Selo Gornje Mladice 198 stanovnika popis 1991..sad zgrade prave

Zadnje 2 slike su strasni navijaci
To je grad bolan..kad je i Rudo upalo u SS

ake wrote:kako mi je ova glupost mogla promacihorns&drums wrote:Ovdje su se ljudi borili i ginuli protiv tog "nasa" i "njihova" ako nisi znao.
Il' minijaturni djeneralov kip?ake wrote:ili bi mozda jos bolje legla jos jedna mamutska dzamija, sa islamskim "kulturnim" centrom
violentjack wrote:haj sad malo fati se Kresevljakovica ''historicara''
To je zaključio Kostatoga izgleda nije nikad dosta![]()
to nije glupost, nimalohorns&drums wrote:ake wrote:kako mi je ova glupost mogla promacihorns&drums wrote:Ovdje su se ljudi borili i ginuli protiv tog "nasa" i "njihova" ako nisi znao.
vjerovatno zato sto nije glupost, ti se zadrzavas samo na livadicevim komentarima
Ovo je karta Sarajvskog okruga,a ne grada.Mogao bi da budes malo pismeniji!violentjack wrote:
![]()
![]()
![]()
Da pogodim kako se zovu. Hamo, Kemo, Rile i Djole?violentjack wrote:
Hornse..za razliku od tebe papka..mene zna nekoliko Sarajlija i koje trenutno zive tamo..mogao bih ti reci ko i sta su..ali jednom ogromnom kompleksasu ne trebam polagati racune
Kresevljakovic historicar haj sjedi mali poklopi se usima..i ne laprdaj previse..
ne sumnjam da je u ovom trenutku unosnije biti lojalanAngela wrote:Sad bih ti nesto mozda i napisala, al' ne mogu od segeake wrote:Angela wrote:radice se tamo gdje su ti bolji uslovi, stanovati isto tako.
mislim da je taj proces vec davno poceo, zivi se i stanuje gdje su ti bolji uslovi, gdje si sugurniji itd
eto tu se slazemo, malo ti fali da postanes istinski borac za toleranciju i kulturu, kao livman i moja malenkost![]()
horni tvoj vrhovni komadant je bio kalifa, kao i cijeli stab tvoje armije, je bio pod direktnom SDA komandom,Tisina wrote:to nije glupost, nimalohorns&drums wrote:vjerovatno zato sto nije glupost, ti se zadrzavas samo na livadicevim komentarimaake wrote: kako mi je ova glupost mogla promaci
ali se i dalje grade mamutske mijadze, kolko ih ono ima u rajvosa, ko bi to sve izbrojo,manijak1 wrote:Mamuti su izumrli![]()
Ake
za nadati se da će izumrijeti i takvi kao ti.
VUKOJEBINAIRENA wrote:Ovo je karta Sarajvskog okruga,a ne grada.Mogao bi da budes malo pismeniji!violentjack wrote:
![]()
![]()
![]()
http://www.sarajevo-rs.com
http://www.srpskosarajevo.com
Ne kaze se komandant nego zapovjednik, tu JNA terminologiju ostavi za prepricavanje dogodovstina iz iste.horni tvoj vrhovni komadant je bio kalifa, kao i cijeli stab tvoje armije, je bio pod direktnom SDA komandom,
mislim da je to dovoljno
evo ga jos jedan multikulturni pogodak, glede terminologije, ali je sustina naravno tacnahorns&drums wrote:Ne kaze se komandant nego zapovjednik, tu JNA terminologiju ostavi za prepricavanje dogodovstina iz iste.horni tvoj vrhovni komadant je bio kalifa, kao i cijeli stab tvoje armije, je bio pod direktnom SDA komandom,
mislim da je to dovoljno
horns&drums wrote:Ocito da nemas postovanja ni prema jednima jer te boli kurac, jer si u americi, jer te rat nije naceo, pa ti merak sjediti za tastaturom i zajebavati ljude.
Smiri se ake, ozbiljno ti kazem