Za muškarce: Kako će vas više poželjeti.....koja nebuloza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
izvini, mislio sam na one kojima su ti magazini i savjeti ko biblija. Procitati i zabezeknuti se je okbez veze wrote:Cuj budala...ma samo mi je zanimljivo citati ove gluposti..ali na ovu sam morala reagovati..preglupo je.
-
callmethebreeeze
biblija je, kazu, prepravljana.pitt wrote:izvini, mislio sam na one kojima su ti magazini i savjeti ko biblija. Procitati i zabezeknuti se je okbez veze wrote:Cuj budala...ma samo mi je zanimljivo citati ove gluposti..ali na ovu sam morala reagovati..preglupo je.:D:D:D
-
mamica papucarka
ebo forumcallmethebreeeze wrote:ja se necu javljati na ovaj topic jedno tri dana da koke pomisle kako sam misteriozan i nedostupan.
nadam se da ovi savjeti vaze i za forumsku komunikaciju.
-
callmethebreeeze
sreca pa sa zenom ne komuniciram putem mobitela.mamica papucarka wrote:ebo forumcallmethebreeeze wrote:ja se necu javljati na ovaj topic jedno tri dana da koke pomisle kako sam misteriozan i nedostupan.
Nemoj da bi na zeni treniro
Bolan da te ne ostavi
![]()
- pitt
nego? iz klececeg polozajacallmethebreeeze wrote:sreca pa sa zenom ne komuniciram putem mobitela.mamica papucarka wrote:ebo forumcallmethebreeeze wrote:ja se necu javljati na ovaj topic jedno tri dana da koke pomisle kako sam misteriozan i nedostupan.
Nemoj da bi na zeni treniro
Bolan da te ne ostavi
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kad sam ja reko, nema od ovih eksperata fajde
-
callmethebreeeze
klimanjem glave i izvrsavanjem naredbi bez pogovora. e, dje bio ask man kad sam mladjan momak bio ja.pitt wrote:nego? iz klececeg polozajacallmethebreeeze wrote:sreca pa sa zenom ne komuniciram putem mobitela.mamica papucarka wrote: ebo forumNemoj da bi na zeni treniro
Bolan da te ne ostavi
![]()
:D:D
- pitt
tvoja vazda zadnja...."da draga"callmethebreeeze wrote:klimanjem glave i izvrsavanjem naredbi bez pogovora. e, dje bio ask man kad sam mladjan momak bio ja.pitt wrote:nego? iz klececeg polozajacallmethebreeeze wrote: sreca pa sa zenom ne komuniciram putem mobitela.
:D:D
- Bonnie-Clydova mala
Savjeti su jaaako kontraproduktivni...eto tek toliko da znate vi dečki.Čim bi osjetila to nekakvo roštiljanje, napucala bih ga in the meantime do on ko čeka da prođu dva dana da me nazove. KOja nebuloza, pu!
- anais_nin
mozete se rugati ovakvim nebulozama koliko god hocete, ali nekima su ove nebuloze sastavni dio zivota
ovaj tekst je preveden s engleskog, odnosi se primarno na muskarce sa podrucja sjeverne amerike
i mnogim sredinama za muskarce ovo nije prirucnik nego nacin zivota
i to ne govorim o balavcima, nego o muskarcima u 30tim
ja mislim da bi bilo krasno kad bi se muskarci koji se ovako ponasaju sparili sa zenama koje postuju, prate blabla THE RULES ("Pravila") i slicne nebuloze koje "preodgajaju" zene (za sta tacno nisam sigurna) i onda bi svijet bio puno rahatniji
Samo za primjer hejbet muske raje koju znam ovde (u Kanadi) se drzi tog nekakvog "3 day rule"
to ono kao upoznaju zeMsku ili izadju s njom jednom, ni po cijenu zivota ne zvati je minimalno 3 dana nakon toga
kad ih pitam zasto je to tako, kazu to tako treba
ne znaju ni kako ni zasto al se drze tog pravila ko pijan plota
nije cudo onda sto zene traze utjehu i putokaze u novinama kao sto su Cosmo itd itd....
Inace, ja bih sve te pristalice tih igrica poslala nazad u vrtic na preodgajanje
ja mislim da bi bilo krasno kad bi se muskarci koji se ovako ponasaju sparili sa zenama koje postuju, prate blabla THE RULES ("Pravila") i slicne nebuloze koje "preodgajaju" zene (za sta tacno nisam sigurna) i onda bi svijet bio puno rahatniji
Samo za primjer hejbet muske raje koju znam ovde (u Kanadi) se drzi tog nekakvog "3 day rule"
Inace, ja bih sve te pristalice tih igrica poslala nazad u vrtic na preodgajanje
- pausenclown
sajze
pa ja sve ovo radim
necu kad se zaljubim
OBECAJEM 
necu kad se zaljubim
- kreco hakija
evo vidim ovdje ima dosta iskusnih pa da upitam za savjet.
situacija sljedeća:
djevojka je malo podalje od mene, dobio sam telefon od prijatelja i nazvao je.
pričali smo oko pola sata, možda i bude nešto od ovoga.
kako dalje ? da li zvat svaki dan ili čekat 3 dana, slati message između, čekat da ona nazove...?
stao mi mozak oca mi.
ona je dugo već ovdje (north amerika).
hvala na savjetima i brez zajebancije
situacija sljedeća:
djevojka je malo podalje od mene, dobio sam telefon od prijatelja i nazvao je.
pričali smo oko pola sata, možda i bude nešto od ovoga.
kako dalje ? da li zvat svaki dan ili čekat 3 dana, slati message između, čekat da ona nazove...?
stao mi mozak oca mi.
ona je dugo već ovdje (north amerika).
hvala na savjetima i brez zajebancije
- Bonnie-Clydova mala
Ej Emire, ti si se izgleda uvijek s pogrešnim družioemir101 wrote:Mrsko mi je citati sve komentare, ali preporucujem mladjim muskarcima da se drze napisanih pravila kao pijan plota. Nista tacnije nije napisano na ovom forumu.misha wrote:ne znam jel ti se desilo da naletis na ovakvog...toplo hladno...ako jest onda znas, istina je sve sto su napisali.
desavalo mi se da upoznam momka, divan, zove, pazi, zvijezde s neba skida, i nista, dojadi mi za 20 dana...
a jednom sam naletila na ovakvog, nestajao po tri dana, nikad slatke poruke, al kad je samnom, sav je samnom i opet nestane....i dan danas sam luda za njim, sto je gori i bezobrazniji, ja ga zelim vise...
i znam da nije normalno, znam da je pogresno, al isto tako znam jako jako puno djevojaka koje se ponasaju isto,,,,valjda smo proklete...
Kakve njeznosti, cvijece i glupostiSamo kad nesto zgrijesite u kasnijem stadiju veze