ZADRUGA I DJECA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dječak sa šibicama

#51 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by dječak sa šibicama »

Pri tome, doticna Kockar je davno prije zadruge, po twiteru pisala sovinisticke postove o balijama, ustasama, siptarima, danas je drag gost kako kod balija tako i kod ustasa.

Mentalno bolesna Miljana Kulic neki dan do vrha napunila cuvenu zagrebacku diskoteku Ritz, ja mislio ljudi je sprdaju a oni skandiraju ime i bacaju joj pare.

Omladina je danas bolesna kao nikada.
nepass1

#52 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by nepass1 »

PerfekcionistaTZ wrote: 06/02/2022 08:36 Odmah ću direktno. Da li smo kao narod, kao roditelji, kao ljudi koji imaju sestru, brata, rodicu itd. svjesni da nam djeca od 11 godina pa na više gledaju zadrugu? Ljudi ja je ne gledam, tek poneki klip sedmicno pregledam kad mi ga izbaci, evo sinoc npr Mensur i Marko rasprava od pola sata komentarise se o oralnom seksu i toliko je puta spomenuto puš... ku*ca da mi je doslo telefon od zid baciti jer sam uopšte počeo gledati. Kako to utice na curicu od 13 godina koja gleda takve stvari, koja gleda kako tamo nateže ko koga stigne, kako zatrudnjuju po wc-u, kako se žena nateže s drugim pred mužem...može li normalna cura, normalan momak izrasti gledajuci to? A gledaju to mnogi, i djeca i omladina i stari...ljudi poduzmite nešto molim vas, ako imate ikoga od mladjih u svojoj porodici, pogotovo žensku djecu, reagujte, kontrolišite nazor, nemoj da vam bude mrsko...dijete ne treba preko zadruge da upoznaje šta je to sex jer ono što se tamo gleda nije normalni sex, više liči na parenje majmuna.

Ne možemo spasiti naš narod od ovog zla ali možemo našu porodicu, majke pogotovo jer su najviše sa djecom reagujte, cenzurišite telefone djeci i ako imate imalo mozga prestanite i sami aktivno gledati to zlo koje je uzgred rečeno više iscenirano i namješteno nego ijedan holivudski film.
U mom svijetu to ne postoji e sad sto drugi ljudi nemaju zivota i desavanja iz tih emisija ih ispunjavaju jbg do pojedinca je
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by _BataZiv_0809 »

Nierika

#54 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

Ja sam upratila Kijinu, Tarinu, Luninu i Paulinu muzičku karijeru/početke. Znam i da je Kristijan o nekoj knjizi pričao, s moralnog aspekta ne bih to čitala, ali drago mi je što piše knjigu.
muha_sa

#55 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by muha_sa »

Nierika wrote: 06/02/2022 19:45 Ja sam upratila Kijinu, Tarinu, Luninu i Paulinu muzičku karijeru/početke. Znam i da je Kristijan o nekoj knjizi pričao, s moralnog aspekta ne bih to čitala, ali drago mi je što piše knjigu.
Jelde da ih redovno gledaš :? :D
dječak sa šibicama

#56 Re: ZADRUGA I DJECA

na zalost, ne sprdaju
Nierika

#57 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

muha_sa wrote: 06/02/2022 19:47
Nierika wrote: 06/02/2022 19:45 Ja sam upratila Kijinu, Tarinu, Luninu i Paulinu muzičku karijeru/početke. Znam i da je Kristijan o nekoj knjizi pričao, s moralnog aspekta ne bih to čitala, ali drago mi je što piše knjigu.
Jelde da ih redovno gledaš :? :D
Ma nije redovno, ali sam pogledala da me ne kopka. Ove učesnike koji se bave muzikom sam upratila kroz muziku, nevezano za to što se događa u tom reality show-u. :D
Piaty

#58 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Piaty »

Najgori sund i za djecu i za odrasle:

1 Zvezde Granda
2 Zadruga
3 slusanje Turbo Rap izvodjaca
4 instalirana Tik-Tok aplikacija
5 serija Lud, zbunjen, normalan
6 Vloggeri
7 Neke politicke emisije
8 instalirana instagram aplikacija
9 kladionica
10 nargila

U svim ovim slucajevima, roditelji presutno dopustaju djeci ova govna, a negdje to i poticu.

Gledajte Defter Hefte ;)
dječak sa šibicama

#59 Re: ZADRUGA I DJECA

Na BHT pink je pod sifrom, ako ne das djetetu sifru ne moze gledati, a kazu da i nema zadruge na obicnom pink kanalu jer taj gazda naplacuje posebne kanale. Svi provajderi nude zadruga paket. Ako ga uzmes, onda ce djeca i gledati, a ako dijete zeli naci ce stream na YT ili negdje na internetu.

