Izvini ali ja citam i izmedju redova kako si vec nekome ranije inputirao. A inace sa Hadzibegicem smo bili strasna reprezentacija, ali za smijanje. To kako igra Zrinjski nema nikakve veze jer im je otislo pola igraca od prosle godine. Isto kao i Leotar koji je bio sampion a sada je zadnji. Isto kao i Zeljo koji je vise puta bio sampion a sada ga klepaju po Grbavici. Nemoj mjesati babe i zabe. I rekao sam ti ako bi pristali da dodju Osim ili Vaha ja bih prvi bio za to. I nemoj zivota ti vise napadati onoga sto je najmanje kriv. Idi redom: Savez, igraci, Baka, navijaci. Zasto navijaci? Zato sto su svi okrenuli ledja nakon onoga poraza protiv Belgije osim BH Fanatikosa. I opet smo se vratili u igru a da je Kosevo protiv Litvanije bilo puno bila bi i druga prica. Zasto navijaci? da nije majmun u Zenici onoga spanca spucao upaljacem u glavu igrali bi u Zenici a tamo jos uvijek ne izgubismo. Poredaj malo stvari pa onda mozemo pricati.Altsa wrote:ne inputiraj mi nesto sto nisam rekao. nigdje ne spominjem sliskovicevu nacionalnost vec samo kvalitet kao trenera. poznato je kako igra danas zrinjski i na kojem je nivou. a sto se tice trenera sigurno bi od njega bili bolji i Ivica Osim koji na tvoju radost nije bosnjak kao i Vaha i Hadzibegic ili Meša.hrasno38 wrote:Da kao sto sam i predpostavljao tvoj post bas i nema veze sa sportom jer ocito je da je problem sto je to Blaz Sliskovic. To sto mladi igraci igraju za te ekipe nije kriv Baka nego savez. I samo mi jos reci koga bi ti doveo za selektora, mozda Hadzibegica, Musovica, Muzurovica jer oni ocito odgovaraju imenom i prezimenom.Altsa wrote: eto zasto treba da ode. nista nije postigao. je li se mozda kvalifikovao na neko takmicenje. NIJE. je li mozda doveo nekog mladog kvalitetnog igraca. NIJE. nemojte reci da ih nema. kako onda ti igraci mladi zaigraju za svajcarske, svedske i ostale zemlje. sinoc je postavio igru kao klasicni amater. ko je on bog pa da mu se dadne treca prilika. kakva ba treca sreca . mars u zrinjski. to ti je nivo.
Vrijeme je da Slišković ode
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
clone033
Altsa wrote:eto zasto treba da ode. nista nije postigao. je li se mozda kvalifikovao na neko takmicenje. NIJE. je li mozda doveo nekog mladog kvalitetnog igraca. NIJE. nemojte reci da ih nema. kako onda ti igraci mladi zaigraju za svajcarske, svedske i ostale zemlje. sinoc je postavio igru kao klasicni amater. ko je on bog pa da mu se dadne treca prilika. kakva ba treca sreca . mars u zrinjski. to ti je nivo.radeljas wrote:treba da odu svi, prije svega pashalic i ushanovic, pa onda i slishkovic. zasto, pa samo zbog sinocnje kukavichke igre, gdje je u utakmici u kojoj nam je trebala pobjeda on igra defanzivno 70 minuta. da ne govorim o glupostima tipa pozivanja konjica kome je u eng. zabranjeno da igra zato sto ne vidi dobro. nije uveo niti jednog mladjeg igraca. ova grupa je bila jedna od najslabijih i nismo prosli. spanija ocajna, sicg nece proci ni prvi krug na sp sa ovakvom igrom. belgija u problemima.car-x wrote: igraci i trener su u svakom slucaju osvjetlali obraz..
malo nerviraju "rukovodioci" tipa usanovic, jelic, pasalic.. to bi trebalo rastjerati, i dovesti ljude koji imaju ime u fudbalu i znaju poso, a nisu neki konobari i bravari koji su se na zalost svih nas zagubili negdje u nogometnom kroz fudbalskom savezu..
a kako ti ocekujes od Bake da dovede mladjeg igraca kada Usanovic, Pasalic i kompanija za svakog mladjeg igraca traze pare, pa sjeti se samo Ibrahimovica ili je mozda Baka i za to kriv?
