Za koga navijate ..
-
cipelici
NISAM navijala za goste LLAZUzoom66 wrote:kazuju da si navijala za goste...cipelici wrote:i , sta s'njima ?
:D:D
ali i da JESAM koga briga . Nikada me nisu zanimali tracevi. Neka ti POKAZU i DOKAZU pa ti VJERUJ. Ali nije bitno NISAM ali U BUDUCE HOCU. A ti zivi od lazi primitivne stoke. Gori su oni sto vjeruju u laz nego oni koji lazu.[/b]
-
BECHO
@zoom:
Ma ja i margi smo isli zajedno na Kosevo da gledamo tekmu! Ona je nosala zeljin dres a ja sal od bh-fanaticosa! A da vidis kako pjeva himnu bh-repke, bolje nego Kemo, Vajta, Deen i Enes Begovic zajedno! Nego, bjeri bola, kakvi gosti i bakraci...ko jos danas navija za SERiMO!?
Ma ja i margi smo isli zajedno na Kosevo da gledamo tekmu! Ona je nosala zeljin dres a ja sal od bh-fanaticosa! A da vidis kako pjeva himnu bh-repke, bolje nego Kemo, Vajta, Deen i Enes Begovic zajedno! Nego, bjeri bola, kakvi gosti i bakraci...ko jos danas navija za SERiMO!?
-
cipelici
Ma Beco nisi pubertetlija da se nerviras zbog lopte ma ko da je suta ona je okrugla a kod nas je sve laz. Navijaj za svoju porodicu, za svoje zdravlje i zdravlje svojih najbliznjih. Utakmice ce uvijek biti , lopte ce se posteno il prodano sutati i svega ce biti ali hoce li nas biti ? Za koga ti navijas ? Za zivote svojih najmilijih i za svoj zivot. Za mene je to lopta a oni koji je sutaju vise imaju u nogama i djepovima nego u glavama a o dusama da i ne govorim. Cuvaj sebe. Oni ne znaju da postojis.BECHO wrote:Hvala margi, uljepsala si mi ionako divnu noc!cipelici wrote:Navijam za BECU
posten si. Rijetki su takvi.
SRETNO
-
cipelici
Kao mala djevojcica navijala sam za "Zelju". Ostao je trag od toga kao sjena. Fudbal u BiH je sve samo ne profesionalni pravi fudbal. Samo kalkulisu a narod placa karte po pijacamaBECHO wrote:@zoom:
-
some_life
A zamisli ovu situaciju ja sarajka muslimanka momak beogradjanin srbin oboje novozelandjani kad je bla utakmica juce prekjuce ne znam ni sama zbog vremenskih zona mi smo sjedili i sutili i gledali jedno u drugo i onda bi rezultat 0:0 jao mje srece niti ja njega mogu zajebavati niti on mene bas onako kako i treba da bude e kako bi svijet bio mnogo bolji da svi mozemo da vidimo sve ostale kao ljude lose i dobre dosadne i cool glupe i pamtne a nesrbe hrvate muslimane crnce bijelce bezze nam je to.Znam da ce se sad neko javiti i ispljuvati me i reci kako sam ja bezze jer ne znam ja sta je bosna prezivjela kako je tesko bilo ja u novom zeladnu i bilo bi mi drago kad bih mogla reci to nazalost ne mogu jer sam za vrijeme tog rata bila u Dobrinji u sarajevu a ispalila se tek 2000 da sam bogdom ranije volim ja sarajevo ali sarajevo ne Sandjak i ostale koji se sada isto tako zovu na zalost i ja koliko god zeljlela biti novozelndjanin i imam njihov pasos i drzvaljsntvo ne mogu bas biti oni kao sto Sandjo ne moze biti Sarajalija htio on to ili ne.I ode ja sa teme ali jebi ga tek sam se sad prikljucila na ovaj forum treba malo da se ustelim.Odoh ja sad spavat jer kod mene rano jutro (2am)Vozdrica svima 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Za koga navijate ..
ja_sarajevo wrote:Ako ste gledali vijesti BHT1, ovo pitanje su odgovorili neki politicari.
Adnan Terzic naravno za BiH.( Ocekujem da cemo pobjediti reprezentaciju SCG )
Nikola Radovanovic nece navijati jer se ne bavi sportom.![]()
Dragan Mikerevic kaze da je za njega SCG Jugoslavija i ne moze on protiv sebe tako da ce naravno navijati za SCG.
ne treba ih pitati ni pridodavati im važnosti
-
ja_doso
Dvije tačke i nijedan zarez. Oko moje lijepo, udahneš li ti barem kad pričašsome_life wrote:A zamisli ovu situaciju ja sarajka muslimanka momak beogradjanin srbin oboje novozelandjani kad je bla utakmica juce prekjuce ne znam ni sama zbog vremenskih zona mi smo sjedili i sutili i gledali jedno u drugo i onda bi rezultat 0:0 jao mje srece niti ja njega mogu zajebavati niti on mene bas onako kako i treba da bude e kako bi svijet bio mnogo bolji da svi mozemo da vidimo sve ostale kao ljude lose i dobre dosadne i cool glupe i pamtne a nesrbe hrvate muslimane crnce bijelce bezze nam je to.Znam da ce se sad neko javiti i ispljuvati me i reci kako sam ja bezze jer ne znam ja sta je bosna prezivjela kako je tesko bilo ja u novom zeladnu i bilo bi mi drago kad bih mogla reci to nazalost ne mogu jer sam za vrijeme tog rata bila u Dobrinji u sarajevu a ispalila se tek 2000 da sam bogdom ranije volim ja sarajevo ali sarajevo ne Sandjak i ostale koji se sada isto tako zovu na zalost i ja koliko god zeljlela biti novozelndjanin i imam njihov pasos i drzvaljsntvo ne mogu bas biti oni kao sto Sandjo ne moze biti Sarajalija htio on to ili ne.I ode ja sa teme ali jebi ga tek sam se sad prikljucila na ovaj forum treba malo da se ustelim.Odoh ja sad spavat jer kod mene rano jutro (2am)Vozdrica svima
-
winetou
A da pokušamo sastaviti dream team od igrača Bosne i Srbije koji su igrali u subotuarnaut wrote:Zato je najbolje da to bude jedna repka pa da se moze em fino navijat, em fine rezultate ostvarivati, ovako svi na dnu kace,
-
Eric_Draven
SCG=Jugoslavija
Crvena Zvezda za KROV SVETA FUBALA!!!
Crvena Zvezda za KROV SVETA FUBALA!!!
-
emac
e brat da nije bilo rata pa da bosanci sastave tim najboljih igraca od subote + Ibrahimovic i neke propale nade i talentis uslijed rata kao i drugi oteti igraci kalibra ibrahima pa ne bi nam trebali ni srbi ni hrvati iz bosne a vama bi se taj smijesak obijesio oko kurca
NEBOSANSKI ELEMENTI U HRVATSKU I PREKO DRINE ILI KUD GOD IM VOLJA
NISMO NAJBOLJI ALI NISMO GORI OD SRBA NI HRVATA ZASIGURNO
NEBOSANSKI ELEMENTI U HRVATSKU I PREKO DRINE ILI KUD GOD IM VOLJA
NISMO NAJBOLJI ALI NISMO GORI OD SRBA NI HRVATA ZASIGURNO