EdinŠopović wrote:Kal El wrote:Vidio sam ih kad im se dodijelio žiri, on najveći među njima, nema ga :/boracha wrote:a zar oni bosanci reperi nisu bili prosli
Nisu htjeli da potpišu ugovor o emitovanju, tako da ne idu dalje.
Moderator: anex
EdinŠopović wrote:Kal El wrote:Vidio sam ih kad im se dodijelio žiri, on najveći među njima, nema ga :/boracha wrote:a zar oni bosanci reperi nisu bili prosli
SSemir wrote:svaki utorak se zapijem sa rajom vani, nikad ovo ne pogledam, nego na youtube moram trazim..
dal je to sudbina il ko zna sta li je..
ćiribiribela wrote:A Armin nije prosao na zmbt.
Da. Sudeći prema ovome do sad, u finale idu on i Ilma.ćiribiribela wrote:
Danijela cemo gledati u finalu 100%.![]()
VenomousV wrote:ćiribiribela wrote:A Armin nije prosao na zmbt.
uuuu moje misljenje o njemu se upravo spustilo za par nivoa... cuj isao na zmbt
Osnovni problem je što je žiri u raskoraku. Ne znaju da li traže osobenjaka ili pjevača, jer nemaju nekog ko je i jedno i drugo (kakav je npr. James Arthur u UK). Iskreno, Ilma mi privuče pažnju jer je dijete, pa se ibretim otkud izlazi onoliki glas. Ali kad Danijel pjeva, meni misli odu daleko, daleko.... Da, fino on to radi. Al' da ima harizmu i da je pamtljiv, nije vala.jastuk1 wrote:Da. Sudeći prema ovome do sad, u finale idu on i Ilma.ćiribiribela wrote:
Ma tačno je to, ali ima jako dobar i na momente relativno inovativan phrasing (ono dužina i završavanje vokala, prelazi itd) Mislim da je on najbolji trenutno, iako mi se lično nije nimalo svidjelo ovo što je zadnje pjevao. Al to je moj lični ukus.It_is_a_Leclerc wrote:Osnovni problem je što je žiri u raskoraku. Ne znaju da li traže osobenjaka ili pjevača, jer nemaju nekog ko je i jedno i drugo (kakav je npr. James Arthur u UK). Iskreno, Ilma mi privuče pažnju jer je dijete, pa se ibretim otkud izlazi onoliki glas. Ali kad Danijel pjeva, meni misli odu daleko, daleko.... Da, fino on to radi. Al' da ima harizmu i da je pamtljiv, nije vala.jastuk1 wrote:Da. Sudeći prema ovome do sad, u finale idu on i Ilma.ćiribiribela wrote:
iznervira me Maid, a nisam ni procitao_nevermind_ wrote:Maida nekako na prvu svi dozive kao prepotentnu, iritantnu osobu, pa i Zeljko mu je na audiciji rekao: ''Vec me nerviras'', a imam osjecaj da ga je u medjuvremenu zgotivio. Tacno mu sinoc ne dade Toni da prodje, a Zeljko papak poslusao Tonija umjesto da vjeruje svom instinktu. Jos ono kao: ''Borio sam se za tebe''wtf
protiv koga
![]()
Sinoc Maid jeste bio teatralan, ali njega moras vidjeti ili cuti vise od jednom da bi uvidio da je kompletan. Meni su licno sinoc Danijel i Mladen bili brilijantni, ali Maid mi je jednostavno kompletniji od Luisove kcerke, harizmaticniji, otvoreniji, sigurniji, slobodniji. A da pjevaju oboje, pjevaju.
I ponavljam, steta steta za Armina sto je u grupi, meni se nikako ne uklapa u onu grupu, k'o amidza onim ostalima![]()
![]()
Al' eto samim tim sto ih je u grupi vise imace vjerovatno i vise fanova, pa mozda dalje i dogura.
IstinaIt_is_a_Leclerc wrote:
Osnovni problem je što je žiri u raskoraku. Ne znaju da li traže osobenjaka ili pjevača, jer nemaju nekog ko je i jedno i drugo (kakav je npr. James Arthur u UK). Iskreno, Ilma mi privuče pažnju jer je dijete, pa se ibretim otkud izlazi onoliki glas. Ali kad Danijel pjeva, meni misli odu daleko, daleko.... Da, fino on to radi. Al' da ima harizmu i da je pamtljiv, nije vala.
Ambrozija wrote:VenomousV wrote:ćiribiribela wrote:A Armin nije prosao na zmbt.
uuuu moje misljenje o njemu se upravo spustilo za par nivoa... cuj isao na zmbt
A na sta je trebo da ide kad je to jedino takmicenje u BiH koje koliko-toliko pomaze da se dokazu i pokazu te na taj nacin izadju iz anonimnosti?
karanana wrote:Valjda kako prvi put gledam emisiju i kako dolazim iz zmbt gledateljstva, za mene su i veceras svi pavarotiji.
Hvala Bogu pa da neko misli kao i ja.DaffyDuck wrote:IstinaIt_is_a_Leclerc wrote:
Osnovni problem je što je žiri u raskoraku. Ne znaju da li traže osobenjaka ili pjevača, jer nemaju nekog ko je i jedno i drugo (kakav je npr. James Arthur u UK). Iskreno, Ilma mi privuče pažnju jer je dijete, pa se ibretim otkud izlazi onoliki glas. Ali kad Danijel pjeva, meni misli odu daleko, daleko.... Da, fino on to radi. Al' da ima harizmu i da je pamtljiv, nije vala.![]()
Meni je recimo profesor dosadan, super lik pjeva, al kao pojava bezveze.
a Tonija bih ovako gadjalai to samo zbog Maida
Kako? Pa za Maida smo svi culi, zar ne?VenomousV wrote:
![]()
nisam nikad pratila zmbt, ono sto sam nekoliko puta vidjela/cula po par minuta me je dovelo do zakljucka da je katastrofa, ziri ne valja i ne daje konstruktivne savjete, pa cak ni sami nemaju pojma sta pricaju (nisam muzicki obrazovana pa mi je paznju na ovo skrenuo prijatelj dirigent), i nisam primjetila da su napravili neku zvijezdu
Brat i sestraTightsLover wrote:"Ambrozija" i "P308" = jedan te isti member!
Obratite pažnju na "njihove" postove...
P308 wrote:Kako? Pa za Maida smo svi culi, zar ne?VenomousV wrote:
![]()
nisam nikad pratila zmbt, ono sto sam nekoliko puta vidjela/cula po par minuta me je dovelo do zakljucka da je katastrofa, ziri ne valja i ne daje konstruktivne savjete, pa cak ni sami nemaju pojma sta pricaju (nisam muzicki obrazovana pa mi je paznju na ovo skrenuo prijatelj dirigent), i nisam primjetila da su napravili neku zvijezduMislim nije zvijezda ali kao sto Ambrozija kaze bar je izasao iz anonimnosti.