Najlakse je sada srati sa sigurnog i iza racunara i po igracima i po selektoru, kad smo toliko hrabri zasto nismo napunili Kosevo do vrha kada se je igrala ona prijateljska tekma sa SCG, pa zagalamili da se i oni nas prepadnu.
- nosara
Treba ga otjerat, kao i vecinu igraca, a Savez sravnit sa zemljom. Ipak, sinoc su igraci igrali ko jebene kurve i to se ne moze poreci! Pa imali su priliku da ovom narodu pruze bar malo radosti i pljunu cetnike u lice na njihovom terenu. A sta smo vidjeli: izbjegavanje duela, kurvanjsko povlacenje u svojih 16m, nedostatak zelje da se ispodprosjecna cetnicka jedanaestorka pobijedi ko od sale! I ne uzdizite nikog, ni Barbareza, kakav je to kapiten koji ne moze posamarat lijene picke i natjerat ih da trce i bore se za svoju zemlju.
Nekako izdvajam Spahica i Milenkovica i nikog vise.
Ponavljam, cetnici su smrdili po strahu, samo je trebalo odigrat muski i opet bi bila kuknjava po srbiji!
Ponavljam, cetnici su smrdili po strahu, samo je trebalo odigrat muski i opet bi bila kuknjava po srbiji!
-
rei
nosara wrote:Treba ga otjerat, kao i vecinu igraca, a Savez sravnit sa zemljom. Ipak, sinoc su igraci igrali ko jebene kurve i to se ne moze poreci! Pa imali su priliku da ovom narodu pruze bar malo radosti i pljunu cetnike u lice na njihovom terenu. A sta smo vidjeli: izbjegavanje duela, kurvanjsko povlacenje u svojih 16m, nedostatak zelje da se ispodprosjecna cetnicka jedanaestorka pobijedi ko od sale! I ne uzdizite nikog, ni Barbareza, kakav je to kapiten koji ne moze posamarat lijene picke i natjerat ih da trce i bore se za svoju zemlju.
ma hajde prestani vise vrijedjati momke, ne kazem da nisu mogli i bolje,
naravno uvijek se moglo bolje, ali sobzirom na okolnosti , opet su dobri,
kako sam vec rekla tudji teren, vidjeli smo kako je bilo, grcke sudije,
bombe, i sve skupa igracima i nasim naijacima SVAKA CAST
Last edited by rei on 13/10/2005 13:08, edited 1 time in total.
-
sasomange
Meni baka licno jest drag trener zato sto je mangup. Zamjerim mu samo sto ne zove provjerene igrace. Evo naprimer kad je onog slona Jakirovica zvao frajer reko da je prizeljkivo da za hrvatsku zaigra. Pa trebo ga je pljunut a ne nagovarat da igra za nas. Da iskren budem ne bi vala ni ove igrace koji nisu uspjeli u mladoj repki scg zvao da igraju za nas, kad nisu uspjeli kod njih ne trebaju ni nama. Mi moramo sebe u oci pogledat i reci da smo s.up.ci, jer se tjesimo kad kazemo da su misimovic i bajic pravi patrioti. Po meni Grujic nije los igrac i neznam dal je igro za mladu srbije, Milenkovicu kapu skidam borio se je ko lav sinoc, mogo je i on ostat na klupi ko bajic i grujic i da ne nabrajam. Sjetite se samo Bajiceve izjave u prvoj utakmici na kosevu, "po' sto me nisu htjeli u reprezentaciji scg sad cu im pokazat da su se zeznuli". Halo ba gdje je logika? Baka pokusava sastavit multietnicki tim i svaka cast, al jarane kad dodje srbija il hrvatska da igraju protiv nas, onda nema sjedenja na klupi il glumljenja povreda. Ko god bude trener treba zaboravit, na Musica, Jakirovica, Biscevica, nazalost Barbareza jer ipak ima godina i isto tako Bolic. Sad setrebaju