kako mozemo pricati o zabranama na otvorenom kad jos nema zabrane ni u zatvorenombracika wrote:dobar osjecaj wrote:Meni se zivo je..za egom.bracika wrote:Kontas ti mene savrseno , ali ego je jaci od razuma
Logika da ce moje dijete postati alkoholicar jer zna i vidi da postoji alkohol i ljudi koji ga piju ne pije vode. Dijete mi moze postati alkoholicar ako imamo istoriju alkoholizma u porodici, ako ima razne probleme s kojima ne zna da se nosi, ako od mene nema kvalitetan uzor, oslonac i podrsku nikako samo zbog toga sto vidi da postoji alkohol i ljudi koji ga piju, a ni zbog toga sto ponekad proba alkohol i vidi da mu se svidja okus nekih pica.
Pa logika da ce neko umrijeti od raka pluca jer sjedi u basti pored pusaca ne pije vode.
Ps. Nadam se da smo svjesni da cijelo vrijeme pricamo o zabranama na otvorenom.
Zabrana pusenja
Moderator: anex
-
AmirBaa
#101 Re: Zabrana pusenja
-
bracika
#102 Re: Zabrana pusenja
Ja ne branim nasa sranja sekunde. Ti si taj koji uplice napredni svijet kao nesto mjeridavno, ja to ne radim za nas, samo uvidjam licemjerstvo.AmirBaa wrote:jeste jeste, nek se ugledaju na nas malo, da vide kako se dobro i zdravo zivi, pogotovo nek sto vise djece dovedu u kafice nase, a POGOTOVO zimi, nek djeca prodisu. A kod nas u slogu djevojke dodju da citaju knjige i raspravljaju o svjetskoj politici, pijuci crveno vino i jeduci jastogbracika wrote:AmirBaa wrote:ma ja, sta zna citav napredni svijet, i kod njih isto mozes pusiti gdje hoces i dovoditi djecu tu, a nigdje alkohola nema jer dijete moze vidjeti da neko pije rakiju pa sutra postati ovisnik o alkoholu![]()
![]()
![]()
![]()
Halo sefe, gdje ja pisem da ne treba zabraniti pusenje??
A napredni svijet nek ostane napredan sebi tamo negdje, njihove vrijednosti meni nisu nikakvo mjerilo..U tom isto naprednom svijetu, a obisao sam ga nadaleko, je normalno vidjeti djevojcicu od 16,17 godina kako se ispred diskoteke valja u kratkoj suknjici, razvaljena od alkohola, dok prolaznici prolaze i preskacu je, ni ne gledajuci u nju. To je jbg legalno. ne riga po nama, pa sta nas briga jel
Sto se mene licno tice, nek postoje i birtije, i pusione pa nek svak bira gdje ce izaci.Nit ces ti morati trpiti dim, nit ja alkohol. Ali zabraniti odredjenoj populaciji sta ce raditi VANI i u svija 4 zida je presmijesno i izivljavanje.
-
bracika
#103 Re: Zabrana pusenja
Zato sto je tema otisla i na autobuska stajalista, parkove i sl.AmirBaa wrote:
-
AmirBaa
#104 Re: Zabrana pusenja
svjez primjer, sinoc igrao termin, istrcao 10 km. I poslije odem u Melody na cvilu da jedem, pored mene sjednu 3 hamše, zapale i sav onaj dim u mene ide. UZmem tanjir i premjestim se 2 mjesta dalje, ali i dalje se dim osjetio. I onda se 3 hamše tako bukvalno popisaju u moj "zdravi zivot"

- stakasa
#105 Re: Zabrana pusenja
Nije mi jasno kako alkohol uvaliste u ovu temu
-
moonca
#106 Re: Zabrana pusenja
Slicno SE I Meni desilo...NE ulazim gdje dozvoljeno pusenje.AmirBaa wrote:svjez primjer, sinoc igrao termin, istrcao 10 km. I poslije odem u Melody na cvilu da jedem, pored mene sjednu 3 hamše, zapale i sav onaj dim u mene ide. UZmem tanjir i premjestim se 2 mjesta dalje, ali i dalje se dim osjetio. I onda se 3 hamše tako bukvalno popisaju u moj "zdravi zivot"![]()
- vjesticanametli
#107 Re: Zabrana pusenja
Pa uDZes li DZe u bosni ili vices samo omaj gash 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#109 Re: Zabrana pusenja
Sigurno si jeo nesto zdravo?AmirBaa wrote:svjez primjer, sinoc igrao termin, istrcao 10 km. I poslije odem u Melody na cvilu da jedem, pored mene sjednu 3 hamše, zapale i sav onaj dim u mene ide. UZmem tanjir i premjestim se 2 mjesta dalje, ali i dalje se dim osjetio. I onda se 3 hamše tako bukvalno popisaju u moj "zdravi zivot"![]()
- vjesticanametli
#110 Re: Zabrana pusenja
Schteta 
- vjesticanametli
#111 Re: Zabrana pusenja
SalatuMatijevic_Vlado wrote:Sigurno si jeo nesto zdravo?AmirBaa wrote:svjez primjer, sinoc igrao termin, istrcao 10 km. I poslije odem u Melody na cvilu da jedem, pored mene sjednu 3 hamše, zapale i sav onaj dim u mene ide. UZmem tanjir i premjestim se 2 mjesta dalje, ali i dalje se dim osjetio. I onda se 3 hamše tako bukvalno popisaju u moj "zdravi zivot"![]()
- vjesticanametli
#113 Re: Zabrana pusenja
Prisjeschevam haschtag
heltHi popuschavanje
-
AmirBaa
#114 Re: Zabrana pusenja
piletina u kikiriki sosu sa pekarskim krompirom, i bi sa strane svjeze peceno pecivo, njihovo domace, odlicna stvar, posjetite mjesto nekad. A izvinite, to je vase šala bila, pa bih se trebao nasmijati ?vjesticanametli wrote:SalatuMatijevic_Vlado wrote:Sigurno si jeo nesto zdravo?AmirBaa wrote:svjez primjer, sinoc igrao termin, istrcao 10 km. I poslije odem u Melody na cvilu da jedem, pored mene sjednu 3 hamše, zapale i sav onaj dim u mene ide. UZmem tanjir i premjestim se 2 mjesta dalje, ali i dalje se dim osjetio. I onda se 3 hamše tako bukvalno popisaju u moj "zdravi zivot"![]()
a one mu upuschavale