Vremenska prognoza na FTV-u

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Klikerica

Post by Klikerica »

Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina :roll: ), i sa OBN-a :roll:
Prvo, smijesno izgledaju, recimo u poredjenju sa Novom tv, gdje je to toliko profesionalno, pa kao da gledas CNN (a i tamo vode neke manekenke, poput one Mirne), a drugo jer su nepripremljene i ne znaju izgledati uvjerljivo i profesionalno.. isto kao da su sad sisle sa modne piste i samo se smjeskaju i mazno govore.. a ta "priprema" im sigurno uzme jedno 10tak minuta, dok copy-paste sa interneta... :roll:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Klikerica wrote:Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina :roll: ), i sa OBN-a :roll:
Prvo, smijesno izgledaju, recimo u poredjenju sa Novom tv, gdje je to toliko profesionalno, pa kao da gledas CNN (a i tamo vode neke manekenke, poput one Mirne), a drugo jer su nepripremljene i ne znaju izgledati uvjerljivo i profesionalno.. isto kao da su sad sisle sa modne piste i samo se smjeskaju i mazno govore.. a ta "priprema" im sigurno uzme jedno 10tak minuta, dok copy-paste sa interneta... :roll:
Na NOV@ ne vode manekenke vremensku prognozu

DNEVNIK.hr
sulesavic

Post by sulesavic »

Djevojèice koje prezentiraju vremensku prognozu nisu metorolozi, one su samo djevojèice koje èitaju ne¹to napisano. Njen reèenica da usljed konvektivne oblaènosti mo¾e doæi do povremene ki¹e ne znaèi ni¹ta, ¹tavi¹e, smije¹na mi je i u tom trenutku ja prebacujem kanal.

Esad Kirliæ i njegova konvektivna oblaènost govori da to nije informacija koja vam treba ostati u glavi, on je shvata i samo uzgred ka¾e, ali je ne potencira ni na kakav naèin.

©ta bih volio èuti u vremenskoj prognozi? Kako æe biti u Neumu (more), pretpostavljena temperatura u Trebinju (navodno, najju¾niji grad u BiH), ludnica na Ivan-sedlu (situacija zvana u Bosni snijeg, u Hercegovini ljeto), vrijeme na planinama i sl. (Bjela¹nica, Vla¹iæ, Kupres), Posavina (ravnice, ¾itna polja etc.), detaljno o Mostaru (Unseko i sl.)...

Ima tu materijala.

Hrvatske vremenske prognoze su prilagoðene potrebama te dr¾ave. Turizam, glavni izvor zarade, u potpunosti ovisi od vremena. Ako æe sutra biti oblaèno, da ti turist ne bi pobjegao, informi¹i se o sutra¹njem vremenu i pripremi mu neku aktivnost u kojoj æe potro¹iti pare, a koja ne zahtijeva sunce.
in33sa

Post by in33sa »

Strani turisti odavno ne traze sunce, vec popratne aktivnosti.

Sami se mi bosanci i opcenito balkanci cvrljimo na suncu i okrecemo kao na raznju, stranci traze putovanja-jednodnevne izlete na zanimljiva mjesta (Medjugorje, Cetinje, Boka, Paklenica, Plitvice, konzumacija drniskog prsuta u Drnisu i slicno) paintball, zabavne parkove, luna parkove, planinarenje po Velebitu, odmaranje u hladu Gorskog Kotara i ostalo.

Hajmo reci sa izuzetkom Ceha i ostalih istocnoeuropljana, neke navike ipak ne umiru.
sulesavic

Post by sulesavic »

Ma, nisma ni govorio o cvrljenju na suncu.

Eto, rafting. Nije cvrljenje, ali je za njega potrebno sunèano vrijeme.
in33sa

Post by in33sa »

Moze i po kisi, avanturizam i to :D
sulesavic

Post by sulesavic »

in33sa wrote:Moze i po kisi, avanturizam i to :D
Ne daju, htio ja tako :D
Last edited by sulesavic on 10/05/2007 19:27, edited 1 time in total.
tech10

Post by tech10 »

kaokakao wrote:tobe jarabi :lol:
ja sam za ali da voditelji budu muškarci. :D
Tobe, ne tobe, i ti dodje tobe. :D
Klikerica

Post by Klikerica »

DaysleepeR wrote:
Klikerica wrote:Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina :roll: ), i sa OBN-a :roll:
Na NOV@ ne vode manekenke vremensku prognozu

DNEVNIK.hr
Na Novoj Mirna Maras vodi vremensku prognozu, bivsa manekenka, a sada cini mi se fotomodel, jer koji god hrvatski casopis uzmem- ona se unutra smjeska. Kako god, ona to radi bolje nego ove nase nesretnice.
sulesavic

Post by sulesavic »

Klikerica wrote:Na Novoj Mirna Maras vodi vremensku prognozu, bivsa manekenka, a sada cini mi se fotomodel, jer koji god hrvatski casopis uzmem- ona se unutra smjeska. Kako god, ona to radi bolje nego ove nase nesretnice.
I ta stoji. Na Novoj su to, èini mi se, prave ¾ene. Ovdje mi sve nekako lièi na neke naznake pedofilije.
Klikerica

Post by Klikerica »

sulesavic wrote:Djevojčice koje prezentiraju vremensku prognozu nisu metorolozi, one su samo djevojčice koje čitaju nešto napisano. Njen rečenica da usljed konvektivne oblačnosti može doći do povremene kiše ne znači ništa, štaviše, smiješna mi je i u tom trenutku ja prebacujem kanal.
Upravo tako. Mjenjam kanal kad vidim Adrijanino pecenje i onaj iskorak, sto neko rece na prosloj stranici. Ostalo joj sa modne piste :roll:
sulesavic

Post by sulesavic »

Tito, car, kralj, ¹ah, legenda

Image
jasko_ba

Post by jasko_ba »

jel to od sinoc?
tako sam se ismijao..leeegenda
Post Reply