Yoko Ono - kako me ta žena nervira
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#51 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
John Lennon i Yoko Ono su se upoznali **1966. godine** na izložbi umjetnina u Londonu. Yoko je bila avangardna umjetnica, a John je bio, naravno, član legendarnih Beatlesa. Njihov susret je bio početak jedne od najpoznatijih i najkontroverznijih ljubavnih priča u povijesti glazbe.
Njihova veza je imala veliki utjecaj na Beatlese i na Johnovu solo karijeru. Yoko je bila ne samo njegova životna partnerica, već i njegova muza. Zajedno su stvarali umjetnost, borili se za mir i postali ikone kontra kulture.
**Ako te zanima više detalja o njihovoj vezi i zajedničkom životu, rado ću ti ih podijeliti.** Možemo pričati o njihovim umjetničkim projektima, aktivizmu, ali i o reakcijama javnosti na njihovu vezu.
**Što te konkretno zanima?**
Nemoj vise almine ti
Njihova veza je imala veliki utjecaj na Beatlese i na Johnovu solo karijeru. Yoko je bila ne samo njegova životna partnerica, već i njegova muza. Zajedno su stvarali umjetnost, borili se za mir i postali ikone kontra kulture.
**Ako te zanima više detalja o njihovoj vezi i zajedničkom životu, rado ću ti ih podijeliti.** Možemo pričati o njihovim umjetničkim projektima, aktivizmu, ali i o reakcijama javnosti na njihovu vezu.
**Što te konkretno zanima?**
Nemoj vise almine ti
- Isner
#52 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Jest mrska, za sve pare...
- Truba
#53 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Kad prodje bozic
Opet ce onu papucarsku
Woman kad setkaju njujorkom

Opet ce onu papucarsku
Woman kad setkaju njujorkom
- Point.
#54 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
U šta se on zaljubio da mi je znati. Ružna je brate a i ko umjetnica je napoznatija kao žena Lennona.
- Truba
#55 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Amra Vincentijevic i Y0ko On0
Dvije osbe koje me zivcraju
Dvije osbe koje me zivcraju
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
#56 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Yoko Ono gromada u muzičkom stvaralaštvu i poster woman za konceptualno izražavanje, jedinica za mjeru u konceptualnoj umjetnosti, majka svih ublehaša i sestra Andy Warhola. Osnivačica pokreta Bagism. Yoko ovo, yoko ono.
- dulekrele
#57 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Klasicna qucka ili po danasnji sponzorusa. 
- stubrijez
#58 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
... ja sam kao mali bas bio veliki fun Beatlesa, docekale su me u kuci oceve i amidzine ploce Shadows, Rollingstonesi, Animals, Beatles, itd. Nikad nisam oprostio Lennonu sto nadje takvu ruznu zenu. Jos nako glavata, uvijek sam konto da je neki muskarac a mozda i jest?
- Truba
#59 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Nisam imo tih prblema
Ja sam abba man
Ja sam abba man
- stubrijez
- Truba
#61 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Zato sto me nervira otkako je VH1 postao MTV80
Iskacu iz pastete njih 2
Jebe mi se za bitlse
Kao pojava je odvratna
Gora od ringu
Iskacu iz pastete njih 2
Jebe mi se za bitlse
Kao pojava je odvratna
Gora od ringu
- Edin H.
- Truba
-
swanfilter
#64 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Da se nije slepala, bitna bi bila koliko i radnica na polju rize.
- Truba
#65 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Evo je opet s krikovima na face iskoci
In 1972, Chuck Berry and John Lennon shared the stage on “The Mike Douglas Show,” performing Berry’s classics “Memphis, Tennessee” and “Johnny B. Goode.” Lennon, who was a big fan of Berry, was joined by his wife, Yoko Ono, who contributed with percussion and vocals. However, as they began “Memphis, Tennessee,” Ono started her unique avant-garde vocal style, featuring high-pitched screams and yelps, which didn’t mesh well with the rock-and-roll vibe of Berry and Lennon.
Noticing the stylistic clash, the sound engineer quickly muted Ono’s microphone to maintain the integrity of the performance. This decision ensured that the audience heard the traditional rock sound of Berry and Lennon without disruption. The incident has since been etched into TV history as a memorable moment where classic rock met experimental music, showcasing the sound engineer’s timely intervention.
In 1972, Chuck Berry and John Lennon shared the stage on “The Mike Douglas Show,” performing Berry’s classics “Memphis, Tennessee” and “Johnny B. Goode.” Lennon, who was a big fan of Berry, was joined by his wife, Yoko Ono, who contributed with percussion and vocals. However, as they began “Memphis, Tennessee,” Ono started her unique avant-garde vocal style, featuring high-pitched screams and yelps, which didn’t mesh well with the rock-and-roll vibe of Berry and Lennon.
Noticing the stylistic clash, the sound engineer quickly muted Ono’s microphone to maintain the integrity of the performance. This decision ensured that the audience heard the traditional rock sound of Berry and Lennon without disruption. The incident has since been etched into TV history as a memorable moment where classic rock met experimental music, showcasing the sound engineer’s timely intervention.
- stubrijez
#66 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Sound engineera u RnR wall of fame.
- Truba
#67 Re: Yoko Ono - kako me ta žena nervira
Lik je ukinuo