Salihovic, Vladavic, Muslimovic forsirat. Mozemo imat solidan tim za sljedece kvalifikacije. Keno, Hasan, Berberovic, Spahic, Beslija, Bartolovic, Milenkovic, Zlatan, Grlic, Salihovic, Vladavic, Muslimovic, Topic, Pehlic. Ljudi Imamo igrace koji se bore sa srcem al ih nema u timu. Nemoramo nigdje otic na prvenstvo samo da vidim da na terenu ginu za bosanski dres i da se ne boje koja ce reprezentacija iz bivse jugoslavije bit nam u grupi za kvalifikacije da bi se dvoumili dal da igraju il ne. Nesmjemo si dozvolit da nam igraju igraci koji su protiv nase drzave. Topicu svaka cast ni sekunde nije razmisljo kad ga je hrvatska zvala da igra za njih, nije htjeo jer zna odakle je, a eto taj igrac kod nas nema mjesta. O Barbarezu da ne pricamo da mu je bogdom vjecno 28 godina al sta ces. Misimovic ima perspektivu da postane igrac i po al necu da se lazem da bi on izabro bosnu pored srbije da je mogo. Isto mi ide na zivce za onog Hodzica iz thuna, momak u odbrani igra gledo sam utakmice njegove, po meni licno i za Papca i za Bajica izmislio fudbal, i svaka mu cast sto je u novinama izjavio, da nemoze vise cekat da ga zovne momku 27 godina najbolje godine za fudbal i nema poziv za repku. Kolko gad da je baka meni drag ima kiksova koji se nemogu prastat, Al opet je jedini napravio kakvu takvu atmosferu u timu, nemoze covjek pametan bit da si pita, valjda ce nas jednom krenut sa bakom il bez njega.
- Fair Life
Procitaj, pa skontaj da li si ti normalan ili vodoravan.Altsa wrote:ne inputiraj mi nesto sto nisam rekao. nigdje ne spominjem sliskovicevu nacionalnost vec samo kvalitet kao trenera. poznato je kako igra danas zrinjski i na kojem je nivou. a sto se tice trenera sigurno bi od njega bili bolji i Ivica Osim koji na tvoju radost nije bosnjak kao i Vaha i Hadzibegic ili Meša. nema potrebe da spominjete sliskovicevu nacionalnost jer na to nisam mislio.
-
radeljas
slazem se sa svim sto si rekao, a narocito sa ovim.sasomange wrote:Ko god bude trener treba zaboravit, na Musica, Jakirovica, Biscevica, nazalost Barbareza jer ipak ima godina i isto tako Bolic. Sad setrebaju Salihovic, Vladavic, Muslimovic forsirat. Mozemo imat solidan tim za sljedece kvalifikacije. Keno, Hasan, Berberovic, Spahic, Beslija, Bartolovic, Milenkovic, Zlatan, Grlic, Salihovic, Vladavic, Muslimovic, Topic, Pehlic. Ljudi Imamo igrace koji se bore sa srcem al ih nema u timu. Nemoramo nigdje otic na prvenstvo samo da vidim da na terenu ginu za bosanski dres i da se ne boje koja ce reprezentacija iz bivse jugoslavije bit nam u grupi za kvalifikacije da bi se dvoumili dal da igraju il ne.
a baka treba da ide. na stranu sto je i meni drag, ali treba da dodje neko ko je bolji trener i strucnjak da napravi plan da se plasirano negdje za 10 godina. i tako da se sprema repka od mladih igraca
-
davis.ba
#35 Re: Vrijeme je da Slišković ode
O kakvom neuspjehu govoriš? Pa po kvaliteti bi trebali biti četvrti ili možda čak i peti, a plasirali smo se na treće mjesto. Odličan rezultat.Altsa wrote:Dva nesupjeha jedan za drugim (kvalifikacije za evropsko i svjetsko prvenstvo) su dovoljan razlog da Sliskovic ode sa kormila reprezentacije.
