zalosno ali istinito
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
#1 zalosno ali istinito
jucer slusam sljedecu pricu koja je bila nedavno na tv-u :
covjek i zene usvoje musko dijete.vole , paze i odgajaju ga kao i svi normalni roditelji
nakon navrsavanja 14 godine dijeteta,desi se ono nezamisljivo .usvojene dijete ima intimni odnos sa majkom,te ona ubrzo i zatrudni i rodi jednu djevojcicu.
naravno otac nista ne zna i uvjeren je da je to njegovo dijete.
prodje nekoliko godina ,djevojcica odraste i kaze "ocu" da joj on pravi otac nije ,vec da je njen otac "usvojene dijete".
dodje frka, razvedu se covjek i zena ....
zena nastavi da zivi sa novim covjekom ,usvojenim dijetetom,
dok otac padne u depresiju.
evo jos jedne....
komsiji nikad ne treba vjerovati!!!
bile dvije porodice ,komsije, koji su jos uz to bili dobri prijatelji.
kuce su im bile jedna pored druge. obje porodice zivjeli su sretno u braku i imali djece
desi se intimni odnos izmedju zene (porodica a) i muskarca (porodica b),te ubrzo zena zatrudni i rodi dijete.odluce da ta tajna ostane izmedju njih ,da nebi narusavali prijateljstvo i svoj zivot.
parodice dolaze jedni drugima,i gotovo da nema nikakvih konflikata..
medjutim pravom ocu dijeteta polako vec pocinje smetati,jer njegovo dijete zove "krivog oca" : "babo ,babo hocu ovo, hocu ono ...
babo ,babo kupi mi to i to ,babo babo vodi me tu i tu..."
otac se je promijnio totalno ,dok majka dijeteta zivi normalnim putem ...
jos jedna ........
sta dodju ova djeca jedni drugima???
covjek stupi u brak sa zenom ,koja vec iz prvog braka ima kcerku..
ubrzo dodje i dijete ,te se neposredno poslije toga i razvedu.medjutim muskarac sada ozeni njenu kcerku te i snjom dobije dijete.
zive sretno i dan danas ...ali sta dodju oni jedni drugima...
covjek i zene usvoje musko dijete.vole , paze i odgajaju ga kao i svi normalni roditelji
nakon navrsavanja 14 godine dijeteta,desi se ono nezamisljivo .usvojene dijete ima intimni odnos sa majkom,te ona ubrzo i zatrudni i rodi jednu djevojcicu.
naravno otac nista ne zna i uvjeren je da je to njegovo dijete.
prodje nekoliko godina ,djevojcica odraste i kaze "ocu" da joj on pravi otac nije ,vec da je njen otac "usvojene dijete".
dodje frka, razvedu se covjek i zena ....
zena nastavi da zivi sa novim covjekom ,usvojenim dijetetom,
dok otac padne u depresiju.
evo jos jedne....
komsiji nikad ne treba vjerovati!!!
bile dvije porodice ,komsije, koji su jos uz to bili dobri prijatelji.
kuce su im bile jedna pored druge. obje porodice zivjeli su sretno u braku i imali djece
desi se intimni odnos izmedju zene (porodica a) i muskarca (porodica b),te ubrzo zena zatrudni i rodi dijete.odluce da ta tajna ostane izmedju njih ,da nebi narusavali prijateljstvo i svoj zivot.
parodice dolaze jedni drugima,i gotovo da nema nikakvih konflikata..
medjutim pravom ocu dijeteta polako vec pocinje smetati,jer njegovo dijete zove "krivog oca" : "babo ,babo hocu ovo, hocu ono ...
babo ,babo kupi mi to i to ,babo babo vodi me tu i tu..."
otac se je promijnio totalno ,dok majka dijeteta zivi normalnim putem ...
jos jedna ........
sta dodju ova djeca jedni drugima???
ubrzo dodje i dijete ,te se neposredno poslije toga i razvedu.medjutim muskarac sada ozeni njenu kcerku te i snjom dobije dijete.
Last edited by Murat Sabanovic on 03/01/2006 13:03, edited 1 time in total.
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: zalosno ali istinito
ona i taj ciko dodju jel ko bivsi ocuh i pastorka jedno drugom.Murat Sabanovic wrote: sta dodju ova djeca jedni drugima???
a ono dvoje djece brat i sestra, odnosno sestre....
a vala Murate dje ovo iskopa?
Ja sam cuo za jednu pricu;
taksista na ulicama Beograda, i odjednom pred auto zena izleti, poradja se, rekne mu da je vozi u bolnicu, i haj on je odvuce i reknu mu doktori da saceka, kad zovu ga, pitaju jel on otac djeteta, on porice, porice...i haj prisatne da se uradi test ocinstva, kad tamo nema sanse da je otac djeteta jer uopste nije ''plodan'', u djetinjstvu imo neko bolest i ne moze nikako imat djecu,...i ispostavi se da njegove troje djece nisu zapravo njegova vec komsijina!
- Pooll
#6 Re: zalosno ali istinito
Bosanac sa dna kace wrote:ona i taj ciko dodju jel ko bivsi ocuh i pastorka jedno drugom.Murat Sabanovic wrote: sta dodju ova djeca jedni drugima???
a ono dvoje djece brat i sestra, odnosno sestre....
a vala Murate dje ovo iskopa?![]()
Ja sam cuo za jednu pricu;
taksista na ulicama Beograda, i odjednom pred auto zena izleti, poradja se, rekne mu da je vozi u bolnicu, i haj on je odvuce i reknu mu doktori da saceka, kad zovu ga, pitaju jel on otac djeteta, on porice, porice...i haj prisatne da se uradi test ocinstva, kad tamo nema sanse da je otac djeteta jer uopste nije ''plodan'', u djetinjstvu imo neko bolest i ne moze nikako imat djecu,...i ispostavi se da njegove troje djece nisu zapravo njegova vec komsijina!
-
Zadig
ma ono sve sto je murat naveo gore...anais_nin wrote:na zalost, sapunice su svuda oko naszato se ljudi toliko i loze na njih, jer slice stvarnom zivotu puno vise nego sto bismo mi zeljeli priznati
cisti amateri
apropo zongliranja
pocetnici
-
virgo
Slušaj sad ovu priču iz Twigliht Zone:
U jednom selu više Kalinovika živjela jedna skromna zemljoradnička porodica. Poštu im je donosio medo Brundalo. Jednog dana kad nije bilo domaćina on iskoristi priliku i zabije ga domaćici Radoslavi koja 14 mjeseci poslije toga rodi divnog mladića, Ratka

U jednom selu više Kalinovika živjela jedna skromna zemljoradnička porodica. Poštu im je donosio medo Brundalo. Jednog dana kad nije bilo domaćina on iskoristi priliku i zabije ga domaćici Radoslavi koja 14 mjeseci poslije toga rodi divnog mladića, Ratka

Last edited by virgo on 04/01/2006 10:50, edited 1 time in total.
- anais_nin
Zadig wrote:ma ono sve sto je murat naveo gore...anais_nin wrote:na zalost, sapunice su svuda oko naszato se ljudi toliko i loze na njih, jer slice stvarnom zivotu puno vise nego sto bismo mi zeljeli priznati
cisti amateri
![]()
apropo zongliranja
![]()
pocetnici