Web stranice Sarajeva
-
violentjack
A ti odbijen..jel tako..pa ti krivo sto nisi puhnuo za Ameriku
Kao sto je jedan Sarajevski par iza mene cekao papire za Ameriku..ali cim su rekli odakle su..odmah ih odbise..jer su tada primali samo iz Sumskog entiteta
Kao sto je jedan Sarajevski par iza mene cekao papire za Ameriku..ali cim su rekli odakle su..odmah ih odbise..jer su tada primali samo iz Sumskog entiteta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
The_Fluid wrote:Eh, a tek kad ih obavijeste da su postali dio Kantona Sarajevo:) bit tje veselo.
![]()
A do tada uzhivajte u slici:
jašta uživaj i strepi da ti ne padne ledenica na glavu
- manijak1
da i demokratski čikoviHorns ocito je da si ti neki suludi komunisticki ispusak..jer jedino oni imaju ogromne komplekse
Htio sam reći da su svi ljudi podložni političkoj metamorfozi.
Obzirom da si u Bush Magic Land de mi samo reci nije li vidljivo da je bauk komunizma
-
ake
da znas kako je dobro, nebi me to pitonebi wrote: Ake,jesi li se prejeo mesa od irvasa?
kao da negdje postoji nekakva industrija, neko je rekao da ce doci donacije iz moskve,nebi wrote: Mi cesto imamo razlicita misljenja,ali do sada uglavnom nisi patio od gubitka realnosti.Koja to industrija i privreda stoji iza ovog projekta?
ja jesam pomalo skeptik, ali bi jako volio da se to ostvari
ocigledno je da ti, kao i vecina ovde, nebi volio, zasto
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
/ne kaze se kompleksan nego kompleksasviolentjack wrote: Ja sam Bosnjak porijeklom iz Prijedorske opcine maloumni
haj sad malo fati se Kresevljakovica ''historicara''
/ ako si iz prijedora zasto govoris "nasa Dobrinja"
Vidim, jos uvijek nisi doznao tko je gosn Hamdija. Uci sinko, uci...
-
violentjack
Ovdje su Republikanci dobili prije 60 godina izbore..pa skopcaj
Grad u kojem zivim je 55% Bijel..20% Asian..10% Hispanic i crnacki
Ima i ostalih..ali da ne nabrajam
-
violentjack
ako si iz prijedora zasto govoris "nasa Dobrinja"
Zato sto na sajtu http://www.vojkovici.com
Pise tako ja sam samo kopirao sliku i slucajno to uz sliku
Zato sto na sajtu http://www.vojkovici.com
Pise tako ja sam samo kopirao sliku i slucajno to uz sliku
-
violentjack
-
violentjack
Da,,,Hamdija Kresevljakovic svi nasi Mostovi gdje opisivao Sarajevske mostove poput Seher Cehajine cuprije i starog kamenog mosta..srusenog 1949 kada su i Dzamiju na Skenderiji srusili..ali sumjam da si to znao o Sarajevu
-
ake
izdvojio bih ovaj biser
izgleda da bi bosnje, i lojalni naravno,
bili mnogo sretniji kad srbi nebi nista gradili
ne kontam nikako

Code: Select all
dzhaba graditeizgleda da bi bosnje, i lojalni naravno,
ne kontam nikako
-
ake
da se to iskreno htjelo, sarajevo bi bio distriktAngela wrote:Evo ja cu polako za tayu:
Dzaba gradite novi grad. Istocno Sarajevo = Sarajevo. Lijepo je da se gradi, ali je naivno praviti novi grad na koji kilometar od postojeceg, koji ce opet predstavljati centar grada - i istocnog i zapadnog.
evo i ti prvo kazes da si protiv gradnje trga, jer projekat nije dobar, trg je prevelik itd,
a sada vidim da je to sve iz politickih razloga, a ne arhitektonskih
ovako, to ce mozda ponovo biti jedinstven grad, ali tek kada se unisti RS,
a to je moguce jedino putem sile
prema tome ako budete jaci, aferim
Angela wrote:A to "bosnje i lojalni" - mozes krace nazvati "Sarajlije".
bojim se da bih bio jako neprecizan, ovako se tacno svako prepozna
-
rumenko
Jaaj odvala sa ovim binasr nikad dosadno s njima
Ne bi se imali s cime spradati da nije binasr
Nego jedno ozbiljno pitanje
Jel gotov onaj aerodrom na Romaniji sto vam je predjednik obecao da ce negdje '94 biti zavrsen?
Dolazim na godisnji u decembru pa reko mogao sam tamo sletiti predpostavljam da je sve to ko bombona.