- Altsa
nemoj da ovdje postiras gluposti koje ti ocito uglavnom preovladavaju u glavi. baka nema rezultat i to je glavni i jedini razlog zasto ne treba da bude vise selektor. ne govorim o tome koji bi od pomenutih trenera pristao da trenira repku vec govorim da baka nije najbolje rjesenje za nas. ne kvalifikovanje ni na jedno od prvenstava to potvrdjuje. danas se traze rezultati a ne da li mi je sliskovic simpatica i drag ili ne.hrasno38 wrote:Izvini ali ja citam i izmedju redova kako si vec nekome ranije inputirao. A inace sa Hadzibegicem smo bili strasna reprezentacija, ali za smijanje. To kako igra Zrinjski nema nikakve veze jer im je otislo pola igraca od prosle godine. Isto kao i Leotar koji je bio sampion a sada je zadnji. Isto kao i Zeljo koji je vise puta bio sampion a sada ga klepaju po Grbavici. Nemoj mjesati babe i zabe. I rekao sam ti ako bi pristali da dodju Osim ili Vaha ja bih prvi bio za to. I nemoj zivota ti vise napadati onoga sto je najmanje kriv. Idi redom: Savez, igraci, Baka, navijaci. Zasto navijaci? Zato sto su svi okrenuli ledja nakon onoga poraza protiv Belgije osim BH Fanatikosa. I opet smo se vratili u igru a da je Kosevo protiv Litvanije bilo puno bila bi i druga prica. Zasto navijaci? da nije majmun u Zenici onoga spanca spucao upaljacem u glavu igrali bi u Zenici a tamo jos uvijek ne izgubismo. Poredaj malo stvari pa onda mozemo pricati.Altsa wrote:ne inputiraj mi nesto sto nisam rekao. nigdje ne spominjem sliskovicevu nacionalnost vec samo kvalitet kao trenera. poznato je kako igra danas zrinjski i na kojem je nivou. a sto se tice trenera sigurno bi od njega bili bolji i Ivica Osim koji na tvoju radost nije bosnjak kao i Vaha i Hadzibegic ili Meša.hrasno38 wrote: Da kao sto sam i predpostavljao tvoj post bas i nema veze sa sportom jer ocito je da je problem sto je to Blaz Sliskovic. To sto mladi igraci igraju za te ekipe nije kriv Baka nego savez. I samo mi jos reci koga bi ti doveo za selektora, mozda Hadzibegica, Musovica, Muzurovica jer oni ocito odgovaraju imenom i prezimenom.
Last edited by Altsa on 13/10/2005 11:54, edited 1 time in total.
- stella_k
Pa evo, posto je to moderno, potpisujem.koop wrote:Daj ne serite. Prenj je u pravu. Tu smo gdje trebamo biti. Zbog srcanosti i istrajnosti a i radi igre u ovim kvalifikacijama smo zasluzili da se kvalifikujemo (bar na racun sugavih spanaca koji iskreno nisu nista pokazali do sada) ovaj put. Sto se tice reprezentacije (igraca i selektora), majstori svaka cast. Dali su sve od sebe, igrali su koliko mogu i kako znaju. Formiranje reprezentacije je proces koji traje. Ove kvalifikacije su bile uspijeh, kako god ti na to gledao. Sljedece ce biti i bolje.
- Altsa
#39 Re: Vrijeme je da Slišković ode
halo ba pa jesmo li igrali ove kvalifikacije za trece mjesto ili da se kvalifikujemo za svjetsko. pa jesi li ti normalan covjece. svasta..davis.ba wrote:O kakvom neuspjehu govoriš? Pa po kvaliteti bi trebali biti četvrti ili možda čak i peti, a plasirali smo se na treće mjesto. Odličan rezultat.Altsa wrote:Dva nesupjeha jedan za drugim (kvalifikacije za evropsko i svjetsko prvenstvo) su dovoljan razlog da Sliskovic ode sa kormila reprezentacije.