Mada koliko kod djece zadruga i nije toliko popularna, ova djecurlija sto ih mogu upratiti najvise gledaju korejsku muziku odnosno slusaju, otkidaju na ne nekakav kpop i nekakav BTS, ova mala se zaljubila u nekog kosookog iz te grupe.
Cijenim da je veca opasnost za djecu, bar moje misljenje, jutjuberi. Sta je ono braco mila, dernjava oni ne pricaju normalno oni se svi deru, kad snimaju klipove psuju i prostace, i svi su jako popularni. Baka prase i slicni debili, ona mala se i ubila nedavno, kaze sajber buling.

Pa jadna nebila, da je samo ugasila sve profile i prestala snimati klipove za internet, svi bi je zaboravili za mjesec dana i danas bi bila ziva materi.
Njanjavi

#60 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Njanjavi »

Piaty wrote: 06/02/2022 19:51 Najgori sund i za djecu i za odrasle:

1 Zvezde Granda
2 Zadruga
3 slusanje Turbo Rap izvodjaca
4 instalirana Tik-Tok aplikacija
5 serija Lud, zbunjen, normalan
6 Vloggeri
7 Neke politicke emisije
8 instalirana instagram aplikacija
9 kladionica
10 nargila

U svim ovim slucajevima, roditelji presutno dopustaju djeci ova govna, a negdje to i poticu.

Gledajte Defter Hefte ;)
Ne bi se slozio bas, za ostalo ok al za insta se ne slazem.
Dugo ga nisam imao, nisam konto poentu i tek prosle godine instaliram insta i malo pripazim sta lajkam.
Sebi svojih interesa malo skupio i sad mi je ok.
Istreniro algoritam prema svom cejfu i ne dolaze mi gluposti.
Isto i sa yt, dobro pazim sta klikam, na sta navikavam taj algoritam na yt i dolazi mi samo sta mene zanima.
Zaobilazim trending opciju i mirna Bosna.
muha_sa

#61 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by muha_sa »

Moj unuk koji ima 6 godina poceo gledat nekakve igrice a nekakva dvojica ko nešto komentiraju--koliko sam upamtio nekakav Šone i jaran mu-tako nekako :-) rjecnik ove dvojice ide ovako---govno jedno, sad idi desno konju, magarce sad ga uprati........................ i ostale idiotarije :-) kontam šta je ovo bogo dragi :-)
Gasi to dok nisam laptop razbio :lol:

Lijepi Branko kockica, muzicki tobogan, satricici i ostale djecje emisije koje su bile prije neg su ove novotarije na svijet došle.
foxlife

#62 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by foxlife »

muha_sa wrote: 06/02/2022 20:05 Moj unuk koji ima 6 godina poceo gledat nekakve igrice a nekakva dvojica ko nešto komentiraju--koliko sam upamtio nekakav Šone i jaran mu-tako nekako :-) rjecnik ove dvojice ide ovako---govno jedno, sad idi desno konju, magarce sad ga uprati........................ i ostale idiotarije :-) kontam šta je ovo bogo dragi :-)

Lijepi Branko kockica, muzicki tobogan, satricici i ostale djecje emisije koje su bile prije neg su ove novotarije na svijet došle.
kad pomenu ove stare emisije ja sam volio nedeljni zabavnik
ironija je sto sada nema emisija iz kojih mozes nauciti kao prije iako su sadasnje mogucnosti mnogostruke u odnosu na to ranije vrijeme
Nierika

#63 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

Ja se od tih emisija sjećam Zap zarap i Otvori prozor. :D
Njanjavi

#64 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Njanjavi »

muha_sa wrote: 06/02/2022 20:05 Moj unuk koji ima 6 godina poceo gledat nekakve igrice a nekakva dvojica ko nešto komentiraju--koliko sam upamtio nekakav Šone i jaran mu-tako nekako :-) rjecnik ove dvojice ide ovako---govno jedno, sad idi desno konju, magarce sad ga uprati........................ i ostale idiotarije :-) kontam šta je ovo bogo dragi :-)

Nemos ba muha ocekivat od novih generacija da im bude zanimljivo sto je bilo nama il starijim generacijama.
Svaka ima svoju furku i presmjesno je o tome tako staticno razmisljat.
Ima danas bolje produkcije nego tad tako da tvoj subjektivni stav naspram tih emisija i nema validno uporiste u sadasnjosti.
muha_sa

#65 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by muha_sa »

Njanjavi wrote: 06/02/2022 20:11

Nemos ba muha ocekivat od novih generacija da im bude zanimljivo sto je bilo nama il starijim generacijama.
Ima danas bolje produkcije nego tad tako da tvoj subjektivni stav naspram tih emisija i nema validno uporiste u sadasnjosti.
Sve nek ide u korak s vremenom--al prostacki rijecnik da sluša dijete od 6 godina ne mogu svarit i to je to.

da se razumijemo, rasto sam u gore vrijeme i sa svakakvim likovima :-) al ne mogu da dozvolim da moj unuk sluša kojekakve idiote koji u minuti izgovore govno, magare, konju, idiote prljavi itd itd :-)
Zato gasim laptop, igrajmo lopte po stanu i vozdra :D
Njanjavi

#66 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Njanjavi »

