Zamjena pola 24 sata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

rina*

Post by rina* »

Muha se sprema za drzavni udar :D

eh da, da sam musko pokusala bih
gledati fodbal :D
slusati zenu dok se jada :shock:
biti musko 24 sata :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

muha_sa wrote:plaha tema :D a i odgovori su :lol: baš se ismijah :)
hajd--da i ja dam skromni prilog :D

šta se imam preobrazit kad sam preobražen evo vec hejbet godina :D
kuham-cistim-perem -peglam a ona ko beg- daljinski i šalta li šalta :D
nedo mi bog dragi da wc stojeci koristim--naždero bih se jezika za cio život :D
ne žalim se--meni plaho :D
Muha nije ba isto, ovo da je zena pisala bilo bi "kuham-cistim-perem -peglam-pusim" :lol: :lol: :lol: :lol:

Suti, dobro ti je....imas krov nad glavom i 3 obroka dnevno 8) :lol:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

FFK as Lucy01 wrote:

Muha nije ba isto, ovo da je zena pisala bilo bi "kuham-cistim-perem -peglam-pusim" :lol: :lol: :lol: :lol:

ma samo dok ne marisu, dobro je, moj muha :D
muha_sa

Post by muha_sa »

šuti :D ne smijem priznat :D javno :D
ama--šta da kažem :D donji sam kako god okrenem :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

ja bi obuku minjak natego stikle na noge i pokuso da šprintam :lol:
fixer

Post by fixer »

ja kad bi bio 24 sata zensko na sve moguce nacine bi pokusao da odgonetnem misteriju dal i zene prde
Bosanac sa dna kace

glede ovi visećih tuta za pišakanje, jednom davno sa nekih 16-ak godina prolazio sma busem kroz Zavidoviće i na autobuskoj odem u ćenifu i bili te viseće tute i ja obavim svoje, međutim nisam primijetio da propušta i da mi je sve otišlo po pantolama na kojima se to jako primijetilo, kad sam izišo svi su buljili u mene, tako da ako vam se kad po(ne)sreći da budete muškarci dobro pazte :D
otad trpim mokreš i po čitav dan al u viseće tute ne pišam više :D
Prozor

Post by Prozor »

callmethebreeeze wrote:
FFK as Lucy01 wrote:

ma samo dok ne marisu, dobro je, moj muha :D
:lol: :lol: , kad pocne marisanje, gotovo je :lol: :D :D :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

muha_sa wrote:šuti :D ne smijem priznat :D javno :D
ma ja samo kazem da sam moderan i savremen muskarac ;)
maccarona

Post by maccarona »

mene bi samo zanimalo, da li zaista :oops: toliko boli kad te neko zvizne :D u muski park :lol: :D
koliko ove nase mimoze ponekad jaucu, to je nevjerovatno :roll: :zzzz: :zzzz: :lol: :D
cyprus

Post by cyprus »

maccarona wrote:mene bi samo zanimalo, da li zaista :oops: toliko boli kad te neko zvizne :D u muski park :lol: :D
koliko ove nase mimoze ponekad jaucu, to je nevjerovatno :roll: :zzzz: :zzzz: :lol: :D
Pa dobro i to ti zavisi od ugla pod kojim te neko zvizno kao i od jačine zviznuća, ali svejedno to je nešto što jednoj ženi ne bih nikad poželio da iskusi :wink: .

PS A ja znam da kad bi imala 24h da ti ovo ne bi bilo ni na kraj pameti, pored toliko drugih interesantnih stvari :lol:
maccarona

Post by maccarona »

istinu zboris :D al me zanima jos jedno :D dal ste ikad pokusali sami sebi pop....... :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

muha_sa wrote:šuti :D ne smijem priznat :D javno :D
:? :D i kako je to losa stvar? :D :lol:
encian

Post by encian »

fixer wrote:ja kad bi bio 24 sata zensko na sve moguce nacine bi pokusao da odgonetnem misteriju dal i zene prde
znat ces kad se ozenis :D
cyprus

Post by cyprus »

maccarona wrote:istinu zboris :D al me zanima jos jedno :D dal ste ikad pokusali sami sebi pop....... :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

pokusao bi shvatiti draz ulaska u 100 butika i trosenje cijelog dana na razgledanje krpica i robe koju nemas love da kupis ili ne mislis kupiti :D

pokusao bi shvatiti i taj mazohisticki poriv monologa o necemu, a da znas da onaj pored tebe te "slusa", suti i misli o tome kako ce se razviti situacija u ligi prvaka, ali ti i dalje nastavljas pricati i nastavljas i nastaaaaaaavljaaaaaaas :D

pokusao bi shvatiti smisao zajednickog odlaska u wc :D

pokusao bi shvatiti kako izgleda kad ti neko pridje i kaze da mu se svidjas :lol:

pokusao bi napravit spagu :D

pokusao bi viditi kako je trcati dok imas sise :D

pokusao bi shvatiti sta moze fizicki da bude lijepo na jednom muskarcu :D

eto vala dosta od mene, cak i previse
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote:
1. pokusao bi shvatiti draz ulaska u 100 butika i trosenje cijelog dana na razgledanje krpica i robe koju nemas love da kupis ili ne mislis kupiti :D

2. pokusao bi shvatiti i taj mazohisticki poriv monologa o necemu, a da znas da onaj pored tebe te "slusa", suti i misli o tome kako ce se razviti situacija u ligi prvaka, ali ti i dalje nastavljas pricati i nastavljas i nastaaaaaaavljaaaaaaas :D

3. pokusao bi shvatiti smisao zajednickog odlaska u wc :D

4. pokusao bi shvatiti kako izgleda kad ti neko pridje i kaze da mu se svidjas :lol:

5. pokusao bi napravit spagu :D

6. pokusao bi viditi kako je trcati dok imas sise :D

7. pokusao bi shvatiti sta moze fizicki da bude lijepo na jednom muskarcu :D

1. neke zene su rodjene bez tog gena :lol:

2. sustina te misterije je sljedece: meni je bitno da ja kazem sta imam da kazem, tvoje je samo da IZGLEDAS kao da slusas :D

3. nema smisla, ima samo gotive :lol:

4. to moze da bude

a) SUPER
b) HOROR

zavisno od toga ko vrshi prilazenje :D

5. za to ti treba malo vise od 24 sata uvjezbavanja :D

6. zavisi od velicine, sve preko 4. jednako prijatno kao kad vas neko fisne u jaja :D

7. to ni ja jos ne znam, prijavim ako skontam :lol:
mostarac

Post by mostarac »

anais_nin wrote:
mostarac wrote:
1. pokusao bi shvatiti draz ulaska u 100 butika i trosenje cijelog dana na razgledanje krpica i robe koju nemas love da kupis ili ne mislis kupiti :D

2. pokusao bi shvatiti i taj mazohisticki poriv monologa o necemu, a da znas da onaj pored tebe te "slusa", suti i misli o tome kako ce se razviti situacija u ligi prvaka, ali ti i dalje nastavljas pricati i nastavljas i nastaaaaaaavljaaaaaaas :D

3. pokusao bi shvatiti smisao zajednickog odlaska u wc :D

4. pokusao bi shvatiti kako izgleda kad ti neko pridje i kaze da mu se svidjas :lol:

5. pokusao bi napravit spagu :D

6. pokusao bi viditi kako je trcati dok imas sise :D

7. pokusao bi shvatiti sta moze fizicki da bude lijepo na jednom muskarcu :D

1. neke zene su rodjene bez tog gena :lol:

2. sustina te misterije je sljedece: meni je bitno da ja kazem sta imam da kazem, tvoje je samo da IZGLEDAS kao da slusas :D

3. nema smisla, ima samo gotive :lol:

4. to moze da bude

a) SUPER
b) HOROR

zavisno od toga ko vrshi prilazenje :D

5. za to ti treba malo vise od 24 sata uvjezbavanja :D

6. zavisi od velicine, sve preko 4. jednako prijatno kao kad vas neko fisne u jaja :D

7. to ni ja jos ne znam, prijavim ako skontam :lol:
1. da, ali samo neke i jako malo :D

2. Pa mozes reci i zidu, ako nista sigurna si u njegove reakcije :D

3. Kakva je gotiva :D

4. pa kako god bude, al eto da vidim :lol:

5. e hvala na odgovoru

6. a odakle ti znas kako je kad te neko zvizne u jaja :D

7. za zadnje smo zajedno ostali neupuceni :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote: 1. da, ali samo neke i jako malo :D

2. Pa mozes reci i zidu, ako nista sigurna si u njegove reakcije :D

3. Kakva je gotiva :D

4. pa kako god bude, al eto da vidim :lol:

5. e hvala na odgovoru

6. a odakle ti znas kako je kad te neko zvizne u jaja :D

7. za zadnje smo zajedno ostali neupuceni :D
1. pa mozda te zapadne da budes bas TAKVA (rijetka zvjerka) tih 24 sata :lol: ja samo da ublazim razocarenje, PREVENTIVNO :D

2. pa sta mislis odakle ona izreka "ja l tebi, ja l zidu, isto je" :oops: :D

3. ima ih vise :D neke od njih su: nije ti dosadno dok cekas u redu, ako skoro uvijek i neminovno postoji RED u zenskom WCu :D + express trac partija = quickie :D

4. vece su ti sanse za traumu nego za odusevljenje :D

5. hint: i musko moze usavrsiti "zensku spagu" :D :lol:

