radostan dan wrote:kakav meč u p. materinu...fantazija, i jedan i drugi.
napokon jedan lijep meč na vimbldonu.
area - živ.
burek - ni pipnuo...
Sad kad si razbio maler, ochekujem trogodisnju dominaciju Djokovica u vidu dva i po Grand slama u nizu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
radostan dan wrote:kakav meč u p. materinu...fantazija, i jedan i drugi.
napokon jedan lijep meč na vimbldonu.
area - živ.
burek - ni pipnuo...
Rijetko me koje stvari u sportu mogu iznervirati kao poraz Rogera, bas rijetko! Ne znam zasto ovo vise radi, a realno je da ne moze uzeti titulu pored Nadala i Novaka, fizicki nemoguce.radostan dan wrote: dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.
živ bio...
pa pošto sam pogodio razvoj meča po setovima, dajem sebi za pravo da predvidim razmišljanje srpskog teleta u narednih par mjeseci...burek_in_space dana 06/07/2014 18:39
![]()
Sad kad si razbio maler, ochekujem trogodisnju dominaciju Djokovica u vidu dva i po Grand slama u nizu
neka te sta' s i ovdeArtest wrote:Koja picka ovaj Djokanovic...
Mogao je dobiti Noleta. Odlucile su nijanse. Da je odigrao dobro na brejk loptu u petom setu, sada bi slavio. Dakle, nijanse!BHF_Manijak wrote:Rijetko me koje stvari u sportu mogu iznervirati kao poraz Rogera, bas rijetko! Ne znam zasto ovo vise radi, a realno je da ne moze uzeti titulu pored Nadala i Novaka, fizicki nemoguce.radostan dan wrote: dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.
živ bio...
ultima, tenks, vidimo se na ao 2015.Čestitke radosnom&co.
apsolutno...Kad skontaš da su Federera prošle godine napenalili Stakhovsky i Robredo, onda mu treba skinuti kapu po ko zna koji put...
nebi mu nista falilo da je koju rijec hvale uputio protivniku tokom primanja tanjira.radostan dan wrote:a kad neće federer, moram ja - pozdravio bih leopolda, šejka posebno...
ultima, tenks, vidimo se na ao 2015.Čestitke radosnom&co.
apsolutno...Kad skontaš da su Federera prošle godine napenalili Stakhovsky i Robredo, onda mu treba skinuti kapu po ko zna koji put...
mislio sam da igra zbog sponzorskih ugovora, ali jok...grize čovjek, i jebe mu se šta ko misli, je li star, je li 5., 8, 9. na atp.
nevjerovatan. naklon do poda.
“Veliko finale. Zaista ne verujem da sam stigao do petog seta. Novak je sjajan igrač, znao sam da će biti teško, igra izuzetno fizičke poene. Čestitam Novaku, bio je ovo sjajan turnir za njega, zaslužio je”, rekao je Federer.
Na konstataciju da je ovo bilo njegovo prvo Gren slem finale koje su njegove ćerkice gledale, Federer jer rekao:
“Ne znam da shvataju šta se dešavalo, ali lepo da su došle, uživao sam bez ozbira na sve, hvala vam svima”.
Juan M. del Potro ✔ @delpotrojuan
Follow
An incredible Wimbledon final! Thanks to these two idols @djokernole and @rogerfederer for a great match, and congrats Nole for your title.
Dirk Nowitzki ✔ @swish41
Follow
Two amazing and classy champions! @DjokerNole @rogerfederer
andyroddick ✔ @andyroddick
Follow
Congrats to @DjokerNole ...... Worthy champion and a hell of a battle !
Edin Džeko ✔ @EdDzeko
Follow
Cestitke @DjokerNole ... Svaka cast! Dokazao si koliko si veliki covjek i zasluzio si ovu pobjedu. Cestitke od srca
andyroddick ✔ @andyroddick
Follow
For all of you saying Djoker isn't a legend .Stop it. 6 slams (Mac 7, Connors, Agassiwins as of now. Still in his prime.... Just stop
Mahesh Bhupathi ✔ @Maheshbhupathi
Follow
Epic....@DjokerNole @rogerfederer
od engleskog zivim evo 20 godina. I to sjajan je jedva potvrdio sa of course na sugestivno pitanje novinarke..radostan dan wrote:tanak si sa engleskm, ili ti nešto nije u redu sa tv prijemnikom...
“Veliko finale. Zaista ne verujem da sam stigao do petog seta. Novak je sjajan igrač, znao sam da će biti teško, igra izuzetno fizičke poene. Čestitam Novaku, bio je ovo sjajan turnir za njega, zaslužio je”, rekao je Federer.
Na konstataciju da je ovo bilo njegovo prvo Gren slem finale koje su njegove ćerkice gledale, Federer jer rekao:
“Ne znam da shvataju šta se dešavalo, ali lepo da su došle, uživao sam bez ozbira na sve, hvala vam svima”.
radostan dan wrote:dragi moj gospodine...nikad ti ne bi volio ovu igru da nije rodžera, niti bi ja cijenio toliko ove novakove titule da su osvojene protiv nekih levata, a ne protiv velikog gospodina i čarobnjaka rodžera federera, i velikog borca i sportiste nadala.BHF_Manijak wrote:Moronski gargamel! Federer povuci se vise jebo te konj, patis sebe, nas, sve!
Najbolji svih vremena, bekend elegantan, ali poprilicno ga je kostao u karijeri, ustvari mnogo ga je kostao, jebo te bekend tvoj!
živ bio...