Jarane ko da je lavAstorH wrote:Ako je oces klepit u obrani klepi je da se vise ne dize nikad il bjezi ako imas gdje.
Sent from my iPad using Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Jarane ko da je lavAstorH wrote:Ako je oces klepit u obrani klepi je da se vise ne dize nikad il bjezi ako imas gdje.
Neka one skupe svoje dđruštvo a ja ću svoje pa da vidimo koje jačiAstorH wrote:Nemojte izazivat il napadat vrane upamte lice trajno jer su inteligentne i umiju prenijet iskustvo na svoju vrstu pa napadaju grupno.Ako je oces klepit u obrani klepi je da se vise ne dize nikad il bjezi ako imas gdje.
Da mi je neko pricao o njihovom pamcenju prije mog iskustva sa vranama rekao bih mu u po' brka da laze.insomnia78 wrote:Kod mene je cuko pokuso da uhvati mlado od vrane, mjesecima poslije su se obrusavale na njeg kad god ga vide napolju
A on zalegne ko partizan
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
red evil wrote:Neka one skupe svoje dđruštvo a ja ću svoje pa da vidimo koje jačiAstorH wrote:Nemojte izazivat il napadat vrane upamte lice trajno jer su inteligentne i umiju prenijet iskustvo na svoju vrstu pa napadaju grupno.Ako je oces klepit u obrani klepi je da se vise ne dize nikad il bjezi ako imas gdje.
Sent from my iPad using Tapatalk![]()
![]()
Nisam znao da su ovako opasne, kont'o ptica k'o ptica
vrane osjete kad neštA nije halal ha jaBlack swan wrote:pamte face
i pamete gdje je koja ubijena pa ne idu tamo
poštujem ih
jednoj sam danas bacao komad viršle ali nije skontala
nafurale se na one iz WesterosaBlack swan wrote:kad se naljute na jednu... dvije se zalete i u glavu... legne na pod malo se mrda i umre
ne znam razlog ali grozno izgleda
neka njihova furka... mora da je zaslužila
Senf wrote:Dan 1.
gledam sa balkona 3 vrane napadaju jednu, i kako napadaju ovu jedna skuzi mene..iste sekunde krenula u napad... da nisam pobjegao u stan vjerovatno bi me napala...
Dan 2.
izasao malo vani da odem do prodavnice, i skontaju me vrane...i sad kako se krecem ulicom one me prate, znaci svaku rasvjetu lampu ili stub koji ja prodjem one slete na njega i gledaju gdje idem, ono kao da su u stanju pripravnosti ...tako da su mi konstantno iznad glave i nadlijecu nekih pola metra iznad mene...vrlo neugodan osjecaj