam da se muski stalno "namjestaju"iz nekog razloga... mozda da nam ti objasnis taj fenomen :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

ja da sam muko prvo bih se uhvatila dobacivanja na cesti. Ono "ks, kssss" 8-) . Ona se okrene puna sebe i pogleda me, a ja mrtav-hladan" Sta si se ufurala, jarana zovem, ne tebe" 8-) Ono, malo bih se zahebavo :D

i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodate :D
cyprus

Post by cyprus »

mamica papucarka wrote:i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodate :D
Aha, sve zapinjemo :lol: Neko više neko manje, zavisno od veličine :D :D .
mamica papucarka

cyprus wrote:
mamica papucarka wrote:i uvijek me je interesovalo, jel vama muskima chuna smeta dok hodate :D
ja uvijek imam osjecaj da bi mi to smetalo. Pa izlijece iz gaca, pa te dohvaca lijevo-desno. Ne znam kud bi sa tim da ga imam :lol: :lol: :lol:
Valjda ko i grurdi u zena :lol: Kad trcis Lijevo-desno, :lol:
i da sam musko uvijek bih hodao neobrijan :oops: :D
black

Post by black »

mamica papucarka wrote:
pa mozes ti i sada hodati neobrijana :oops: :D
mamica papucarka

ja sam rekla NEOBRIJAN, a ne neobrijana. :oops: Za ovo drugo se obrati Nausnici :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

black wrote:
mamica papucarka wrote:
:D

ne bi, vjeruj mi, ja ako se ne brijem par dana pocne me jako svrbiti, a da ne pricam da izgledam kao cetnik pocetnik ili polaznik ljetne skole za talibane u vaziristanu :D
Saian

Post by Saian »

callmethebreeeze wrote:
black wrote:
mamica papucarka wrote:

ne bi, vjeruj mi, ja ako se ne brijem par dana pocne me jako svrbiti, a da ne pricam da izgledam kao cetnik pocetnik ili polaznik ljetne skole za talibane u vaziristanu :D
sjo ja se ne brijem dok ono fakat ne bude ofirno :D, fuarm "aj don giv a fak" -look :D dakle svakih 2, 3 sedmice, najmrzhe mi je, ako uleti neki "ozbiljni" susret pa se moram brijat sjoooooooo belaj :D. Imam prijatelja kojem sa 25 godina rastu dvije dlake na vratu samo, nema chovjek brade nikako i akko mu samo zavidim sjooooo, brijanje peglativa brate :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Saian wrote:
callmethebreeeze wrote:
black wrote: pa mozes ti i sada hodati neobrijana :oops: :D

sjo ja se ne brijem dok ono fakat ne bude ofirno :D, fuarm "aj don giv a fak" -look :D dakle svakih 2, 3 sedmice, najmrzhe mi je, ako uleti neki "ozbiljni" susret pa se moram brijat sjoooooooo belaj :D. Imam prijatelja kojem sa 25 godina rastu dvije dlake na vratu samo, nema chovjek brade nikako i akko mu samo zavidim sjooooo, brijanje peglativa brate :D
2-3 sedmice?! :oops: gluho bilo :D ja nakon tri sedmice mogu na cetnicki woodstock bez problema :-)
u vojsku te treba :D
maccarona

Post by maccarona »

sai :D LEPI robinson kruso :D:D:D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Zox wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
maccarona wrote:istinu zboris :D al me zanima jos jedno :D dal ste ikad pokusali sami sebi pop....... :lol: :lol: :lol: :lol:
ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizat :lol:
Jedan moj drug iz rata, cije ime ne smijem spomenuti jer je sad javna licnost je mogao! (pop, ne pol :D )
Ono, nisam bas prisustvovao konkretnom cinu, ali se mogao sageti toliko da je to bilo sasvim izvodljivo.
taj je haman bio pravo elastican :lol:
haman su mu svi zavidjeli :lol:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

mamica papucarka wrote:
cyprus wrote:
ja uvijek imam osjecaj da bi mi to smetalo. Pa izlijece iz gaca, pa te dohvaca lijevo-desno. Ne znam kud bi sa tim da ga imam :lol: :lol: :lol:
Valjda ko i grurdi u zena :lol: Kad trcis Lijevo-desno, :lol:
sto kipar rece sve zavisi od velicine, a i u cemu si, jel imas unutarnji ves itd....mislim d aj usporedba sa grudima ispravna :D
Zoya

#92 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by Zoya »

Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah :lol:
anais_nin

#93 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by anais_nin »

Zoya wrote:Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah :lol:
sram te bilo... :D ti bi znaci svih 24 sata u krevetu provela :lol: :lol: :lol:

mene je uvijek vise fascinirala muska sposobnost da promashe klozetsku solju kad ciljaju :lol: pa eto taman 24 sata da skontam u chemu je caka :skoljka: :D
Cholina_Lokica

#94 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by Cholina_Lokica »

Zoya wrote:Fakat ovo za cunu. I ja bi je voljela imati 24 sata, da vidim/osjetim kako to funkcionise. Osjecaj kad se digne na sabah :lol:
ista sam takva, i da vidim kako fercera svrsavanje kod njih :lol: jel' puno drugacije :D
faye

#95 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by faye »

Dile wrote:
ista sam takva, i da vidim kako fercera svrsavanje kod njih :lol: jel' puno drugacije :D
:lol: kao da nije ocigledno koliko je drugacije :D

vala ja ne bih :D :oops:
Cholina_Lokica

#96 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by Cholina_Lokica »

pa da udjem malo dublje u tu problematiku :D koji je njima to osjecaj :D
faye

#97 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by faye »

:D :D :D

ok, ok :D ma ipak, neka hvala :oops:
anais_nin

#98 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by anais_nin »

Dile wrote:pa da udjem malo dublje u tu problematiku :D koji je njima to osjecaj :D
:D :D :D :D :D
Cholina_Lokica

#99 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by Cholina_Lokica »

anais_nin wrote:
Dile wrote:pa da udjem malo dublje u tu problematiku :D koji je njima to osjecaj :D
:D :D :D :D :D
:) 8) :evil:
seln

#100 Re: Zamjena pola 24 sata

Post by seln »

Ja bih taj dan usrecio neku zgodnu lezbejku...
Post Reply