eh onda fino jedan datum postavis i ko hoce nek se javi...ko se ne javi i nece tako ti je tomrchaa10 wrote:Zhaba necu jer hocu samo ove ovde likove da vidim,sjedem i upoznam jer su mi oni pomogli.A da otvorim novu temu neda mi se nego haj da vas vidim ljudi pa sramota je:))))
Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
-
Gazz
zmijaIzmaj wrote:indigosky
@Neelix ta sam
"Novost kod ove djece je ta što u njihovoj auri prevladava indigo, odnosno tamnoplava i ljubičasta boja. Ta boja simbolizuje čeonu čakru, takozvano treće oko, centar odgovoran za intuiciju i psihičke sposobnosti.
Ne radi se, o djeci koja mogu izvoditi čuda, materijalizovati ili fizički mijenjati stvari, već o jako produhovljenoj djeci koja svojim ponašanjem i znanjem u najranijoj dobi zbunjuju roditelje.
Svojim izraženim moralnim stavovima, ljubavi prema životu, a često i sjećanjem na prošli život pokušavaju uticati na svijet oko sebe i svjesno daju do znanja da su na Zemlju došla s određenim ciljem. Ona predstavljaju pomak u duhovnoj evoluciji čovječanstva."
@Lace haj' ba ja nikad nisam imala tu cast da prisustvujem grupnjaku, ja sam to samo onako individualno jbg-a
- Dirty Harry
Ma to smo mi samo zvali grupnjak moj mrchaa,mrchaa10 wrote:Stvarno neznam sta bih rekao.Pa eto 04.04 ko bude mogao nek planira i nema nikakvog grupnjaka pa nismo mi pacenici,ima nas koji bi malo i sjeli popricali a ja prvemstveno se zahvalio osobama sa ove teme koji su mi pomogli...
- zena21
Dirty Harry wrote:Ma to smo mi samo zvali grupnjak moj mrchaa,mrchaa10 wrote:Stvarno neznam sta bih rekao.Pa eto 04.04 ko bude mogao nek planira i nema nikakvog grupnjaka pa nismo mi pacenici,ima nas koji bi malo i sjeli popricali a ja prvemstveno se zahvalio osobama sa ove teme koji su mi pomogli...sjedili, pricali, pili, roshtiljali
....
Sta li je mrcha pomislio
- nebojeplavo
Sad ste ga bas zbunili 
- Lace
zena21 wrote:Dirty Harry wrote:Ma to smo mi samo zvali grupnjak moj mrchaa,mrchaa10 wrote:Stvarno neznam sta bih rekao.Pa eto 04.04 ko bude mogao nek planira i nema nikakvog grupnjaka pa nismo mi pacenici,ima nas koji bi malo i sjeli popricali a ja prvemstveno se zahvalio osobama sa ove teme koji su mi pomogli...sjedili, pricali, pili, roshtiljali
....
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta li je mrcha pomislio![]()
![]()
![]()
grupnjak na forumu je coporativno ispijanje kafa...rostiljanje od strane grupe/copora forumasa
-
hatorio_hanzo
#436 Re: Vrijedi li pokusati ponovo...
mrchaa10 wrote:Hmmm neznam odakle da pocnem.E ovako,upoznali smo se prije neke dvije godine.Bilo je ok,ona izasla iz duge veze od nekih 7 godina i ja naletio ali ok prihvatio sam da joj treba vremena i prvih 6 mjeseci bilo je ja ona i drustvo ali posle je bilo sve bolje i bolje.Sticajem okolnosti morao sam napustiti grad posto mi pocinje sezona a bavim se sportom i to je bilo prosle godine.Nisam joj javio kad mi se zavrsava sezona i iznenadio sam je i tad sam je uhvatio da mi laze i otkrio sam da me varala.Trbebalo mi je dosta vremena da se saberem i oprostim joj posto sam imao taj osjecaj koji mi nikad nije bio znan prije i ja sam imao flertova kojekakvih u tom periodu ali nista ozbiljno.Posle tog incidenta smo bili skupa i dokazivala mi da se kaje sto me lagala i da me voli na moje pitanje sto je to uradila ona mi je govorila neznam sto sam to uradila,al nikad mi nije priznala da me varala.Posle smo poceli ziviti zajedno i ja odlucim da ne igram polu sezonu da bih vidio jel to to i da dam nama priliku.I sve bude ok i skupa zivili 8 mjeseci dok ja nisam trebao ponovo sad u januaru da idem odigrati drugi dio polusezone posto me ugovor veze.Doduse bio sam i u decembru ovde gdje igram i sve je funkcijonisalo kako treba.Medjutim iz dana u dan sve napetije i sve rijedje sam dobijao sms od nje i kad je nazovem ono pricamo ali osjetio sam da to nije to.Cak navece kad joj posaljem sms ona mi ne odgovori tako cesto tj svaki 3-4 put i da bi meni ljudi poceli javljati sta i gdje ona ide,kako se opija sa drugaricama svaki vikend i neki plesovi po diskoteci,flertovi i sl.Moram naglasiti da sam ja taj koji je uvijek trcao kad god bi zaskripalo u vezi i kad sam bio i kad nisam bio u pravu ja sam isao da se izvinem i krenemo opet.Taj stan gdje smo zivili sam ja placao jer ona od svoje plate nije mogla,cak sam joj i auto ostavio da bi mogla ici na posao.I tako meni su poceli javljati i ja sam joj rekao da znam gdje je bila i sta radi da bi ona meni rekla e znas sta ja se osjecam kontrolisano u vezi i imam uvijek osjecaj da mi visis iznad glave,a to isto i njene drugarice rade i drugovi kad sam ja dole u nasem gradu samo sto ja nemam taj osjecaj.I da sam bolesno ljubomoran i to je rekla i ostalim nasim prijateljima cak i mojim roditeljima kada je vratila kljuc od auta.Nisam je zvao sedmicu dana ni sms slao da bi cuo od njene drugarice kako se pocela zabavljati sa nekim drugim likom.Imao sam u planu da je vjerim posto smo skupa 2 godine i da se uzmemo na ljeto.E sad da li je nju strah mozda od ozbiljne veze jer zna moj sledeci potez ili je ne izivljena ili neznam ni ja...U jedno sam siguran a to je da nisam bolesno ljubomoran jer trazila je samo izgovor da bi se pocela zabavljati(to je moje misljenje).
Sad ja vas pitam vrijedi li se ponovo spustati i kad se vratim dole za mjesec i po da je zaprosim jer nemam sta cekati ili da se okrenem i krenem dalje.Ahh da njoj je 26 a meni 30!Molim vas pomozite mi...
JEL OVO PISE BULEND BISCEVIC
-
lady_bug
ona ista sto nas sad pegla s temom e forumasi sad meni treba pomocsicky wrote:4.4. srijedaGazz wrote:ne mRem citat sicky koji dan pada i gdjesicky wrote:zar to ne moze biti subota il nedjelja?ako se misli na ovu godinu
p.s. je ko Dženana Aladžuz
-
prleitihi
tišu ba..da mu nije nas on bi i sad..uz bh telecom..bio glavni sponzor..djevica68 wrote:Pa,ljudi moji,je li moguce da ne kontate da ste sa svojim glupim komentarima pobjegli od teme?Boze sacuvaj! A momak je samo trazio vasu pomoc...
-
Gazz
cuj ko jesicky wrote:4.4. srijedaGazz wrote:ne mRem citat sicky koji dan pada i gdjesicky wrote:zar to ne moze biti subota il nedjelja?ako se misli na ovu godinu
p.s. je ko Dženana Aladžuz