eh da, da sam musko pokusala bih
gledati fodbal
slusati zenu dok se jada
biti musko 24 sata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Muha nije ba isto, ovo da je zena pisala bilo bi "kuham-cistim-perem -peglam-pusim"muha_sa wrote:plaha temaa i odgovori su
baš se ismijah
![]()
hajd--da i ja dam skromni prilog![]()
šta se imam preobrazit kad sam preobražen evo vec hejbet godina![]()
kuham-cistim-perem -peglam a ona ko beg- daljinski i šalta li šalta![]()
nedo mi bog dragi da wc stojeci koristim--naždero bih se jezika za cio život![]()
ne žalim se--meni plaho
ma samo dok ne marisu, dobro je, moj muhaFFK as Lucy01 wrote:Muha nije ba isto, ovo da je zena pisala bilo bi "kuham-cistim-perem -peglam-pusim"muha_sa wrote:plaha temaa i odgovori su
baš se ismijah
![]()
nedo mi bog dragi da wc stojeci koristim--naždero bih se jezika za cio život![]()
ne žalim se--meni plaho![]()
![]()
![]()
Suti, dobro ti je....imas krov nad glavom i 3 obroka dnevno![]()
callmethebreeeze wrote:ma samo dok ne marisu, dobro je, moj muhaFFK as Lucy01 wrote:Muha nije ba isto, ovo da je zena pisala bilo bi "kuham-cistim-perem -peglam-pusim"muha_sa wrote:plaha temaa i odgovori su
baš se ismijah
![]()
ne žalim se--meni plaho![]()
![]()
![]()
Suti, dobro ti je....imas krov nad glavom i 3 obroka dnevno![]()
ma ja samo kazem da sam moderan i savremen muskaracmuha_sa wrote:šutine smijem priznat
javno
![]()
ama--šta da kažemdonji sam kako god okrenem
Pa dobro i to ti zavisi od ugla pod kojim te neko zvizno kao i od jačine zviznuća, ali svejedno to je nešto što jednoj ženi ne bih nikad poželio da iskusimaccarona wrote:mene bi samo zanimalo, da li zaistatoliko boli kad te neko zvizne
u muski park
![]()
![]()
koliko ove nase mimoze ponekad jaucu, to je nevjerovatno![]()
![]()
![]()
![]()
1. neke zene su rodjene bez tog genamostarac wrote:
1. pokusao bi shvatiti draz ulaska u 100 butika i trosenje cijelog dana na razgledanje krpica i robe koju nemas love da kupis ili ne mislis kupiti
2. pokusao bi shvatiti i taj mazohisticki poriv monologa o necemu, a da znas da onaj pored tebe te "slusa", suti i misli o tome kako ce se razviti situacija u ligi prvaka, ali ti i dalje nastavljas pricati i nastavljas i nastaaaaaaavljaaaaaaas
3. pokusao bi shvatiti smisao zajednickog odlaska u wc
4. pokusao bi shvatiti kako izgleda kad ti neko pridje i kaze da mu se svidjas![]()
5. pokusao bi napravit spagu
6. pokusao bi viditi kako je trcati dok imas sise
7. pokusao bi shvatiti sta moze fizicki da bude lijepo na jednom muskarcu
eto vala dosta od mene, cak i previse
1. da, ali samo neke i jako maloanais_nin wrote:1. neke zene su rodjene bez tog genamostarac wrote:
1. pokusao bi shvatiti draz ulaska u 100 butika i trosenje cijelog dana na razgledanje krpica i robe koju nemas love da kupis ili ne mislis kupiti
2. pokusao bi shvatiti i taj mazohisticki poriv monologa o necemu, a da znas da onaj pored tebe te "slusa", suti i misli o tome kako ce se razviti situacija u ligi prvaka, ali ti i dalje nastavljas pricati i nastavljas i nastaaaaaaavljaaaaaaas
3. pokusao bi shvatiti smisao zajednickog odlaska u wc
4. pokusao bi shvatiti kako izgleda kad ti neko pridje i kaze da mu se svidjas![]()
5. pokusao bi napravit spagu
6. pokusao bi viditi kako je trcati dok imas sise