- daduli_sa
Altsa, je li ti mislis da su npr Spanci, SCG, Belgijanci vesla sisali?! Mislis da pored nas i oni nisu zeljeli da se KVALIFIKUJU?!
Saberi malo dva i dva i vidi gdje je realno nase mjesto bilo (na 4. mjestu) a onda vidi gdje smo zavrsili.
Joj mlatis praznu slamu zaista!
Joj mlatis praznu slamu zaista!
-
davis.ba
#42 Re: Vrijeme je da Slišković ode
Jesi glup. Pa normalno da se igra na plasman, ali pitanje je imaš li potreban kvalitet da to i ostvariš. Ti očito si jedan od onih koji misle da smo mi elita evropskog nogometa te da ako se slučajno ne plasiramo odmah treba davati ostavke. Vjerovatno kad god izgubimo opet si jedan od onih koji misle možemo jedino izgubiti kad se igrače NE TRUDE na terenu.Altsa wrote:halo ba pa jesmo li igrali ove kvalifikacije za trece mjesto ili da se kvalifikujemo za svjetsko. pa jesi li ti normalan covjece. svasta..davis.ba wrote:O kakvom neuspjehu govoriš? Pa po kvaliteti bi trebali biti četvrti ili možda čak i peti, a plasirali smo se na treće mjesto. Odličan rezultat.Altsa wrote:Dva nesupjeha jedan za drugim (kvalifikacije za evropsko i svjetsko prvenstvo) su dovoljan razlog da Sliskovic ode sa kormila reprezentacije.![]()
![]()
![]()
![]()
Spustite se na zemlju. Mi još nemamo taj kvalitet za jedno veliko takmičenje. Ovo što smo do sad ostvarili je ODLIČAN rezultat.
- Altsa
#43 Re: Vrijeme je da Slišković ode
veliki smo uspjeh postigli pametnjakovicu, zaista veliki. opet smo svi ko popisani.davis.ba wrote:Jesi glup. Pa normalno da se igra na plasman, ali pitanje je imaš li potreban kvalitet da to i ostvariš. Ti očito si jedan od onih koji misle da smo mi elita evropskog nogometa te da ako se slučajno ne plasiramo odmah treba davati ostavke. Vjerovatno kad god izgubimo opet si jedan od onih koji misle možemo jedino izgubiti kad se igrače NE TRUDE na terenu.Altsa wrote:halo ba pa jesmo li igrali ove kvalifikacije za trece mjesto ili da se kvalifikujemo za svjetsko. pa jesi li ti normalan covjece. svasta..davis.ba wrote: O kakvom neuspjehu govoriš? Pa po kvaliteti bi trebali biti četvrti ili možda čak i peti, a plasirali smo se na treće mjesto. Odličan rezultat.![]()
![]()
![]()
![]()
Spustite se na zemlju. Mi još nemamo taj kvalitet za jedno veliko takmičenje. Ovo što smo do sad ostvarili je ODLIČAN rezultat.
-
zzzzz
- -Trece mjesto je usjeh za ovu reprezentaciju
-Sliskovic je napravio dobru atmosferu
ALI
-Sliskovic nema viziju igre
-U svaku utakmicu ulazi sa novom formacijom
-Ispretura igrace tako da se ni oni sami ne snalaze na terenu
-Tako ne igra ni jedna reprezentacija (navedite mi samo jednu) svi imaju svoj stil, uz eventualne male korekcije, bez obzira na domaci ili gostujuci teren.
