Zadrzati interes...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

BHG wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Za horoze i slicne...
Licno poznajem par, sve islo fino, lijepo...dobili dijete...I razboli mu se zena (mlada, tridesetak godina), multipleks skleroza. Ko poznaje kakva je to bolest znati ce o cemu pricam. On postade pasji skot, vazda nadrndan, ljut, aschare shara okolo... A voljelo se dvoje mladih...
E sada da ja vas pitam kako bi ste postupili u slucaju da ste, ne daj Boze, u njegovoj kozi?!
Nema nista na belegiju, nema pushe, suha qurza svako vece lijezete...
Da li bi varali zenu sa drugim zenama (ili muskarcima, gluho bilo), da li bi ste je zamrzili zato sto nema sex-a, zato sto je bolesna?
Kako bi se ponasali?
malo ti je taj kolega, ako ti je kolega, imbecil...zar mu u takvoj situaciji i pada na pamet da guzi, jer svakom normlanom i razumnom bicu koji se ozenio zato sto doticnu osobu voli, zna da bi mu pametnije bilo da odgaja to dijete kako treba i da se brine za tu jadnu zenu....al nema veze sve se vraca sve se placa...samo da se ne vrati na tom jadnom djetetu.... :x
i meni je to bila prva pomisao :oops: evo sto zenu ne benda ni 2% (a gdje ono "i u zdravlju, i u bolesti" :roll:) ali dijete.... :roll:
anais_nin

#77 Re: Zadrzati interes...

Post by anais_nin »

danas wrote:
lady midnight wrote:
danas wrote: Image
poshto pitanje glasi "kako zadrzhati interes", da ti odmah kazhem da ovo ne fercera :D:D:D:D
nisam jos probavala, moram prvo uspostavit interes :oops: :D
interesdzijo :oops: ili ti ga egoisto :D
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

jesi se ikad zapitao da mozda nije do zena? :D nego do tebe....jer ti ih takve biras :D[/quote]

Nema, provali me, svaka cast. Ko ne bi bir'o ono sto ga nervira? I to nakon nekog vremena, molim te, mojne odma'. Dakle, fino zadjem po selu s isprintanim upitnikom: 1) Da li ce IKEA postati nasa druga kuca? 2) Da li ce mi Tvoja draga majka non-stop nesto pametovat'? 3) Hoces li Ti u krevetu ista drugo znat' osim lec' na ledja? I ako je i jedan odgovor Ne, onda ta ne valja nista. Naravno da nije do zena...
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

ijaoooo stereotipa :D a sta cemo mi koje smo alergicne na shopping i voljele bismo da se sve moze poruciti iz kataloga ili s interneta jer nas nerviraju guzve :oops: i koje drzimo i svoje i tudje mame na distanci, a ne jos da ih momku/muzu naturamo na vrat, kad ih i same samo u malim kolicinama konzumiramo :lol: :lol: :lol: :D ovo za serije ne kontam, svakako preferiram filmove :oops: :D

nego ispade i *ebanje zanat, koji treba da se ispece :oops: :D cuj zna ili ne zna..... :D po meni je to vise pitanje podudaranja ili ti ga kako se dobro dvoje "nadju" po tom pitanju.....jer cesto ne mozemo uticati na to sta nam pricinjava zadovoljstvo, sta nas pali, uzbudjuje, sta nam odgovara po tom pitanju....moze se prilagoditi partneru do neke granice, poslije toga sve postaje malo prevelik kompromis (barem za mene) :D prema tome trazit nekog s kim to u startu stima.... :D[/quote]

Ti si, znaci, alternativna djevojka? Da nisi, slucajno, i konceptualna umjetnica? Siguran sam da imas divnih fotografija... :lol: Salim se, Ok? No, nema zime, Ti fino svom decku ugodi, a kad on netom poslije toga ode na pivu s jaranima a Tebe ostavi da malo potrijebis, a Ti potrijebi, sto bi Te trebalo inspirisati na nesto kreativno, je l' vazi?
Felicita

Post by Felicita »

Eh pa stvarno...vazda mi nesto se udvaramo, pazimo da ne kazemo previse, premalo, da im nedaj B ne gundjamo itd itd...Hocu isti ovaj clanak upucen muskarcu!
rashid

#81 Re: Zadrzati interes...

