Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dozer

#551 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Post by Dozer »

Pazi nesto...i ja sutra mogu napisati i izdati knjigu slicnog naslova i u njega utrpati bilo sta...Italiju recimo. Da li to znaci da se vecina BH gradjana slaze s tim da BiH tezi Italiji? Naravno da ne.
U zadnjih par godina imam prilicno kontakta sa dosta Slovenaca raznih profila i godina, i ono sto od njih cujem nije bas na tom fonu Svice...
Gojeni H

#552 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Post by Gojeni H »

@Zviz

Ti si dobar za kakve sege, koje su zene bolje, kako se spijuniraju gastarbajteri ...

Ostavi ba nas s nasim problemima.
Mrska SFRJ, dvije kuce, stan ... jebes mi koncepciju. :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#553 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Post by Zviz »

Gojeni H wrote:@Zviz

Ti si dobar za kakve sege, koje su zene bolje, kako se spijuniraju gastarbajteri ...

Ostavi ba nas s nasim problemima.
Mrska SFRJ, dvije kuce, stan ... jebes mi koncepciju. :D
Nije SFRJ i Tito zidao ili polagao ispite u ime mog oca ili matare, imam neki osjecaj, da ljudi misle ako si u SFRJ imao nesto vise od ostalih da je to ili spalo sa neba ili je tek tako poklonjenjo tudjim znojem... ??? I za vrijeme SFRJ je bilo ljudi koji su znali racunati i biti snalazljivi, a to sto je moj otac imao super poslove izvan SFRJ i sto je bio u mogucnosti sve te zarade da ostavi po strani i sto je tada pricao 4 jezika itd., jel sad ispade da on to sve nije zasluzio, jer i ti nisi to imo isto kao on, a on je ober lopov bio jer to samo je mogao lopov da ima ??? Nije JUGA nama nista posebno pruzila ili sta vec... roditelji mog oca nisu niko i nista bili... a ni roditelji moje matere isti nisu niko nista bili... jedino jedan stric od cace je bio oficir u JNA i to 70ih a nije nesto ni dugo zivio. Mozda danas bi ja mogao pricati da je SFRJ ili meni neko nabijati na nos - e tvoji starci su u nekim vodama...

Pola tih ljudi koji danas su neko i nesta u BiH pozna moj caca licno, a tada su bili niko i nista, sto se nije moj caca cepao fotelja poslje 1995? Mogao je ali mu nije padalo na pamet, da poslje 20 i kusur godina van tih granica u tj. ´95 da dolazi i da se spusta na nivo gangstera... moji roditelji su sve halali sto bi se reklo i te kuce, i stanove sve sve... nitu su ikad pokretali pitanje oko odstete za kuce samo za jedan stan je bilo upita inace nista drugo.
Arsene Wenger

#554 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Post by Arsene Wenger »

Ja ga ne pamtim živog, al nema veze, da se malo podsjetimo: :mrgreen:

A ko ima vremena, novogodišnji dnevnik:

Al je raja nekad otkidala na Bitlse! :mrgreen:
topcam
Vozim: uzbrdo

#555 Re: Za one koji su Titu zivog zapamtili..

Post by topcam »

Post Reply