Eh, sad tek vidim kolika je iskompeksiranost i paranoja kod pojedinih ljudi prisutna. Kod nas u Krajini je postalo pravilo ko god nešto ne uspije na privatnom planu, kriv je Asim Kambert. Takvo nastupanje patetičnih miševa koji su nezadovoljni sami sabom, pa onda i sa ostatkom svijeta je u najmanju ruku smiješno. A vidim ima nas i na forumu koji do podne ne vole sebe, a od podne sve ostale.bingov buraz wrote:Bla bla truc... mogao si bez uvijanja napisati da sam cetnik ili bar komunjaraBoogieMan wrote:Ma nemam riječi i ridjobrki i bingov buraz istinske patriote. Al od onog kalibra da su svi bošnjaci apriori krivi, lopovi, kabadahije... )![]()
Prica je o Sanskom Mostu,prati radnju.BoogieMan wrote: Unatoč činjenici da u USK od osam općina na vlasti imamo sedam različitih stranaka, al' za nezadovoljavajući dobro stanje po standardima bingovog buraza, je ipak kriva jedna stranka ili preciznije jedan čovjek.
Naravno da ga podrzavaju...svima lijepo,pa jos kad djeca posalju hediju po western-unionu rahatluku kraja nemaBoogieMan wrote:.
ali onda morate prihvatiti i mišljenje hiljada Sanjana koji podržavaju tog šerifa već duži niz godina(osima ako nisu svi sanjani šerifi i kabadahije, al znam da nisu)...
A to šta ti ujutru vidiš kad se pogledaš u špiglu, četnika ili komunjaru baš me i ne interesuje. Samo znam da je bitno sagledati sve činjenice i pogledati i drugu stranu medalje pa onda izvoditi zaključke, ili ne?