Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nebojeplavo
Poslije iscrpnog dogovaranja datuma, predstoji dogovaranje mjesta grupnjaka
Jel ce biti neki paparaco, ja zelim biti poznata

Jel ce biti neki paparaco, ja zelim biti poznata
- Michun
Kraljuprleitihi wrote:tišu ba..da mu nije nas on bi i sad..uz bh telecom..bio glavni sponzor..djevica68 wrote:Pa,ljudi moji,je li moguce da ne kontate da ste sa svojim glupim komentarima pobjegli od teme?Boze sacuvaj! A momak je samo trazio vasu pomoc...
:D:D
-
mrchaa10
Pa normalno da je ove nece biti sledece godine:))
A mjesto mislim da bi bilo najbolje negdje otici ono kafa folovi gdje je mirnije i onda kad se upoznamo da odemo negdje zasjesti?!?
Na vama je da predlozite gdje da se sastanemo a posle cemo se dogovoriti svi kad se sastanemo gdje dalje...
A mjesto mislim da bi bilo najbolje negdje otici ono kafa folovi gdje je mirnije i onda kad se upoznamo da odemo negdje zasjesti?!?
Na vama je da predlozite gdje da se sastanemo a posle cemo se dogovoriti svi kad se sastanemo gdje dalje...
-
prleitihi
što bi miWci rekla..drama_kralju..Michun wrote:Kraljuprleitihi wrote:tišu ba..da mu nije nas on bi i sad..uz bh telecom..bio glavni sponzor..djevica68 wrote:Pa,ljudi moji,je li moguce da ne kontate da ste sa svojim glupim komentarima pobjegli od teme?Boze sacuvaj! A momak je samo trazio vasu pomoc...
:D:D
- Neelix
a gazzelica ce vas shmekati sa sprata ispodGazz wrote:idite u meshmrchaa10 wrote:Lace vazno je da mi da savjet,u svakom slucaju hvala ti djevice68...
I sta bi niko da predlozi mjesto?Ja rece datum...![]()
-
Gazz
ma jok, iz opere heheNeelix wrote:a gazzelica ce vas shmekati sa sprata ispodGazz wrote:idite u meshmrchaa10 wrote:Lace vazno je da mi da savjet,u svakom slucaju hvala ti djevice68...
I sta bi niko da predlozi mjesto?Ja rece datum...![]()
-
mrchaa10
Ma kakva stara ljubav,ovaj internet tj tacnije forum je cudo....
Mislio sam da cu puknuti majkemi mile ali eto HVALA DRAGOM BOGU pa sve prodje i ne ponovilo se.Ko zna da nije bilo vas ja bi opet molio i ponizavao se cak sam mislio da napustim sve i vratim se ali dobro je sto nisam jer nije niko zasluzan za to da sve unistim zbog nekog ko me nije cijenio...
Nego mene vise brine to sto se mi nemozemo dogovoriti za grupnjak:)))
Mislio sam da cu puknuti majkemi mile ali eto HVALA DRAGOM BOGU pa sve prodje i ne ponovilo se.Ko zna da nije bilo vas ja bi opet molio i ponizavao se cak sam mislio da napustim sve i vratim se ali dobro je sto nisam jer nije niko zasluzan za to da sve unistim zbog nekog ko me nije cijenio...
- Lace
dogovorit cete se...dogovorili ste datum...a kad dodjes dogovorite detaljemrchaa10 wrote:Ma kakva stara ljubav,ovaj internet tj tacnije forum je cudo....
- nebojeplavo
najbolje da napravimo iskaznice, ono ko za press

-
amrino
Nadjemo se na placu ispred pozorista...dovedemo svi sebe u krajnje neugodnu situaciju
...dobro skeniramo one persone koje "simpatisemo"
...okrenemo sve na zajebanciju
i onda u mesh...za prethodno rezervisane stolove (to domacin mrcha10 treba da odradi
)
...pa nastavljamo raspredanja usmenim putem
Tako ja to zamisljam...
a ovi iskusniji "grupnjicari" neka me informisu o stvarnom stanju...
Tako ja to zamisljam...
a ovi iskusniji "grupnjicari" neka me informisu o stvarnom stanju...