Ja se trudim na razne nacine...
Zadrzati interes...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vinja
e, cuj, za to treba da se trude on&ona podjednako...ako se jedno trudi, a drugo ni habera, nema ti od tog puno hajra...sem ako ovaj prvi ima celicnu volju i nedostatak samopostovanja...
znam sta voli, pa se pobrinem da to dobije... ali da se potrudi za to, ne da mu se servira, servirano gubi caroliju...ali bogami i on mora da se svojski trudi, inace bye, bye...das stari model, ili samo dio i uzmes novi, uz bonus... 
-
mamica papucarka
da je barem rekao sa tri para cipela, pa hajdezena21 wrote:ma osvjezila bi te ja papucom po vuglaBHG wrote:pa kupimo vam novu peglu, usisivac ili neko kuhinjsko pomagalo i osvjezimo vezu/brakzena21 wrote:@BHG... grijesis dragi moj... i nama vi postanete dodadni i neinteresantni nakon nekog vremena... ako nista ne radite da osvjezite vezu/brak![]()
![]()
![]()
cuj peglu i usisAvac![]()
![]()
![]()
- River_isle
ni u Renolu nije bolja ponudavinja wrote:das stari model, ili samo dio i uzmes novi, uz bonus...
- BHG
jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
@zena21 sjedi 5 u dnevnik
nemogu vise svegam'
- zena21
i bolje ti je nemoj... mogo bi fasovatBHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
@zena21 sjedi 5 u dnevnik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
- River_isle
ne znam za tvoju bolju polovicu BHG u vasoj intimnoj vezi, ali ja sam upravo izgubila interes da s tobom raspravljam na ovu temu :p
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ovo duplo potpisujem...zabadam olovku u papir....pljujem na pod...i kajem...oca miBHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
- zena21
karabaja-x wrote:ovo duplo potpisujem...zabadam olovku u papir....pljujem na pod...i kajem...oca miBHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
ODpotpisujem sve sto sam dosad potpisala
- BHG
najjaci si kume amilem' mojekarabaja-x wrote:ovo duplo potpisujem...zabadam olovku u papir....pljujem na pod...i kajem...oca miBHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
- chuchumbamayumbe
Malo popustish lanac, za promjenu!BHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
-
Yamahalac
nema to, potpisala si i gotovozena21 wrote:karabaja-x wrote:ovo duplo potpisujem...zabadam olovku u papir....pljujem na pod...i kajem...oca miBHG wrote: jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to ima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ODpotpisujem sve sto sam dosad potpisala![]()
![]()
pik tito i titova crvena krv
- BHG
vidis kako ideje za osvjezavanje nadolaze...treba biti kreativanchuchumbamayumbe wrote:Malo popustish lanac, za promjenu!BHG wrote:jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to imaRiver_isle wrote:@BHG jel to iz vlastitog iskustva da zene ne gube interes jer u tom slucaju bojim se da zivis u zabludi
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'
- River_isle
ubiti dok je ovakvih nerazboritih tesko ce nam biti izgubiti interes - nevjerovatno sam zainteresirana dokle ide vas machizam

jedino osvjezenje koje ste spremni doprinijeti je novi osvjezivac u autu, vasem naravno
jedino osvjezenje koje ste spremni doprinijeti je novi osvjezivac u autu, vasem naravno
- chuchumbamayumbe
Kada se meni desi da operem sudje (jednom u mjesec dana) pusha je zagarantovana!
Isto se odnosi i na usisavanje, bacanje smecha i sl!
E kada mi nije do sexa, dignem noge na sto, uzmem daljinski, pivu i tiket, i lagano pratim rezultate na teletextu.
I kada mi dosadi TV, operem sudje i eto ti ga metak!
I tako mi(ja) uvodimo promjene u zivot i nikada nije dosadno...
Sve se moze kad se hoce!
E kada mi nije do sexa, dignem noge na sto, uzmem daljinski, pivu i tiket, i lagano pratim rezultate na teletextu.