6. do zakljucka sam dosla rangirajuci kolicinu bola sljedecim faktorima: stepenima grcenja tijela, nivoom promjene izraza na licu, intenzitetom, kolicinom i "prljavstinom" izreceih psovki u datom momentu :D

7. mozda nas neko oboje uputi :D
Bosanac sa dna kace

maccarona wrote:istinu zboris :D al me zanima jos jedno :D dal ste ikad pokusali sami sebi pop....... :lol: :lol: :lol: :lol:
ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizat :lol:
Zox

Post by Zox »

Bosanac sa dna kace wrote:
ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizat :lol:
Jedan moj drug iz rata, cije ime ne smijem spomenuti jer je sad javna licnost je mogao! (pop, ne pol :D )
Ono, nisam bas prisustvovao konkretnom cinu, ali se mogao sageti toliko da je to bilo sasvim izvodljivo.
Saian

Post by Saian »

hebote gledam ovu temu par dana i kontam "Zamjena pola 24 sata" koji kua, pola chega zamijenit 24 sata, tek danas otvorih :D :D :D

Arsla pa ti opisa to ko da je sve hit do hita od sminkanja do cipelica :D koji kua, zar nije ljepse imat jedne u vrh glave dvoje cipela i ne shminkat se, a samim tim odspavat duzhe :roll: kako god evo ja kontam da bih kontemplirao o mushko-zhenskim odnosima, svijetu, opcem i onom senzualnom, onda bih malo izuchavao tijelo :D sta mu pashe, sta mu ne pashe :D, volio bih da se zamijenim tako da me bar nekih 2,3 sata zakachi PMS (necemo pretjerivati, cisto da tachno znam sta su no's sta su go's :D) i tako bih proveo dan, a onda nakon 24 sata bih s tim znanjem probao prvo sebi i drugima (uz naknadu u suhom zlatu :D) olakshati zhivot i suzhivot :D

P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to :D, a oboje ne ide hebi ga :D tol'ko znam :D i bez switcha :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Saian wrote:hebote gledam ovu temu par dana i kontam "Zamjena pola 24 sata" koji kua, pola chega zamijenit 24 sata, tek danas otvorih :D :D :D

Arsla pa ti opisa to ko da je sve hit do hita od sminkanja do cipelica :D koji kua, zar nije ljepse imat jedne u vrh glave dvoje cipela i ne shminkat se, a samim tim odspavat duzhe :roll: kako god evo ja kontam da bih kontemplirao o mushko-zhenskim odnosima, svijetu, opcem i onom senzualnom, onda bih malo izuchavao tijelo :D sta mu pashe, sta mu ne pashe :D, volio bih da se zamijenim tako da me bar nekih 2,3 sata zakachi PMS (necemo pretjerivati, cisto da tachno znam sta su no's sta su go's :D) i tako bih proveo dan, a onda nakon 24 sata bih s tim znanjem probao prvo sebi i drugima (uz naknadu u suhom zlatu :D) olakshati zhivot i suzhivot :D

P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to :D, a oboje ne ide hebi ga :D tol'ko znam :D i bez switcha :D

Sai :? pa nisam nikad kontala da si ti toliki mazohista :shock: trpio bi i PMS i "crveno" u istom danu :oops: :shock: :D samo uzmi u obzir da i jedno i drugo zna biti "bolno" na svoj nacin, da ne bude previse? :D

P.S. postoje i zene koje ne vole kupovinu, kao i one koje se ne sminkaju i ne vole cipele :D isto kao sto postoje muskarci koji ne gotive fudbal, niti sve ostale sportove pod kapom nebeskom :D a isto tako, znam da vecina muskih odavno koristi one bzzzz bzzzzzz elektricne brijace :D al eto ja bih ipak kod brice :D valjda sve zavisi koji aspekt ponasanja te najvise fascinira :D
Šandor

Post by Šandor »

anais_nin wrote:a isto tako, znam da vecina muskih odavno koristi one bzzzz bzzzzzz elektricne brijace :D al eto ja bih ipak kod brice :D valjda sve zavisi koji aspekt ponasanja te najvise fascinira :D
Električnim koji su meni došli u šake nikad se nisam uspio obrijati kako treba. Šta ja znam, možda neki električni mogu završiti posao. Al ovi koje sam ja koristio pomogli bi samo kad bih se vratio 10 godina unazad. Početak brijačke karijere. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Šandor wrote:
anais_nin wrote:a isto tako, znam da vecina muskih odavno koristi one bzzzz bzzzzzz elektricne brijace :D al eto ja bih ipak kod brice :D valjda sve zavisi koji aspekt ponasanja te najvise fascinira :D
Električnim koji su meni došli u šake nikad se nisam uspio obrijati kako treba. Šta ja znam, možda neki električni mogu završiti posao. Al ovi koje sam ja koristio pomogli bi samo kad bih se vratio 10 godina unazad. Početak brijačke karijere. :D
ides li ti u brice? :D
Post Reply