Post by rashid »

Ivanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?

Licno sam veoma mastovita osoba, tako cesto znam iznenaditi osobu sa kojom sam...ali nazalost slabo se to kada uzvrati. Igrice, iznenadjenja, pokloni...sta fukcionishe kod vas, ili vrjeme toliko brzo pichi da i monotonija u vezi se ne osjeti?
Ovako ... ljubav/partnerstvo ... je kao ruza u razvoju i da cvjeta, moras je svaki dan zalivati :)

E sad, to "zalivanje" je bitno :) Nemoj koristiti vazda istu vodu. To je jedini trik.
nausnica

Post by nausnica »

Heben problem. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Choban-Budala wrote:
anais_nin wrote:jesi se ikad zapitao da mozda nije do zena? :D nego do tebe....jer ti ih takve biras :D
Nema, provali me, svaka cast. Ko ne bi bir'o ono sto ga nervira? I to nakon nekog vremena, molim te, mojne odma'. Dakle, fino zadjem po selu s isprintanim upitnikom: 1) Da li ce IKEA postati nasa druga kuca? 2) Da li ce mi Tvoja draga majka non-stop nesto pametovat'? 3) Hoces li Ti u krevetu ista drugo znat' osim lec' na ledja? I ako je i jedan odgovor Ne, onda ta ne valja nista. Naravno da nije do zena...
ne tako racionalno chobane....vise u smislu da te iz nekog razloga privlaci taj tip zena....krvopija :oops: :D a ti najbolje poznas razlog....
anais_nin

Post by anais_nin »

Choban-Budala wrote:
anais_nin wrote:ijaoooo stereotipa :D a sta cemo mi koje smo alergicne na shopping i voljele bismo da se sve moze poruciti iz kataloga ili s interneta jer nas nerviraju guzve :oops: i koje drzimo i svoje i tudje mame na distanci, a ne jos da ih momku/muzu naturamo na vrat, kad ih i same samo u malim kolicinama konzumiramo :lol: :lol: :lol: :D ovo za serije ne kontam, svakako preferiram filmove :oops: :D

nego ispade i *ebanje zanat, koji treba da se ispece :oops: :D cuj zna ili ne zna..... :D po meni je to vise pitanje podudaranja ili ti ga kako se dobro dvoje "nadju" po tom pitanju.....jer cesto ne mozemo uticati na to sta nam pricinjava zadovoljstvo, sta nas pali, uzbudjuje, sta nam odgovara po tom pitanju....moze se prilagoditi partneru do neke granice, poslije toga sve postaje malo prevelik kompromis (barem za mene) :D prema tome trazit nekog s kim to u startu stima.... :D

Ti si, znaci, alternativna djevojka? Da nisi, slucajno, i konceptualna umjetnica? Siguran sam da imas divnih fotografija... :lol: Salim se, Ok? No, nema zime, Ti fino svom decku ugodi, a kad on netom poslije toga ode na pivu s jaranima a Tebe ostavi da malo potrijebis, a Ti potrijebi, sto bi Te trebalo inspirisati na nesto kreativno, je l' vazi?
ne vidim u cemu sam to tako alternativna :-) samo zato sto se ne uklapam u sablon onog sto si ti do sada birao? :oops: a umjetnica jesam i te kako....ne bas konceptualna, vise primjenjena :D ma stipu fotografije, da mi vidis pite kad je napravim :D

a sto se ugadjanja tice, pa poseban je ugodjaj popiti tu pivu zajedno, on i ja....ili jos bolje casu vina....u apsolutnoj tisini, ili vatrenom razgovoru, nebitno....to se zove ugodjaj....pa se ne vaga ko je kome tu ugodio :D a za inspiraciju mi nije potreban muskarac :oops:
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

Haj' dobro, hej.
anais_nin

Post by anais_nin »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply