Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije

Locked
udrch

#176 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije

Post by udrch »

spokojan wrote:Pocinjem razmisljati da ce ovi izbori ipak proizvesti jednu dobru stvar. Stvari i odnosi postaju jasniji, a kad se priblizavamo istini i realnosti i napustamo iluzije i maglu to moze izaci na dobro ...
Ovo sam namjenio i napisao na podforumu "računari i tehnologija", ali vidim da će pomoći i ovdje, da rastjeramo maglu i iluzije:
Distributeri tehničke robe u ovoj zemlji:

1. KimTec Vitez ( MSan Hrvatska): Samsung, HP, Acer, Toshiba, Lenovo, IBM, Logitech, Asus, WD, Kingston, LG, Benq, Panasonic i mnogi drugi manji brandovi..
2. CT Computers (Com Trade group Srbija): Microsoft, HP, Acer, Toshiba, Asus, Gigabyte, Kingston, Intel, AMD, WD, Seagate, Hitachi, APC, Lexmark, Canon, LG, Linksys i mnogi dugi manji brandovi..
3. Megatrend ( Megatrend Hrvatska ): Lenovo, HP, Dell, Toshiba, Philips...
4. Refot BH (Refot Srbija): Nikon..
5. VT Comerce Ljubuški: Panasonic..
6. Signal Ljubuški: Nintendo..
7. Avtera doo Sarajevo ( u biti vlasnici su 4 firme iz zapadnog Mostara: ZK Office, Net i još dvije ): Canon, Epson i manji brandovi..
8. Pakom BH (Pakom Srbija): MSI i manji brandovi..
9. Kodeks doo (Kodeks Hrvatska): Dell..
10. Stanić: LG distribucija..
11. Mobis (Mostar, pogađaš vjerovatno da je u pitanju Zapadni): Nokia..

Da, zaboravio sam napisati i da je:
1. Disti doo Sarajevo: Dell distributer
2. Sys Company: Microsoft i još nečeg sitnog..
3. Printex: i oni su nečeg, ali se sad ne mogu sjetiti čega..

U zagradi su stvarni vlasnici kćerki firmi u našoj zemlji..
Nadam se da će ove moje informacije pomoći da se razbiju iluzije o ugroženosti Hrvata u ovoj zemlji, pogotovo u Balijistanu kako ga Čović-Dodikovci u posljednje vrijeme zovu..
spokojan

#177 Re: Volja glasaca melje - dzaba postizborne akrobacije

Post by spokojan »

Gdje smo ono stali?
Locked