-Cesto mijenjanje formacije uvijek ima za posljedicu nesigurnost igraca i onda djeluju neuigrano k'o da su se prvi put sreli na terenu
-Izmjene su mu takodje diskutabilne kao i eksperimentisanje sa pojedinim igracima u zvanicnim i odlucujucim utakmicama (npr. Blatnjak desni bek)
-
sasomange
po meni licno trener nemora ni bit bosanac, moze bit svabo, rumun, ceh, bilo ko. Poso' selektora nase repke moze obavjat recimo jedan Jirzi Plisek, Amar Osim, Srecko Katanec, Udo Lattek, onaj trener turske sto ih je odveo na svjetsko, Bazdarevic, Aleksandar Ristic, Meho Kodro, Bora Milutinovic koji je odveo i Kinu, i jos neku africku zemlju od prve na svjetsko, pa imam osjecaj da bi cak Husref Musemic mogo' nesto od ove repke napravit. Nije problem samo u treneru, Treba bivse fudbalere u Savez postavit. Kako su srbi mogli razjebat svoj savez, pa od Crvene Zvjezde itd. nisu im sigurno fino rekli hajd napustite, vec su bas krenuli na njih ko' sto su na nase navijace u begradu. Pa da mi je vidit jednog Jelica, Usranovica, Pasalica i ostalu bagru bil onda ostali u savezu il bi ga napustili, kad im dodje 50 hiljada ljudi ispred zgrade saveza i ne mrdne se sve dok sa bijelom zastavom ne izacu kroz vrata i pjeske odu kuci. Pa dosta su nas vise vukli za nos, radi njih su nam stadioni prazni, radi njih nam igraju timovi iz svakakih vukoj.e.b.ina, radi tog j.eb.en.og saveza se transparenti poput noz zica srebrenica pojavljuju na nasim stadionima, radi njih se zvizdi nasoj himni kad igra zeljo protiv borca il celik protiv sirokog. Nasa mlada reprezentacija kad je igrala protiv hrvata u sirokom ko da su na prvoj liniji bili. Sve ce to tako bit dok ih mi budemo pustali da nas vuku za nos. Po mom misljenju nema veze dal ce se zalit fifi u vezi navijaca sad u beogradu il ne, treba se ic na to da se otjeraju iz fotelja za sva vremena.
-
davis.ba
#46 Re: Vrijeme je da Slišković ode
Ti veze nemaš o fudbalu, jedan si od onih koji kad pobjedimo guraš sve igrače i trenere u zvijezde, a kad izgubimo, odmah standardno, sve mjenjati, sve rušiti, a kad te čovjek pita pa dobro koga bi doveo, kažeš pa svejedno?!Altsa wrote:veliki smo uspjeh postigli pametnjakovicu, zaista veliki. opet smo svi ko popisani.davis.ba wrote:Jesi glup. Pa normalno da se igra na plasman, ali pitanje je imaš li potreban kvalitet da to i ostvariš. Ti očito si jedan od onih koji misle da smo mi elita evropskog nogometa te da ako se slučajno ne plasiramo odmah treba davati ostavke. Vjerovatno kad god izgubimo opet si jedan od onih koji misle možemo jedino izgubiti kad se igrače NE TRUDE na terenu.Altsa wrote: halo ba pa jesmo li igrali ove kvalifikacije za trece mjesto ili da se kvalifikujemo za svjetsko. pa jesi li ti normalan covjece. svasta..![]()
![]()
![]()
![]()
Spustite se na zemlju. Mi još nemamo taj kvalitet za jedno veliko takmičenje. Ovo što smo do sad ostvarili je ODLIČAN rezultat.![]()
![]()
![]()
Ali eto, Slišković treba da da otkaz jer smo mi kvalitetniji i od Španije, i od SCG, i od Belgije, naravno, kako je samo moglo desiti da ne odemo na svjetsko prvenstvo? Glup si!
-
T
#47 Re: Vrijeme je da Slišković ode
... a prije ovih kvalifikacija smo se kao kvalifikovali i na evropsko i na svjetsko prvenstvo, pa su ove zadnje kvalifikacije neuspjeh?Altsa wrote:Dva nesupjeha jedan za drugim (kvalifikacije za evropsko i svjetsko prvenstvo) su dovoljan razlog da Sliskovic ode sa kormila reprezentacije.