7. pokusao bi shvatiti sta moze fizicki da bude lijepo na jednom muskarcu
eto vala dosta od mene, cak i previse![]()
2. sustina te misterije je sljedece: meni je bitno da ja kazem sta imam da kazem, tvoje je samo da IZGLEDAS kao da slusas![]()
3. nema smisla, ima samo gotive![]()
4. to moze da bude
a) SUPER
b) HOROR
zavisno od toga ko vrshi prilazenje![]()
5. za to ti treba malo vise od 24 sata uvjezbavanja![]()
6. zavisi od velicine, sve preko 4. jednako prijatno kao kad vas neko fisne u jaja![]()
7. to ni ja jos ne znam, prijavim ako skontam
1. pa mozda te zapadne da budes bas TAKVA (rijetka zvjerka) tih 24 satamostarac wrote: 1. da, ali samo neke i jako malo
2. Pa mozes reci i zidu, ako nista sigurna si u njegove reakcije
3. Kakva je gotiva
4. pa kako god bude, al eto da vidim![]()
5. e hvala na odgovoru
6. a odakle ti znas kako je kad te neko zvizne u jaja
7. za zadnje smo zajedno ostali neupuceni
ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizatmaccarona wrote:istinu zborisal me zanima jos jedno
dal ste ikad pokusali sami sebi pop.......
![]()
![]()
![]()
Jedan moj drug iz rata, cije ime ne smijem spomenuti jer je sad javna licnost je mogao! (pop, ne polBosanac sa dna kace wrote:ne more, moras odvadit 2-3 rebra, probaj ti seb polizatmaccarona wrote:istinu zborisal me zanima jos jedno
dal ste ikad pokusali sami sebi pop.......
![]()
![]()
![]()
Saian wrote:hebote gledam ovu temu par dana i kontam "Zamjena pola 24 sata" koji kua, pola chega zamijenit 24 sata, tek danas otvorih![]()
![]()
![]()
Arsla pa ti opisa to ko da je sve hit do hita od sminkanja do cipelicakoji kua, zar nije ljepse imat jedne u vrh glave dvoje cipela i ne shminkat se, a samim tim odspavat duzhe
kako god evo ja kontam da bih kontemplirao o mushko-zhenskim odnosima, svijetu, opcem i onom senzualnom, onda bih malo izuchavao tijelo
sta mu pashe, sta mu ne pashe
, volio bih da se zamijenim tako da me bar nekih 2,3 sata zakachi PMS (necemo pretjerivati, cisto da tachno znam sta su no's sta su go's
) i tako bih proveo dan, a onda nakon 24 sata bih s tim znanjem probao prvo sebi i drugima (uz naknadu u suhom zlatu
) olakshati zhivot i suzhivot
P.S. konto sam prvo da trazim da budem trudnica da znam kako to hoda, no kontam menstruacija dolazi chesce, pa je vishe korisno istrpit to, a oboje ne ide hebi ga
tol'ko znam
i bez switcha
Električnim koji su meni došli u šake nikad se nisam uspio obrijati kako treba. Šta ja znam, možda neki električni mogu završiti posao. Al ovi koje sam ja koristio pomogli bi samo kad bih se vratio 10 godina unazad. Početak brijačke karijere.anais_nin wrote:a isto tako, znam da vecina muskih odavno koristi one bzzzz bzzzzzz elektricne brijaceal eto ja bih ipak kod brice
valjda sve zavisi koji aspekt ponasanja te najvise fascinira
ides li ti u brice?Šandor wrote:Električnim koji su meni došli u šake nikad se nisam uspio obrijati kako treba. Šta ja znam, možda neki električni mogu završiti posao. Al ovi koje sam ja koristio pomogli bi samo kad bih se vratio 10 godina unazad. Početak brijačke karijere.anais_nin wrote:a isto tako, znam da vecina muskih odavno koristi one bzzzz bzzzzzz elektricne brijaceal eto ja bih ipak kod brice
valjda sve zavisi koji aspekt ponasanja te najvise fascinira