zato bih se infiltriro u kakvu grupicu
Zamjena pola 24 sata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Prozor
i onda pustiti probni balon, onako glasno se podrignut, pa iscekivat hocel´ se padat od smijeha... jos da tajno snimis, bio bi indiana joneskomi wrote:volio bih saznati prde li ženske i podriguju li
zato bih se infiltriro u kakvu grupicu:D:D djevojaka
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
atko wrote:A usput bi mogLA da se pofalis kako je komi sex masina i da ima cvaju u gacamakomi wrote:volio bih saznati prde li ženske i podriguju li
zato bih se infiltriro u kakvu grupicu:D:D djevojaka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahha
hm vidio nisam mislio o marketingu
koja sam ja naivčina
- anais_nin
vidim neki muskarci podrazumjevaju da im se preobrazbom ne mjenjaju objekti ni fokus seksualnog uzbudjenja, dok neki podrazumjevaju da automatski postaju heteroseksualna zena
naravno svjesni te da biste nakon tih 24 sata "eksperimenitisanja" povrat u vase prvobitno stanje ukljucivao i saznanje da ste "opchili" sa muskarcem
nema puno homofoba, ha im se da zensko tijelo

- DobroJutroKolumbo
anais_nin wrote:vidim neki muskarci podrazumjevaju da im se preobrazbom ne mjenjaju objekti ni fokus seksualnog uzbudjenja, dok neki podrazumjevaju da automatski postaju heteroseksualna zenanaravno svjesni te da biste nakon tih 24 sata "eksperimenitisanja" povrat u vase prvobitno stanje ukljucivao i saznanje da ste "opchili" sa muskarcem
![]()
nema puno homofoba, ha im se da zensko tijelo
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
*angelina*
DobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
kopirah ovaj post sa jedne druge teme.. moradoh, jer ovo je razlog zasto bih volio biti zena bar 24 sahata! 
nakon preobrazenja u ljepsi spol
prepustila bih se dacinoj, danas, anais, tempori, bumbiju i maci!
dozivjeti jedan "dan zena" sa svim pratecim arsenalima: jutarnje pripremanje, sminkanje, odabir garderobe, cipelica i tasnice. jutarnji caj, kafa i cumuranje uz taj akt.
volio bih osjetiti sve one zloceste odsjaje oka koje zene imaju kad nesto posebno saznaju:) pa zajednicka kupovina..
okrutnost istine! itd, itd..
cinimi se da bi trebalo malo vise od 24 sahata, ah da i najvaznije.. volio bih osjetiti kako je to kada zena istinski voli i kada bezgranicno mrzi..
dacina_curica wrote:anais_nin wrote:vec zamisljam scenu, nalazimo se ti, danas i ja, i sve u ovim cipamadacina_curica wrote:mogu i ove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nakon preobrazenja u ljepsi spol
dozivjeti jedan "dan zena" sa svim pratecim arsenalima: jutarnje pripremanje, sminkanje, odabir garderobe, cipelica i tasnice. jutarnji caj, kafa i cumuranje uz taj akt.
-
_LoLiTa_
Da mogu biti musko, jedino sto bi me zanimalo jeste da vidim kako je vama muskima tokom sexa. Htjela bih spavati s nekoliko zena, i onda da mogu odluciti je li bolje zenama kad primaju ili muskarcima kad daju. Eto to me samo zanima. Sad mislim da je bolje i napetije nama zenama.
-
FFK as Lucy01
Jesi ti kapacitet, a sta ako si ruzna zenskaDobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Prozor
Pa bi opet naletila na koju preobrazenu "zenu" sa foruma, mozda cyprys!_LoLiTa_ wrote:Da mogu biti musko, jedino sto bi me zanimalo jeste da vidim kako je vama muskima tokom sexa. Htjela bih spavati s nekoliko zena, i onda da mogu odluciti je li bolje zenama kad primaju ili muskarcima kad daju. Eto to me samo zanima. Sad mislim da je bolje i napetije nama zenama.
- Bumbar
i ja bas kontam...markica po markicasulesavic wrote:Marka po marka...FFK as Lucy01 wrote:Jesi ti kapacitet, a sta ako si ruzna zenskaDobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opade tarifa odma'......
![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Ako sam lijep muskarac , valjda bi bio i lijepa zenska...FFK as Lucy01 wrote:Jesi ti kapacitet, a sta ako si ruzna zenskaDobroJutroKolumbo wrote:Iskoristio bi to zensko tijelo za brzu zaradu...24h * 100 Eura = 2.400 Eura...dosta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opade tarifa odma'......
![]()
![]()
![]()
A moze i ona cuvena Fatina ; "markica po markica..."!
-
callmethebreeeze
bolje imat' cunu nego pmsencian wrote:ja bih samo voljela da se muski preobraze u zenske u doba PMS-a, ili jos bolje, prvi dan mjesecnice.
- anais_nin
callmethebreeeze wrote:bolje imat' cunu nego pmsencian wrote:ja bih samo voljela da se muski preobraze u zenske u doba PMS-a, ili jos bolje, prvi dan mjesecnice.
![]()
![]()
@encian, namah si zeljom pokvarila Kolumbu ideju za business
- muha_sa
plaha tema
a i odgovori su
baš se ismijah
hajd--da i ja dam skromni prilog
šta se imam preobrazit kad sam preobražen evo vec hejbet godina
kuham-cistim-perem -peglam a ona ko beg- daljinski i šalta li šalta
nedo mi bog dragi da wc stojeci koristim--naždero bih se jezika za cio život
ne žalim se--meni plaho