YouTube problem

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
korijal
Posts: 73
Joined: 12/11/2010 10:49

YouTube problem

Post by korijal » 17/02/2011 09:59

Imam problem sa YouTube-om. Naime, kada hoću da gledam klipove na YouTube-u kompjuter mi se restartuje. To je prvo bio problem samo na Google Chrome-u i nakon reinstalacije je radilo, ali neki dan mi se ponovo pojavilo isto ali sad ni na Mozilli ne može... I da, ni ostale stranice sa klipovima ne rade, pa tako ni oni sto ih neko postavi na fejsu sa svog kompa... Da li zna neko kako da riješim ovaj problem? Hvala.


harleyquinn
Posts: 347
Joined: 25/06/2010 18:58

Re: YouTube problem

Post by harleyquinn » 17/02/2011 11:03

hmm problem je izgleda flash player obzirom da ti ne otvara video sadrzaje ni na drugim sajtovima, procackaj malo to oko flash-a a i provjeri jel' ti java script opcija ukljucena, ne znam sta drugo da kazem :-? nadam se da ce neko strucniji uskoro pomoci... :)

User avatar
korijal
Posts: 73
Joined: 12/11/2010 10:49

Re: YouTube problem

Post by korijal » 17/02/2011 11:05

harleyquinn wrote:hmm problem je izgleda flash player obzirom da ti ne otvara video sadrzaje ni na drugim sajtovima, procackaj malo to oko flash-a a i provjeri jel' ti java script opcija ukljucena, ne znam sta drugo da kazem :-? nadam se da ce neko strucniji uskoro pomoci... :)

Evo sad sam reinstalirao Adobe Flash Player 10.2. Plugin i Activex, ali ništa.... Opet se restartovao komp....
A sad cu probat to za java script....

User avatar
korijal
Posts: 73
Joined: 12/11/2010 10:49

Re: YouTube problem

Post by korijal » 17/02/2011 11:10

korijal wrote:
harleyquinn wrote:hmm problem je izgleda flash player obzirom da ti ne otvara video sadrzaje ni na drugim sajtovima, procackaj malo to oko flash-a a i provjeri jel' ti java script opcija ukljucena, ne znam sta drugo da kazem :-? nadam se da ce neko strucniji uskoro pomoci... :)

Evo sad sam reinstalirao Adobe Flash Player 10.2. Plugin i Activex, ali ništa.... Opet se restartovao komp....
A sad cu probat to za java script....

i java script mi je "omogućena" :D ukljuceno, a opet isto...

http://pokit.etf.ba/get/?aa29436bae8033 ... a72990.jpg

harleyquinn
Posts: 347
Joined: 25/06/2010 18:58

Re: YouTube problem

Post by harleyquinn » 17/02/2011 11:17

nemam pojma onda sta bi moglo biti :sad:
sretno s tim, nemoj gubiti zivce (znam kako to moze covjeka iznervirati :D )

Dendrlix
Posts: 920
Joined: 09/05/2005 14:14
Location: Sarajevo
Has thanked: 10 times

Re: YouTube problem

Post by Dendrlix » 17/02/2011 11:24

Probaj reinstalirati audio/video kodeke.

Post Reply