Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BigBoss wrote:
Tebe ba niko ne tjera da pijes i pusis, ako hoces da pijes izvoli ako ne baci. Tako i sa ostalim. Ovdje se prica o zabranama, a zabranjivati nekome nesto kao jesti, piti, pusiti je direktno ugrozavanje ljudskih prava i sloboda. Ako ti ne zelis to zasto svi moraju biti kao ti???? Diktatura je proslost, zasto mislite da se ovo sve desilo u ex YU??? Pa bas zbog diktature.
Nemojte nista konzumirati ko nece, postanite botanicari i jedite kospice i travu. Niko vam to ne zabranjuje zasto vi pokusavate da zabranite drugima ono sto oni zele??????
a jesi li ti za legalizaciju heroina ?
Ja sam za legalizaciju svega sto je po nekima grijeh. Sve ono sto cini zivot ljepsim je za neke grijeh, to se ne smije. Heroin i slicno me ne zanima.
Bolje objasniti stetnost tih derivata.
14-godišnja Dubrovčanka umrla od trovanja alkoholom
Objavljeno prije 2 sata
DUBROVAČKA policija potvrdila je da je prošle noći na putu do bolnice umrla 14-godišnja djevojčica koja je s prijateljima u blizini gradske plaže slavila kraj školske godine.
Četrnaestogodišnjakinji, učenici 8. razreda OŠ Marina Getaldića, tijekom proslave u noći između srijede i četvrtka pozlilo je pa je pozvana Hitna pomoć, no nije ju uspjela spasiti. Istražni sudac zatražio je obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti, izvijestila je dubrovačka policija, a mediji prenose kako su prve pretpostavke da je riječ o trovanju alkoholom.
Neslužbeno se doznaje da je djevojčica bila u društvu vršnjaka koje se cijelu večer kod gradske plaže Banje zabavljalo uz alkohol. Kad joj je pozlilo, pokušali su joj pomoći, a Hitnu pomoć je pozvala prolaznica koja je vidjela što se događa.
BigBoss wrote:
a jesi li ti za legalizaciju heroina ?
Ja sam za legalizaciju svega sto je po nekima grijeh. Sve ono sto cini zivot ljepsim je za neke grijeh, to se ne smije. Heroin i slicno me ne zanima.
Bolje objasniti stetnost tih derivata.[/quote]
Jedno ne iskljucuje drugo.
Sto znaci i zabraniti i objasniti zasto je stetno.
Odgovor tipa "to me ne zanima" je samo nojevo zabadanje glave u pijesak. Ili zmirenje pred problemima.
sumnjam da bi zabrana alkohola rijesila probleme koje uzrokuje. ljudi bi opet pili, nasli bi nacin. mislim da problem nije u alkoholu nego u karakteru pojedinih ljudi. treba se znati kontrolirati
Gost123 wrote:sumnjam da bi zabrana alkohola rijesila probleme koje uzrokuje. ljudi bi opet pili, nasli bi nacin. mislim da problem nije u alkoholu nego u karakteru pojedinih ljudi. treba se znati kontrolirati
Gost123 wrote:sumnjam da bi zabrana alkohola rijesila probleme koje uzrokuje. ljudi bi opet pili, nasli bi nacin. mislim da problem nije u alkoholu nego u karakteru pojedinih ljudi. treba se znati kontrolirati
Ali zato zabrana pušenja rješava probleme.
opca zabrana pusenja ili zabrana pusenja u zatvorenim prostorima?
ni opca zabrana pusenja ne bi rijesila probleme, ali barem ogranicavanje prostora gdje je dopusteno pusiti pomaze da se ne truju oni drugi koji ne puse. vrlo je velik problem pasivno pusenje. kod nas uopce ne postoji svijest o tome. kad bih ja zamolio nekoga da ne pusi u mojoj prisutnosti jer mi smeta, ne zelim da me truje, vjerojatno bi se osoba uvrijedila, a ja bih bio nekulturan, jer okle mi takve ideje... sta mi pada na pamet...