- zanzibar
Slišković je stvarao reprezentaciju dva ciklusa i zaista postavio stvari u timu tako da BiH liči na nešto. Ipak mislim da je ovo njegov najveći nivo i da jednostavno ne može dobaciti, dalje, više... Za sve što je uradio totalni respekt(mada je nerviralo njegovo defanzivno poimanje strategije), ali treba promijeniti... Ko bi to mogao biti zaista ne bih o tome... Vaha, Osim, Bajević, Sušić, Baždarević... bi došli tek kada bi se promijenili ljudi u NS BiH, a vjerovatnije bi prihvatili ekipu recimo da smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo i stekli veći ugled u svijetu fudbala... Teško je očekivati da će drugačije doći... Ali, treba mijenjati, zbog jedne važnje činjenice: da SCG nije prošla Petković bi letio, Špancu Arangesu ostavka je visla nad glavom, belgijski trener je otišao u prošlost, a i Litvanski je smijenjen... Što znači da samo Baka i trener San Marina ostaju...
Kažem Baki svaka čast, ali...
PS: Nervirala me sinoć defanziva. Jest SCG kvalitetnija, ali se moglo igrati makar neriješeno da se nismo prepali...
Kažem Baki svaka čast, ali...
PS: Nervirala me sinoć defanziva. Jest SCG kvalitetnija, ali se moglo igrati makar neriješeno da se nismo prepali...
- Altsa
#49 Re: Vrijeme je da Slišković ode
da ista znas o fudbalu znao bi da mi nismo izgubili svjetsko prvenstvo sinoc vec na utakmicama sa litvanijom na kosevu i belgijom u belgiji kao i sudijskom kradjom u spaniji. procitaj post od zzzzz mozda iako cisto sumnjam da ces ista shvatiti , zasto sliskovic treba ici.davis.ba wrote:Ti veze nemaš o fudbalu, jedan si od onih koji kad pobjedimo guraš sve igrače i trenere u zvijezde, a kad izgubimo, odmah standardno, sve mjenjati, sve rušiti, a kad te čovjek pita pa dobro koga bi doveo, kažeš pa svejedno?!Altsa wrote:veliki smo uspjeh postigli pametnjakovicu, zaista veliki. opet smo svi ko popisani.davis.ba wrote: Jesi glup. Pa normalno da se igra na plasman, ali pitanje je imaš li potreban kvalitet da to i ostvariš. Ti očito si jedan od onih koji misle da smo mi elita evropskog nogometa te da ako se slučajno ne plasiramo odmah treba davati ostavke. Vjerovatno kad god izgubimo opet si jedan od onih koji misle možemo jedino izgubiti kad se igrače NE TRUDE na terenu.
Spustite se na zemlju. Mi još nemamo taj kvalitet za jedno veliko takmičenje. Ovo što smo do sad ostvarili je ODLIČAN rezultat.![]()
![]()
![]()
Ne radi se to tako. Treba imati plan šta konkretno se želi uraditi i šta je u skladu sa našim mogućnostima. Neki spominju Osima. Šta je vama, zar vi stvarno mislite da će on ikada biti naš slektor. Uostalom on je vezan ugovorom i od toga nema ništa. Iskompleksiran si dosta, ja iskreno nisam očekivao pobjedu, ali sam se naravno nadao. Vidio bih tebe kako bi ti igrao momački u onakvoj atmosferi kada tvoji navijači jedva izvlače živu glavu. Lako ti je sad pametovati, ovaj ne valja, ovo je trebalo biti drugačije... ovo ono. Taktika je bila standardna za našu reprezentaciju. Nemamo mi taj kvalitet da se možemo nadigravati sa SCG pogotovo na njihovom stadionu. Da nismo primili brzo onaj pogodak možda bi se sve drugačije završilo.
Ali eto, Slišković treba da da otkaz jer smo mi kvalitetniji i od Španije, i od SCG, i od Belgije, naravno, kako je samo moglo desiti da ne odemo na svjetsko prvenstvo? Glup si!