Zamjena pola 24 sata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

volio bih saznati prde li ženske i podriguju li
zato bih se infiltriro u kakvu grupicu :D:D:D djevojaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prozor

Post by Prozor »

komi wrote:volio bih saznati prde li ženske i podriguju li
zato bih se infiltriro u kakvu grupicu :D:D:D djevojaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i onda pustiti probni balon, onako glasno se podrignut, pa iscekivat hocel´ se padat od smijeha... jos da tajno snimis, bio bi indiana jones :-)
atko

Post by atko »

A usput bi mogLA da se pofalis kako je komi sex masina i da ima cvaju u gacama :lol: :lol: :lol:
Prozor

Post by Prozor »

Ma, ipak bi bilo bolje skupit jaranice za konak, pa onda predlozit onu igru sa jastucima u donjem vesu... :-) :-) :D :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

atko wrote:
A usput bi mogLA da se pofalis kako je komi sex masina i da ima cvaju u gacama :lol: :lol: :lol:

hahahahha

hm vidio nisam mislio o marketingu

koja sam ja naivčina :D ja mislio dobar glas se jeb... hm... :D radom čuje :D:D:D
Dori

Post by Dori »

Odusevljavaju me muski odgovori..... :lol:
BHG

Post by BHG »

ja bih probao da vidim kako je to biti lezbejka :D
anais_nin

Post by anais_nin »

vidim neki muskarci podrazumjevaju da im se preobrazbom ne mjenjaju objekti ni fokus seksualnog uzbudjenja, dok neki podrazumjevaju da automatski postaju heteroseksualna zena :D naravno svjesni te da biste nakon tih 24 sata "eksperimenitisanja" povrat u vase prvobitno stanje ukljucivao i saznanje da ste "opchili" sa muskarcem :D :lol: nema puno homofoba, ha im se da zensko tijelo :lol: :lol: :lol: :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

anais_nin wrote:vidim neki muskarci podrazumjevaju da im se preobrazbom ne mjenjaju objekti ni fokus seksualnog uzbudjenja, dok neki podrazumjevaju da automatski postaju heteroseksualna zena :D naravno svjesni te da biste nakon tih 24 sata "eksperimenitisanja" povrat u vase prvobitno stanje ukljucivao i saznanje da ste "opchili" sa muskarcem :D :lol: nema puno homofoba, ha im se da zensko tijelo :lol: :lol: :lol: :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :lol: :lol: Jebiga lova je u pitanju... :-) :lol: :lol: :lol: :D :D :D
*angelina*

Post by *angelina* »

DobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cyprus

Post by cyprus »

BHG wrote:ja bih probao da vidim kako je to biti lezbejka :D
:thumbup: Joj i ovo mi je velika želja isprobat :D :D . :lol:
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

kopirah ovaj post sa jedne druge teme.. moradoh, jer ovo je razlog zasto bih volio biti zena bar 24 sahata! :D
dacina_curica wrote:
anais_nin wrote:
dacina_curica wrote:mogu i ove :D
Image
vec zamisljam scenu, nalazimo se ti, danas i ja, i sve u ovim cipama :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nakon preobrazenja u ljepsi spol :D :D prepustila bih se dacinoj, danas, anais, tempori, bumbiju i maci! :D :D

dozivjeti jedan "dan zena" sa svim pratecim arsenalima: jutarnje pripremanje, sminkanje, odabir garderobe, cipelica i tasnice. jutarnji caj, kafa i cumuranje uz taj akt.:) volio bih osjetiti sve one zloceste odsjaje oka koje zene imaju kad nesto posebno saznaju:) pa zajednicka kupovina..:D okrutnost istine! itd, itd.. :D cinimi se da bi trebalo malo vise od 24 sahata, ah da i najvaznije.. volio bih osjetiti kako je to kada zena istinski voli i kada bezgranicno mrzi..
_LoLiTa_

Post by _LoLiTa_ »

Da mogu biti musko, jedino sto bi me zanimalo jeste da vidim kako je vama muskima tokom sexa. Htjela bih spavati s nekoliko zena, i onda da mogu odluciti je li bolje zenama kad primaju ili muskarcima kad daju. Eto to me samo zanima. Sad mislim da je bolje i napetije nama zenama.
Zox

Post by Zox »

RIZVA wrote:ja bi probo mini val :D
Kuda? :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

DobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta... :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Jesi ti kapacitet, a sta ako si ruzna zenska :lol: opade tarifa odma'...... :D :D :D :D
sulesavic

Post by sulesavic »

FFK as Lucy01 wrote:
Jesi ti kapacitet, a sta ako si ruzna zenska :lol: opade tarifa odma'...... :D :D :D :D
Marka po marka...
Prozor

Post by Prozor »

_LoLiTa_ wrote:Da mogu biti musko, jedino sto bi me zanimalo jeste da vidim kako je vama muskima tokom sexa. Htjela bih spavati s nekoliko zena, i onda da mogu odluciti je li bolje zenama kad primaju ili muskarcima kad daju. Eto to me samo zanima. Sad mislim da je bolje i napetije nama zenama.
Pa bi opet naletila na koju preobrazenu "zenu" sa foruma, mozda cyprys! :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

sulesavic wrote:
FFK as Lucy01 wrote:
Marka po marka...
i ja bas kontam...markica po markica :lol: :lol: :lol:
encian

Post by encian »

ja bih samo voljela da se muski preobraze u zenske u doba PMS-a, ili jos bolje, prvi dan mjesecnice :D .
spijun_KA

Post by spijun_KA »

Da budem musko...Osisala bih se nacelavo :roll: :D
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

FFK as Lucy01 wrote:
Ako sam lijep muskarac , valjda bi bio i lijepa zenska... :D :D :D :lol: A 100 Ojra je neki prosjek...Nemoj da ti sad nadjem stranicu super-teta sto uzimaju za sat po 1000 Ojra... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

A moze i ona cuvena Fatina ; "markica po markica..."! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

encian wrote:ja bih samo voljela da se muski preobraze u zenske u doba PMS-a, ili jos bolje, prvi dan mjesecnice :D .
bolje imat' cunu nego pms 8) :D 8)
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
encian wrote:ja bih samo voljela da se muski preobraze u zenske u doba PMS-a, ili jos bolje, prvi dan mjesecnice :D .
bolje imat' cunu nego pms 8) :D 8)
:kravata: :kravata: :kravata:

@encian, namah si zeljom pokvarila Kolumbu ideju za business :D
muha_sa

Post by muha_sa »

plaha tema :D a i odgovori su :lol: baš se ismijah :)
hajd--da i ja dam skromni prilog :D

šta se imam preobrazit kad sam preobražen evo vec hejbet godina :D
kuham-cistim-perem -peglam a ona ko beg- daljinski i šalta li šalta :D
nedo mi bog dragi da wc stojeci koristim--naždero bih se jezika za cio život :D
ne žalim se--meni plaho :D
Prozor

Post by Prozor »

:lol: :lol: :lol: auu muha, tebi bi preobrazaj dobro dos´o, za kontrolnu situaciju :lol: :D :D
Post Reply