To jest.
Kontam ja to sve, djeca gledajući to pocinju to uzimat kao društveno prihvatljivu normu, kao nesto normalno.
Ode u skolu i kaze nastavnici kurvo il je pljune.
Desavaju se takve stvari konstantno jebajiga.
A o porastu agresive u mladih ovcica da ne pricamo.
EasyMan

#67 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by EasyMan »

A inace ovi sa zadruge, gameri sto psuju, kurave i slicni dolaze na vrata i tjeraju vasu djecu da ih gledaju? :D
Imam i ja malca od 5 godina i nikad jos nije pogledao nista od toga niti ga to zanima. Sta djeci vi servirate to ce gledati. Uostalom ima opcija roditeljska paznja ili tako nesto i sve to mozete lako da zabranite.
Nierika

#68 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

muha_sa wrote: 06/02/2022 20:18
Njanjavi wrote: 06/02/2022 20:11
Sve nek ide u korak s vremenom--al prostacki rijecnik da sluša dijete od 6 godina ne mogu svarit i to je to.

da se razumijemo, rasto sam u gore vrijeme i sa svakakvim likovima :-) al ne mogu da dozvolim da moj unuk sluša kojekakve idiote koji u minuti izgovore govno, magare, konju, idiote prljavi itd itd :-)
Zato gasim laptop, igrajmo lopte po stanu i vozdra :D
Po meni ovo nije garancija da će dijete pokupiti i koristiti te izraze, mada su možda veće šanse. Ali i ja bih ovako razmišljala vjerovatno da sam na tvom mjestu.
foxlife

#69 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by foxlife »

Nierika wrote: 06/02/2022 20:10 Ja se od tih emisija sjećam Zap zarap i Otvori prozor. :D
ti si onda mladja izgleda
Nierika

#70 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

foxlife wrote: 06/02/2022 20:29
Nierika wrote: 06/02/2022 20:10 Ja se od tih emisija sjećam Zap zarap i Otvori prozor. :D
Ti si negdje 85-6. (mislim da sam pročitala negdje)? Jesam malo onda.
nednedjelja

#71 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by nednedjelja »

To gledaju samo polupismeni retardi, a potom i djeca polupismenih retarda. Meni je to OK, jer neko u ovom društvu treba biti i glup, raditi prljave poslove za male plate i tako to. Imati nečiju djecu koja to gledaju je garant da će i našoj djeci imati ko prati auta i tepihe, krojiti gaće, podšišati jaja. Neka nepismenih, šta bi svijet bez njih. 👍
tap3ah75

#72 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by tap3ah75 »

Može li se na forumu blokirati neka tema?
Da sakrijem od sebe ovu?
foxlife

#73 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by foxlife »

Nierika wrote: 06/02/2022 20:32
foxlife wrote: 06/02/2022 20:29

nisam 85-6 al si opet mladja
Nierika

#74 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Nierika »

foxlife wrote: 06/02/2022 20:35
Nierika wrote: 06/02/2022 20:32

nisam 85-6 al si opet mladja
Nego? 87.?
Guadalajara

#75 Re: ZADRUGA I DJECA

Post by Guadalajara »

PerfekcionistaTZ wrote: 06/02/2022 08:36 Odmah ću direktno. Da li smo kao narod, kao roditelji, kao ljudi koji imaju sestru, brata, rodicu itd. svjesni da nam djeca od 11 godina pa na više gledaju zadrugu? Ljudi ja je ne gledam, tek poneki klip sedmicno pregledam kad mi ga izbaci, evo sinoc npr Mensur i Marko rasprava od pola sata komentarise se o oralnom seksu i toliko je puta spomenuto puš... ku*ca da mi je doslo telefon od zid baciti jer sam uopšte počeo gledati. Kako to utice na curicu od 13 godina koja gleda takve stvari, koja gleda kako tamo nateže ko koga stigne, kako zatrudnjuju po wc-u, kako se žena nateže s drugim pred mužem...može li normalna cura, normalan momak izrasti gledajuci to? A gledaju to mnogi, i djeca i omladina i stari...ljudi poduzmite nešto molim vas, ako imate ikoga od mladjih u svojoj porodici, pogotovo žensku djecu, reagujte, kontrolišite nazor, nemoj da vam bude mrsko...dijete ne treba preko zadruge da upoznaje šta je to sex jer ono što se tamo gleda nije normalni sex, više liči na parenje majmuna.

Ne možemo spasiti naš narod od ovog zla ali možemo našu porodicu, majke pogotovo jer su najviše sa djecom reagujte, cenzurišite telefone djeci i ako imate imalo mozga prestanite i sami aktivno gledati to zlo koje je uzgred rečeno više iscenirano i namješteno nego ijedan holivudski film.
Prema toj logici ja bih trebao biti psihopata, sociopata, manijak, ubica...jer sam zivio na prvoj liniji kao dijete u ratnom Sarajevu...Non stop snajperisanje, gadjanje sa sijacem, tenkovima, patovima sa Teologije u Nedzaricima, iz kasarne, iz Doma slijepih, radione... :roll:

snajperisti-u-sarajevu-t71938s7025.html#p17895708
Post Reply