Prvo, smijesno izgledaju, recimo u poredjenju sa Novom tv, gdje je to toliko profesionalno, pa kao da gledas CNN (a i tamo vode neke manekenke, poput one Mirne), a drugo jer su nepripremljene i ne znaju izgledati uvjerljivo i profesionalno.. isto kao da su sad sisle sa modne piste i samo se smjeskaju i mazno govore.. a ta "priprema" im sigurno uzme jedno 10tak minuta, dok copy-paste sa interneta...
Vremenska prognoza na FTV-u
Moderator: anex
-
Klikerica
Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina
), i sa OBN-a
Prvo, smijesno izgledaju, recimo u poredjenju sa Novom tv, gdje je to toliko profesionalno, pa kao da gledas CNN (a i tamo vode neke manekenke, poput one Mirne), a drugo jer su nepripremljene i ne znaju izgledati uvjerljivo i profesionalno.. isto kao da su sad sisle sa modne piste i samo se smjeskaju i mazno govore.. a ta "priprema" im sigurno uzme jedno 10tak minuta, dok copy-paste sa interneta...
- DaysleepeR
Na NOV@ ne vode manekenke vremensku prognozuKlikerica wrote:Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina), i sa OBN-a
![]()
DNEVNIK.hr
-
sulesavic
Djevojèice koje prezentiraju vremensku prognozu nisu metorolozi, one su samo djevojèice koje èitaju ne¹to napisano. Njen reèenica da usljed konvektivne oblaènosti mo¾e doæi do povremene ki¹e ne znaèi ni¹ta, ¹tavi¹e, smije¹na mi je i u tom trenutku ja prebacujem kanal.
Esad Kirliæ i njegova konvektivna oblaènost govori da to nije informacija koja vam treba ostati u glavi, on je shvata i samo uzgred ka¾e, ali je ne potencira ni na kakav naèin.
©ta bih volio èuti u vremenskoj prognozi? Kako æe biti u Neumu (more), pretpostavljena temperatura u Trebinju (navodno, najju¾niji grad u BiH), ludnica na Ivan-sedlu (situacija zvana u Bosni snijeg, u Hercegovini ljeto), vrijeme na planinama i sl. (Bjela¹nica, Vla¹iæ, Kupres), Posavina (ravnice, ¾itna polja etc.), detaljno o Mostaru (Unseko i sl.)...
Ima tu materijala.
Hrvatske vremenske prognoze su prilagoðene potrebama te dr¾ave. Turizam, glavni izvor zarade, u potpunosti ovisi od vremena. Ako æe sutra biti oblaèno, da ti turist ne bi pobjegao, informi¹i se o sutra¹njem vremenu i pripremi mu neku aktivnost u kojoj æe potro¹iti pare, a koja ne zahtijeva sunce.
Esad Kirliæ i njegova konvektivna oblaènost govori da to nije informacija koja vam treba ostati u glavi, on je shvata i samo uzgred ka¾e, ali je ne potencira ni na kakav naèin.
©ta bih volio èuti u vremenskoj prognozi? Kako æe biti u Neumu (more), pretpostavljena temperatura u Trebinju (navodno, najju¾niji grad u BiH), ludnica na Ivan-sedlu (situacija zvana u Bosni snijeg, u Hercegovini ljeto), vrijeme na planinama i sl. (Bjela¹nica, Vla¹iæ, Kupres), Posavina (ravnice, ¾itna polja etc.), detaljno o Mostaru (Unseko i sl.)...
Ima tu materijala.
Hrvatske vremenske prognoze su prilagoðene potrebama te dr¾ave. Turizam, glavni izvor zarade, u potpunosti ovisi od vremena. Ako æe sutra biti oblaèno, da ti turist ne bi pobjegao, informi¹i se o sutra¹njem vremenu i pripremi mu neku aktivnost u kojoj æe potro¹iti pare, a koja ne zahtijeva sunce.
-
in33sa
Strani turisti odavno ne traze sunce, vec popratne aktivnosti.
Sami se mi bosanci i opcenito balkanci cvrljimo na suncu i okrecemo kao na raznju, stranci traze putovanja-jednodnevne izlete na zanimljiva mjesta (Medjugorje, Cetinje, Boka, Paklenica, Plitvice, konzumacija drniskog prsuta u Drnisu i slicno) paintball, zabavne parkove, luna parkove, planinarenje po Velebitu, odmaranje u hladu Gorskog Kotara i ostalo.
Hajmo reci sa izuzetkom Ceha i ostalih istocnoeuropljana, neke navike ipak ne umiru.
Sami se mi bosanci i opcenito balkanci cvrljimo na suncu i okrecemo kao na raznju, stranci traze putovanja-jednodnevne izlete na zanimljiva mjesta (Medjugorje, Cetinje, Boka, Paklenica, Plitvice, konzumacija drniskog prsuta u Drnisu i slicno) paintball, zabavne parkove, luna parkove, planinarenje po Velebitu, odmaranje u hladu Gorskog Kotara i ostalo.
Hajmo reci sa izuzetkom Ceha i ostalih istocnoeuropljana, neke navike ipak ne umiru.
-
Klikerica
Na Novoj Mirna Maras vodi vremensku prognozu, bivsa manekenka, a sada cini mi se fotomodel, jer koji god hrvatski casopis uzmem- ona se unutra smjeska. Kako god, ona to radi bolje nego ove nase nesretnice.DaysleepeR wrote:Na NOV@ ne vode manekenke vremensku prognozuKlikerica wrote:Ne znam je li mi dodje zlo ili mi bude zao ovih manekencica sa vremenske prognoze... i sa FTV-a (Adrijana i ona druga, Melina), i sa OBN-a
![]()
DNEVNIK.hr
-
sulesavic
I ta stoji. Na Novoj su to, èini mi se, prave ¾ene. Ovdje mi sve nekako lièi na neke naznake pedofilije.Klikerica wrote:Na Novoj Mirna Maras vodi vremensku prognozu, bivsa manekenka, a sada cini mi se fotomodel, jer koji god hrvatski casopis uzmem- ona se unutra smjeska. Kako god, ona to radi bolje nego ove nase nesretnice.
-
Klikerica
Upravo tako. Mjenjam kanal kad vidim Adrijanino pecenje i onaj iskorak, sto neko rece na prosloj stranici. Ostalo joj sa modne pistesulesavic wrote:Djevojčice koje prezentiraju vremensku prognozu nisu metorolozi, one su samo djevojčice koje čitaju nešto napisano. Njen rečenica da usljed konvektivne oblačnosti može doći do povremene kiše ne znači ništa, štaviše, smiješna mi je i u tom trenutku ja prebacujem kanal.
-
nineac