Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Ponekad s'proljeca

#26 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by Ponekad s'proljeca »

Nekad sam ljut sto Alija potpisa Deyton, medjutim kad vidim kakvih ima smradova medju nama i neka je , nismo mi narod za drzave!!!!
veljaca

#27 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by veljaca »

zlatiborka wrote:
veljaca wrote:
zlatiborka wrote:
Nemoj i ti da mi pakuješ: Vjeruj mi na riječ: Ako sam pravio gluposti u životu a jesam – sve su bile iz moje glave. Sam sam to ja sve – bez ičijeg novca, naredbe ili pomoći.

Dževad Galijašević
Ja svako moze da pise...... Ovaj covjek nije normalan ....

Btw - Zlatiborko ima li sta novo na Zlatiboru ? .... Hoce li ubrzo snijeg ? ........

Nema nista novo na Zlatiboru, snijega jos nema.....ceka se, a kad ce, ne zna se.... :lol: :lol:

Ja sam prenijela citav tekst bez ikakvog komentara koje ostavljam poznavaocima lika i djela doticnog Dzevada Galijasevica da komentarisu.

Sta hoces da mi podmetnes, je li to sto sam postavila cijeli tekst ili nesto drugo, ili kako sam se usudila da postavim tekst, ja sa ovakvim NICKOM? :x

:x ..... uostalom skokni malo na --- SPAM --- ........

svasta nesto tamo pise, ako ima i 1% istine, onda je to strasno...... :mrgreen: :mrgreen:
Kao prvo TEBI necu nista da podmetnem. Odakle ti to ?????? Kao drugo - ne znas koliko me dobrih i lijepih uspomena veze za Zlatibor i zato te pitah u vezi njega - smatrao sam da posto imas njegov nick da si vezana za njega. I kao trece - CUVAJ SVOJE ZDRAVLJE i ne reaguj naglo - POGOTOVO na nesto sto nisi dobro shvatila. Savjet od srca :D

"Ja sam prenijela citav tekst bez ikakvog komentara koje ostavljam poznavaocima lika i djela doticnog Dzevada Galijasevica da komentarisu." Evo ja sam SAM i komentarisao njega ....
zlatiborka

#28 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by zlatiborka »

@veljaca,

onda je sve OK, jesam burno reagovala jer su mi do sada nekoliko puta imputirali u najmanju ruku islamofobiju pa skoro i cetnistvo, samo zbog mog nicka. Tako da skacem odmah kad neko komentarise moj nick, a ne ono sto napisem.

Nadam se da se ne ljutis, ja nikad nisam bila na Zlatibor planini a kazu da je predivna.

Pozz.... :faraon1:
cyprus

#29 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by cyprus »

Hm, ako je rečeno i pokazano relevantnim podacima: u proteklom ratu VRS je počinila 90% ratnih zločina, HVO 7%, a ABiH 3% (izvinjavam se ako sam fulio koji procenat gore-dole), zašto neki "matematičari" i "logičari" ovdje pokušavaju postaviti ovu formulu:

3% = 0% = nije se ni desilo = treba šutit, jer se "nema o čemu pričat"

:-) :-)

Zašto? Šta je Dževad tako katastrofalno omašio u ovom pismu?
veljaca

#30 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by veljaca »

Moze li neko od ovih koji komentarisu da odgovore na samo jedno pitanje:

Odakle naziv " VRECA CEMENTA iz Mosevca ...... " .
easy

#31 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by easy »

cyprus wrote:Hm, ako je rečeno i pokazano relevantnim podacima: u proteklom ratu VRS je počinila 90% ratnih zločina, HVO 7%, a ABiH 3% (izvinjavam se ako sam fulio koji procenat gore-dole), zašto neki "matematičari" i "logičari" ovdje pokušavaju postaviti ovu formulu:

3% = 0% = nije se ni desilo = treba šutit, jer se "nema o čemu pričat"

:-) :-)

Zašto? Šta je Dževad tako katastrofalno omašio u ovom pismu?
zato sto Dzevdo u ovom pismu zeli da uspostavi jednacinu 90% = 7% = 3%
BaileyS

#32 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by BaileyS »

Tri neduzna Srbina iz rovova sa Vozuce :oops: daj da im spomenik dignemo. Kakav ljigavac ali na zalost nije ni prvi ni zadnji.
easy

#33 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by easy »

http://www.serbianna.com/news/2008/03101.shtml

“If the Ministry for Interior of Republic of Srpska is extinguished and a unitary police is formed in Bosnia, then entire Bosnia will become one large al-Qaeda cell,” says Galijasevic.

S ovom izjavom se jasno vidi ko je Galijasevic i sta zeli BiH!!! Znaci covjek se otvoreno bori protiv jedinstvene drzavne policije....hmmm :-? sto me to podsjeca na nekoga :D
Epitop

#34 Re: Vreća cementa iz Mosevca ponovo jaše.......

Post by Epitop »

veljaca wrote:Moze li neko od ovih koji komentarisu da odgovore na samo jedno pitanje:

Odakle naziv " VRECA CEMENTA iz Mosevca ...... " .
Bila je afera u mjesnoj zajednici Moševac kod Maglaja 80-tih godina oko nekog cementa, a tada je ovaj Galijašević optužio nekog da je ukrao neki cement.
Post Reply