ne možeš reći za stadion koji ispunjava uefine kriterije da je golubarnik.hidrant wrote:kijameta wrote:Na uslove u golubarniku Zenica i oko njega su se vec zalili Norvezani,Belgijanci,Turci. Sramota je to velika,sramota. Meni kad u kucu dodzu gosti,pa kad bi se sutra zalili okolo na ugoscavanje mene bi bilo stid. To je ono sto se u narodu zove obraz. Ali poznato je da seljak ne zna ni sta je obraz,ni cast ni postenje,seljak zna samo na svoj sitni car i da i ostvario to spreman je na svaku podlost i na svako zlo. To je istina o Bosni i bosanskim seljacima,istina koja se siri Evropom i plasirali se mi gdje ili ne,ova ljaga koju sebi cinimo igranjem na cumezu Bilino polje se nece moci oprati decenijama.Za cijelu Evropu cemo biti divljaci koji u guranju gostiju u lose uslove i u startu podredzen polozaj,traze svoju sansu i time pokazuju nedostatak postenja,kulture i hrabrosti a umiju da iskazu samo beskonacnu podlost.Mene je stid sto zivim sa takvim ljudima.
to što su se norvežani i ostali žalili zaboli koga.bitno je da se ne žale naši igrači.
ne znam kako mi goste stavljamo u podređen položaj,kad su uslovi isti za sve igrače.
u podređenom položaju smo obično bili mi,jer bi ti bogati sa sobom doveli i sudije koje su na našem terenu imali obraza onako nas pljačkati.
eto sad mi idemo u bogatu evropsku zemlju iz eu,na njihov veličanstveni stadion od 9000 mjesta,pa ćemo vidjeti kako je to u evropi