Sve se moze kad se hoce!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kasno je sad kasno je za svezena21 wrote:karabaja-x wrote:ovo duplo potpisujem...zabadam olovku u papir....pljujem na pod...i kajem...oca miBHG wrote: jes jes...sta ona ima gubit interes...zna se dje joj je mjesto...ima da je presretna sto i to ima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemogu vise svegam'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ODpotpisujem sve sto sam dosad potpisala![]()
![]()
- River_isle
sta bi tek dobio kada bi radio vece poslove, recimo zapocnes gradnju vikendice... mislim da bi dobio komsijino dijete, jer dok si ti bio na gradilistu bas on je imao vremena da zakuca neki ekser ili izbaci komsinicino smece 
-
mamica papucarka
Dobarchuchumbamayumbe wrote:Kada se meni desi da operem sudje (jednom u mjesec dana) pusha je zagarantovana!![]()
Sve se moze kad se hoce!
-
Choban-Budala
Zene su te koje pocnu srat s materama, planovima, rodbinom, prijateljima, planiranjima... Goni! Zene su te kojima sve zivo smeta, sve zivo analiziraju, sve im ima neko znacenje... "Nije bio tu kad sam ga najvise trebala..." "Ako stvarno ne znas, e onda ti ni ja necu reci..." i tako do cetrdesete, a onda, "iznenada" (he', jebo komunalno i ono njihovo "iznenadio nas snijeg"!) skontaju da je zadnji momenat i ako neka merhametli dusa i pristane, one ne opet Jovo nananovo, pocnu istu onu pricu, isto ono sranje... Pa im poslije vokri kad ih se zamijeni mladjim modelom. Zato, zene pamet u glavu a dole sta uleti. Konta, ako rasiri noge, da je to pa ne znam sta. A-ha. Radi malo, radi!
- BHG
Choban-Budala wrote:Zene su te koje pocnu srat s materama, planovima, rodbinom, prijateljima, planiranjima... Goni! Zene su te kojima sve zivo smeta, sve zivo analiziraju, sve im ima neko znacenje... "Nije bio tu kad sam ga najvise trebala..." "Ako stvarno ne znas, e onda ti ni ja necu reci..." i tako do cetrdesete, a onda, "iznenada" (he', jebo komunalno i ono njihovo "iznenadio nas snijeg"!) skontaju da je zadnji momenat i ako neka merhametli dusa i pristane, one ne opet Jovo nananovo, pocnu istu onu pricu, isto ono sranje... Pa im poslije vokri kad ih se zamijeni mladjim modelom. Zato, zene pamet u glavu a dole sta uleti. Konta, ako rasiri noge, da je to pa ne znam sta. A-ha. Radi malo, radi!
-
callmethebreeeze
a prvi ti si divan i san svih punicapitt wrote:Opet zene ugrozene.![]()
![]()
kad ne mogu (ili ne znaju) naci pravog muskarca, onda krive cijeli muski rod i svi muzjaci su im isti
:D:D
-
Choban-Budala
Ma, nije gorcina, nego sve zene iz svih krajeva svijeta su na ovaj fol. I nije mi jasno kako ne kontaju da to nije a turn on. E sad, ako ima i ovakvih frajera... To mi zvuci kao sf zanr, to da i frajera ima ovakvih. Nisam ogorcen, al' mi glupo brate. Kako neko moze ocekivat' strast ako mi citav sere o odlasku u salon namjestaja, i na kraju jos i odem, jebote, ali avaj! "treba ovo, treba ono", "moja majka"... Pa, jebem ti vise! Da ne govorimo o kombinaciji kad je i njena majka u autu... To je horor, to nije sexy. Kakav, ba, interes u tom slucaju?
- chuchumbamayumbe
Joj jarane, ti si izgleda zaglibio, zestoko?Choban-Budala wrote:Ma, nije gorcina, nego sve zene iz svih krajeva svijeta su na ovaj fol. I nije mi jasno kako ne kontaju da to nije a turn on. E sad, ako ima i ovakvih frajera... To mi zvuci kao sf zanr, to da i frajera ima ovakvih. Nisam ogorcen, al' mi glupo brate. Kako neko moze ocekivat' strast ako mi citav sere o odlasku u salon namjestaja, i na kraju jos i odem, jebote, ali avaj! "treba ovo, treba ono", "moja majka"... Pa, jebem ti vise! Da ne govorimo o kombinaciji kad je i njena majka u autu... To je horor, to nije sexy. Kakav, ba, interes u tom slucaju?