Cuo sam da je od ludare na Sokocu ili kolcu toranj za navodjenje aviona napravljen a da su kravama stavljene baterijske lampe na glave da usmjeravaju avione.
Originalno rijesenje svak cast!
Ne bi se imali s cime spradati da nije binasr
Nego jedno ozbiljno pitanje
Jel gotov onaj aerodrom na Romaniji sto vam je predjednik obecao da ce negdje '94 biti zavrsen?
Dolazim na godisnji u decembru pa reko mogao sam tamo sletiti predpostavljam da je sve to ko bombona.
Cuo sam da je od ludare na Sokocu ili kolcu toranj za navodjenje aviona napravljen a da su kravama stavljene baterijske lampe na glave da usmjeravaju avione.
Originalno rijesenje svak cast!
-
ake
whatever AngelaAngela wrote:Ma daj, projekat je pravi soc-realisticki, centar Sofije 1970ake wrote:evo i ti prvo kazes da si protiv gradnje trga, jer projekat nije dobar, trg je prevelik itd,
a sada vidim da je to sve iz politickih razloga, a ne arhitektonskih![]()
![]()
mada ta velika povrsina, se moze vrlo brzo ispuniti kioscima itd
ili bi mozda jos bolje legla jos jedna mamutska dzamija, sa islamskim "kulturnim" centrom
toga izgleda nije nikad dosta
Angela wrote:radice se tamo gdje su ti bolji uslovi, stanovati isto tako.
mislim da je taj proces vec davno poceo, zivi se i stanuje gdje su ti bolji uslovi, gdje si sugurniji itd
eto tu se slazemo, malo ti fali da postanes istinski borac za toleranciju i kulturu, kao livman i moja malenkost
-
nebi
Ake,vjerovao ili ne,jesam za to da se ostvari.Neka ljudi bolje zive,zasto da ne?Samo,bojim se da to neko naknadno ne plati kao onaj monumentalni,nikad snimljeni film "Sarajevo" za koji odose toliki milioni.ake wrote:da znas kako je dobro, nebi me to pitonebi wrote: Ake,jesi li se prejeo mesa od irvasa?
kao da negdje postoji nekakva industrija, neko je rekao da ce doci donacije iz moskve,nebi wrote: Mi cesto imamo razlicita misljenja,ali do sada uglavnom nisi patio od gubitka realnosti.Koja to industrija i privreda stoji iza ovog projekta?
ja jesam pomalo skeptik, ali bi jako volio da se to ostvari![]()
ocigledno je da ti, kao i vecina ovde, nebi volio, zasto
-
ake
svaka cast, od sada ako te ko dira, samo meni recinebi wrote:Ake,vjerovao ili ne,jesam za to da se ostvari.Neka ljudi bolje zive,zasto da ne?Samo,bojim se da to neko naknadno ne plati kao onaj monumentalni,nikad snimljeni film "Sarajevo" za koji odose toliki milioni.
to se zove multikultura
-
bosna forever
#75 u toku je izgradnja VLASKE CETVRTI u gradu Sarajevu
NE KONTAM. Vozd u kojeg se Bosanski srbi i dan danas kunu je mrzio gradove a pogotovo grad Sarajevo iz dna duse. O tome je pjesme pisao, a to je u nedavno objavljenoj knjizi i opsirnije elaborirao. I dobro idiot mrzi gradove i Sarajevo i svaka cast. Ali onda kaze svojim sljedbenicima ciji su korijeni duboko usadjeni u ovaj grad, "Hajdemo u planine", jebo grad i onda ga zajedno pocnu rusiti. I dobro taj idiot mrzi grad i valjda ga zato i ruzi, ali mi nisu jasni ljudi koji su ga slijedili.
I onda ti isti ljudi odluce da prave novi grad na okolnim livadama Sarajeva. Smijesno. Zar im nije jasno da ce to, kako kod ga oni zvali, uvijek biti samo jedna od cetvrti GRADA SARAJEVA. I kao sto drugi gradovi imaju kinesku cetvrt, talijansku cetvrt, grad SARAJEVO ce imati VLASKU cetvrt negdje na periferiji, znas tamo kad se podje prema GRADU Gorazdu.
I onda ti isti ljudi odluce da prave novi grad na okolnim livadama Sarajeva. Smijesno. Zar im nije jasno da ce to, kako kod ga oni zvali, uvijek biti samo jedna od cetvrti GRADA SARAJEVA. I kao sto drugi gradovi imaju kinesku cetvrt, talijansku cetvrt, grad SARAJEVO ce imati VLASKU cetvrt negdje na periferiji, znas tamo kad se podje prema GRADU Gorazdu.